Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
aldinh wrote:Kupljen N4, nekako mi je više legao i po brzini otvaranja menija, interneta i svega ostaloga. Ono bas leti, stvarno sam odusevljen brzinom. Naravno uzeo sam ovu verziju sa 16GB, tako da mi nece biti problem sa nedostatkom slota za dodatnu memoriju, jer i ne igram bas nesto igrice. A mozda sada i pocnem ponovo:)
Naravno i na izgled mi je ljepsi Nexus 4 od S3, ali to je mozda opet subjektivni dojam.
Upravo sad vidjeh ovu vijesti i malo me iznenadi ovo s4 kao nexus i evo dolazi 4.3. verzija OS: http://mobile.benchmark.rs/mobile_vesti ... en_u_nexus
Jos jedan vlasnik N4, ima nas ima .
Haj nek bude sa srecom i bolji promijeno kad dodze vakat.
Malo ću skrenuti s teme, nadam se da mi nećete zamjeriti LG Optimus L9, kakav je? Prema performansama djeluje perfektan, međutim strah me kvalitete LG-a. Jesu li i dalje nepouzdani ili su ipak napredovali i u tom segmentu?
jasmin93 wrote:Malo ću skrenuti s teme, nadam se da mi nećete zamjeriti LG Optimus L9, kakav je? Prema performansama djeluje perfektan, međutim strah me kvalitete LG-a. Jesu li i dalje nepouzdani ili su ipak napredovali i u tom segmentu?
ja imam 4X HD. Telefon je utegnut do bola, odrađen savrseno.
Za L9 ne znam ...
Ma jebo kameru. Bitno mi je da je softver koliko-toliko brz, te da nema neke "hronične bolesti" u smislu da se konstantno kvari zbog (ne)kvalitetnog proizvođača.
Pročitao sam nekoliko recenzija i mogu reći da sam poprilično oduševljen. Uz poneku pohvalu na račun LG-a, odluka (skoro pa) sigurno pada na L9
imam galaxy s2, mijenjam tel i to su mi trenutne opcije u telecomu...
iscitavala sam recenzije bla bla...iskustva ljudi koji imaju oba, generalno nexusom su svo zadovoljniji... al eto )