Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ibizza wrote:90 % zena nema veze sa voznjom,znaci usporavaju maximalno saobracaj.
likovi koji kupe NOVO auto od 12 milja i misle da je to najbpolje auto koje postoji,takodjer usporavaju saobracaj
trkaci,napucana auta,kuliraju,razgledaju itd,takdojer usporavaju saobracaj
Zar je problem voziti 60-70 na sat?
Ne znam dali samo ja to vidim,ali kad prva kisa padne,ma niko ne vozi vbise od 40 :S kao da je sve ledena ploha,pa se boji dati gas
Kad je kisa usporim i ja vjeruj, jednom sam se na Karauli zaokreno reko sam po kisi nikad vise brzo
Prilagoditi voznju stanju na putu Kisa otezava "stanje na putu" te je normalno da se uspori. To je posebno izrazeno tek kada zapada kisa i pomjesa se sa masnocama i slicno.
doduse skenderija je uvijek bila problem ali otoka i heco se mogu srediti a pogotovo remiza.
(otoka vjerovatno radi spustanja sa alpašina,dobrinje,nedzarica) a avaz radi stupske petlje.
doduse skenderija je uvijek bila problem ali otoka i heco se mogu srediti a pogotovo remiza.
(otoka vjerovatno radi spustanja sa alpašina,dobrinje,nedzarica) a avaz radi stupske petlje.
Definitivno nisu.
Avaza zato sto nema trpetece i kasnije se pali.
Avaz u smjeru Ilidze, zasto sto Nedzarici preprano se gase. Uglavnom i zadnje vrijeme je zezznuto.
Iz STEP-a kazu: Crk'o procesor, sta li vec, cekamo servisera - nije do nas!
Cuj nije do njih!? Nije al u qurcu! Jedino u nasoj drzavi moze biti da nije do njih!
Dobio si posao na drzavnom tenderu, tvoja oprema, tvoje odrzavanje, servisi, dobavljaci, sve je tvoje i sve je do tebe!
Znaci ipak je do semafora, jer sam I ja primjetio da me zustavlja semafor na 3 mjesta kad krenem od nedzarica I to kod skretanja kod halilovica, na otoci I kod importane centra.
Kod nas je za sve rjesenje staviti semafor... bolje da rade normalne kruzne tokove. Onaj jedan na ilidzi ne spada u definiciju normalan.
Onome ko od dzamije kralja fahda do stanice na bistriku ne stane na makar 8-9 semafora treba orden dati. Toliko je to uskladjeno. Obicno me zakaci 10 od 15 tak semafora na toj relaciji.