ma ja, izmislili piloti...garant bili nadrogirani.bosnian1873 wrote:ta priča za nlo je čista laž!fantom slobode wrote:e to bi vec bilo biblijskih razmjera...mozda je ovo upozorenje?šefica wrote:Malo se Trebević pročistio ali dio još nije. A upravu ste. Nigdje ptica da se nahrane k'o nikad u životu. Mora da su se i one prepale. Mini Mojsije scenario.Sreća pa nisu bili pravi skakavci.
U Glazgovu eno pisu avion pri sletanju jedva izbjegao NLO...svasta se desava.
Moj papagaj evo drhce u kavezu...izgleda od klime, moram malo da podesim i meni hladno, a i nekako i mracno u stanu.
Joj izgleda da je Grbavica bila najvise pogodjena od svih naselja...nije vam lako, drzite se, prekosutra pomoc stize, ako do tad ne odlete...A lijepo je meni doticna govorila, hajde sa mnom na more...ebo prvomajski uranak i drugu.
Ali ovo za musice je istina, evo i kod nas na Aneksu...Bozije davanje, treba procitati na pdf-u religija sta ce dalje biti. I to bas za prvi maj...
Pusticu papagaja, jadan drhce ko prut...ebo klimu sto sam je kupio, sta's kad je losa izolacija zgrade, pa treba. Lako se na dobro navic'. Sto ne odoh na more...
A neka je najgore bilo na Grbavici, tamo mi jedna bivsa stanuje, a ona se boji musica...boji se i miseva, da oni hoce krenut' ...