Novi dresovi fudbalske reprezentacije BIH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
Oni su slabo organizovani i nista nemaju trenutno!Tornjak wrote:Pravo da ti kazem najbolje je da ides na http://www.bhfanaticos.com sajt pa oni valjda prodaju ali nisam siguran mozes im poslati email pa ih pitati.Edin H. wrote:Odakle si ovo skinuo?
Gdje se ovi dresovi mogu kupiti?
Ovi je link za dresove na NSBiH http://www.nsbih.ba/default.asp?id=M11 , ali izgleda da oni jos uvijek prodaju stare dresove, te sam zato pitao gdje si nasao ove slike?
-
u Fatime vise Jajca
ili Svedskoj da nam se IBRO ne uvrijediJBT wrote:Respekt prema Brazilu, mozda.
- JBT
Pa on postuje svoju zemlju. Covjek je Svedjanin. Koliko mi je poznato, tamo je rodjen, tamo je naucio ganjat loptu, tamo su ga priznali i respektovali.
Otac ga je ponudio BiH repki a isti su ga docekali smijanjem iza ledja.
Plaho smo pametni.
Otac ga je ponudio BiH repki a isti su ga docekali smijanjem iza ledja.
Plaho smo pametni.
-
Carl_Cox
Edine pojma ti nemas!Edin H. wrote:Ma kome on da se uvrijedi!
Njemu treba zabraniti ulazak u BiH!
ZA ZIVOTA!
To ukljucuje i roditelje koji su ga tako odgojili da postuje svoju zemlju!
nemoj se djabe blamirati cuj zabraniti mu ulazak u BIH haha a sta bi sa ratnim zlocincima dali njima treba zabraniti izlazak iz BIH??
upravu je sto igra za svedjane i ja bi da su se prema meni ponijeli tako!
da se vratim temi dresovi su ekstra do sada nikad bolji!
- Edin H.
Carl,
To je tvoje misljenje.
Drazi mi je Emir nego Zlatan, a nisam osobit postovalac lika biveg bosanskog reditelja.
I ukoliko je istina da si nudio bosanskoj reprezenraciji trebao se prvo dokazati, pa bi onda sigurno zaigrao.
A jako mi je i simpaticna ona izjava o Balkancima i kako Balkanci (a odakle li je doticni porijeklom?) igraju fudbal, kada je igrao protiv Hrvatske.
To je tvoje misljenje.
Drazi mi je Emir nego Zlatan, a nisam osobit postovalac lika biveg bosanskog reditelja.
I ukoliko je istina da si nudio bosanskoj reprezenraciji trebao se prvo dokazati, pa bi onda sigurno zaigrao.
A jako mi je i simpaticna ona izjava o Balkancima i kako Balkanci (a odakle li je doticni porijeklom?) igraju fudbal, kada je igrao protiv Hrvatske.
- Edin H.
Ovo sa dresovima samo pokazuje koji mamlazi vode nas Nogometni Savez.
Ovo je svugdje u civiliziranom svijetu ogroman business. Tim promjeni dresove, opale cijenu, navijaci uglavnom ako mogu hoce to da kupe i svakom dobro.
Jedna vrsta poreza sto volis fudbal i odredjeni tim.
Ali kod nas je to komplikovanije, posto reprezentacija ima nove dresove sto je za pohvalu, ali naravno ne mozes ih nigdje nabaviti iako si spreman da potrosis sredstva!
Bice pljakadu na pijaci, nema veze!
Ovo je svugdje u civiliziranom svijetu ogroman business. Tim promjeni dresove, opale cijenu, navijaci uglavnom ako mogu hoce to da kupe i svakom dobro.
Jedna vrsta poreza sto volis fudbal i odredjeni tim.
Ali kod nas je to komplikovanije, posto reprezentacija ima nove dresove sto je za pohvalu, ali naravno ne mozes ih nigdje nabaviti iako si spreman da potrosis sredstva!
Bice pljakadu na pijaci, nema veze!
-
Legea
#49 Trenirke nisu orginalne
Slike novih dresova koje su se pojavila na ovom forumu su orginalne, tj radi se o orginalnim dresovima BiH reprezentacije.
Međutim, slike ovih trenerki pokazuju kopije trenirke BiH reprezentacije.
Stoga upozoravam sve navijače naše reprezentacije da ne kupuju ove trenirke, nego da se za sve informacije o navijačkim rekvizitima obrate našem poduzeću. Na Vaš zahtjev poslat ćemo Vas kompletan cijenik i katalog orginalne opreme naše reprezentacije, koja se prodaje za potrebe navijača.
Ovlašteni zastupnik sportske opreme LEGEA za BIH
Alpe Adria Company d.o.o.
Sovići bb Grude
Tel. 039 671-120
Fax. 039 3-671-130
e-mail : [email protected]
Međutim, slike ovih trenerki pokazuju kopije trenirke BiH reprezentacije.
Stoga upozoravam sve navijače naše reprezentacije da ne kupuju ove trenirke, nego da se za sve informacije o navijačkim rekvizitima obrate našem poduzeću. Na Vaš zahtjev poslat ćemo Vas kompletan cijenik i katalog orginalne opreme naše reprezentacije, koja se prodaje za potrebe navijača.
Ovlašteni zastupnik sportske opreme LEGEA za BIH
Alpe Adria Company d.o.o.
Sovići bb Grude
Tel. 039 671-120
Fax. 039 3-671-130
e-mail : [email protected]