Fahrudin Radoncic
- pitt
mA za neke stvari mu covjek mora odati priznanje> Covjek zna stvoriti lovu od nicega (legalno ili ilegalno to je njegov problem). Al brate trovat narod Avazom i Expresom je za Haga. Onda se covjek zapita pa jel njgova krivica sto ljudi smece citaju i zele da citaju a on samo naletio i iskoristio volju naroda? Jel njegova greska sto su nasi ljudi mazohisti po pitanju gluposti i nebuloza koje vole da citaju? Da nije Fahro iskoristio taj sirovi poriv naseg naroda i tu priliku naletio bi neko drugi sigurno i umjesto Avaza bi bio Glas, Pisak ili neko dugo sranje istih intelektualnih i moralnih kvaliteta.
Ne shvatite me ko Fahrinog advokata (gadan mi je do bola i rado bih ga vidio u kazamatu li da visi sa Oslobodjenja
) al koliko god je on pogan, gori su oni koji kupuju njegovo smece 
Ne shvatite me ko Fahrinog advokata (gadan mi je do bola i rado bih ga vidio u kazamatu li da visi sa Oslobodjenja
- manijak1
- manijak1
Misliš nedostaje koji Indijanac pored one francuske makine
Megane 
-
nebi
U jednu ruku si u pravu,avaz nema nikakvu konkurenciju zbog letargije na trzistu dnevnih novina.Ali...bosniak wrote:ma sta pricate dzaba
jest da ima nekad gluposti u tom avazu.al je bolji od svih dnevnih novina kod nas.
ko je ostalima kriv sto mu nisu nikakva konkurencija.
avaz je mozda vise informativan od drugih novina,nikako bolji.
- pitt
Upravo to. To ti je zakon u kapitalizmu. Da nema potraznje nebi bilo ni ponude. Ma ima tu malo komplikovanih relacija jer na drogu se navuces u pravom smislu rijeci al zar se iko moze na ono smece (ni ko tariguz ga nebih u slucaju nuzde koristio) navici? 
-
bosniak
pa kako znas da je los ako ga nisi cito.
meni je nekako najpregledniji i najbolje informise.jest da ima nekih mahalaskih clanaka ali kad se uporedi s drugima je najbolji.
i znaci zato sto ga vi ne volite raja treba kupovat oslobodjenje.
pa kad vec dajem markicu makar da uzmem deblje novine od oslobdjenja
a i to oslobodjenje ima svoje finansijere
meni je nekako najpregledniji i najbolje informise.jest da ima nekih mahalaskih clanaka ali kad se uporedi s drugima je najbolji.
pa kad vec dajem markicu makar da uzmem deblje novine od oslobdjenja
-
Stitch__
ma jarane
treba imat kriterije kvaliteta, kontas
politicki stav nije stvar kvaliteta nego ukusa, a o ukusima se ne raspravlja
odbaci sda/sdp prepucavanja (licno ne podrzavam nijedne), i gledaj na kvalitet novine, kolicinu informacija, aktuelnost (nesto sa cim oslobodjenje ima problema - vijesti kasne po nekoliko dana), dizajn, preglednost....
pa tek onda odluci kome ces dat marku.
odbaci sda/sdp prepucavanja (licno ne podrzavam nijedne), i gledaj na kvalitet novine, kolicinu informacija, aktuelnost (nesto sa cim oslobodjenje ima problema - vijesti kasne po nekoliko dana), dizajn, preglednost....
-
Toozla
My name is Bosniak and I am junky …hello BOSNIAK…bosniak wrote:pa kako znas da je los ako ga nisi cito.
pa kad vec dajem markicu makar da uzmem deblje novine od oslobdjenja![]()
--------------------------------------------------------------------------
zdravo, moje ime je bosniak i ja sam ovisnik...ostali: ZDRAVO BOSNIAK....
znal' iko kakav centar za odvikavanje od droge...
- Pooll
Evo pregledah telering... inace uz vremensku prognozu jedini program iz vlastite produkcije
Prvi put da cujem Radoncica kako prica... Mato je rekao da su plavi tornjevi tema... ali se ipak najvise govorilo o avazu i onome sto njih prati...
joj 1.12 decembarska plata... hocu i ja
joj 1.12 decembarska plata... hocu i ja
-
kub lajkan
Elem, za one koji nisu gledali evo mozda ponajboljeg Fahrinog bisera:
"Avaz je nastao iz potrebe za kulturnim otporom agresoru u opkoljenom Sarajevu!"
I jos jedan koji vec sad ozbiljno konkurise da se duboko ukorijeni u narodu kao mudra poslovica:
"Vi najbolje znate svoje prijatelje prema svojim tirazima!"
A sto se voditelja M. Dj. tice, povremeno se u kadru moglo vidjeti samo 43...
"Avaz je nastao iz potrebe za kulturnim otporom agresoru u opkoljenom Sarajevu!"
I jos jedan koji vec sad ozbiljno konkurise da se duboko ukorijeni u narodu kao mudra poslovica:
"Vi najbolje znate svoje prijatelje prema svojim tirazima!"
A sto se voditelja M. Dj. tice, povremeno se u kadru moglo vidjeti samo 43...
-
nebi
Za ogranicene i jeste najpregledniji i najlaksi za shvatiti.bosniak wrote:pa kako znas da je los ako ga nisi cito.
pa kad vec dajem markicu makar da uzmem deblje novine od oslobdjenja![]()
I novine nisu salama pa da ti je deblje bolje.
-
Toozla
sta trazi sandzaklija u cyber space-u...emac wrote:ONI TI GA PUSE FAHRUDINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!
A POSEBNO OVAJ KUB LAJKAN. AKO SI TI KONJ NE VRIJEDJAJ COVJEKA JER CES ISPAST GLUP. COVJEK IMA REZULTAT KAO NAJACI ARGUMENT.
NEMOJ BITI LJUBOMORAN OSLOBODIMO SE KRAVA SINDROMA
-
nebi
Tacno,politicki stav nije pitanje kvaliteta,tim vise jer je Radoncic vec dva-tri puta mijenjao politicki stav,ali kvalitet je ostajao isti: tariguz ko tariguz.Stitch__ wrote:ma jarane