28 septembar 1993!

slucajni prolaznik

#26 Re: 28 septembar 1993!

Post by slucajni prolaznik »

udrch wrote:ma nakotilo se svakakve kopiladi na forumu..zadnjih dana ne možeš živjeti..
sve neki novoregistrovani stručnjaci, metalci, papci..

Ti u zadnjim postovima sve vise pokazujes naznake sovinizma :shock: :shock: :shock: :(

I ti si nedavno doselio u Sarajevo kao izbjeglica. Odakle bilo kome pravo da ti kaze da si se u zadnje vrijeme nakotio u gradu, bez obzira sto je rat zaustavljen i sto su stvoreni svi uslovi za povratak izbjeglica na svoja prijeratna prebivalista.
udrch

#27 Re: 28 septembar 1993!

Post by udrch »

slucajni prolaznik wrote:
udrch wrote:ma nakotilo se svakakve kopiladi na forumu..zadnjih dana ne možeš živjeti..
sve neki novoregistrovani stručnjaci, metalci, papci..

Ti u zadnjim postovima sve vise pokazujes naznake sovinizma :shock: :shock: :shock: :(

I ti si nedavno doselio u Sarajevo kao izbjeglica. Odakle bilo kome pravo da ti kaze da si se u zadnje vrijeme nakotio u gradu, bez obzira sto je rat zaustavljen i sto su stvoreni svi uslovi za povratak izbjeglica na svoja prijeratna prebivalista.
:thumbup: svaka čast, samo ih nastavi braniti:
Postao/la rafaell
Svakom djetetu se slavi rodjendan, a za kopilad ne znam....
Postao/la rafaell
A zasto ne trebaju? Tog dana je zvanicno skinut kondom sa kur*a!
govori o Bošnjacima
Postao/la XXS
Dan kad su se Bosnjaci pridruzili Srbima i Hrvatima u rasturanju Bosne i Hercegovine.
Slavite, zasto nebi slavili. Demokratija!
Postao/la ksjtgw486
već sam platio ljude da ti mezar iskopaju brzo si donji :lol: :lol: :lol:
Postao/la ksjtgw486
a što je najgore ramo i dervo iz janje i osata mu mezar kopaju a fatihu mu je proučio šipac ramadan :lol: :lol: :lol: :lol:
i ti ovaj nakot porediš sa ljudima koji nisu izbjegli, već protjerani..

i ti bi trebao biti reprezent Sarajlije koji je proveo preko hiljadu dana pod opsadom :-) ..
kad bih svaku forumsku ublehu doživio kao Sarajliju i ako bih mogao na bilo koji način od istog biti povrijeđen, ubio bih se..
ipak moj stav o Sarajlijama će ostati svjetao i čist, baš onakakv kakvim ih i poznajem..
internet Sarajlije kojima je to maximum kvalitete koji mogu o sebi izreći radije izbjegavam..
koliko jadan moraš biti da već nekoliko dana hodaš za mnom po forumu i govoriš nešto što svi na forumu znaju..
slucajni prolaznik

#28 Re: 28 septembar 1993!

Post by slucajni prolaznik »

udrch wrote:koliko jadan moraš biti da već nekoliko dana hodaš za mnom po forumu i govoriš nešto što svi na forumu znaju..

Ja razvozim robu po zapadnoj Evropi jer ne mogu dobiti posao u Sarajevu od tebe i slicnih tebi, jer ste se uvalili na "moje" radno mjesto, dok "tvoje" zjapi prazno po Zvorniku i okolinim selima, i ne ganjam ni tebe ni slicne tebi, ne pada mi na pamet.

Ali svejedno, napisao sam vec u drugom postu - ljudsko smece jednostavno namirisem na kilometre, a tvoje pisanje koje ciram i ovdje i na rajvo-sa, je dno dna :-) :(
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#29 Re: 28 septembar 1993!

Post by Chmoljo »

rafaell wrote:Da li Bosnjaci trebaju obilježavati dvadesetosmi septembar kao Dan Bošnjaka. Toga dana 1993 godine u ratnom Sarajevu pod opsadom srpskih paravojnih formacija održan je Bošnjački sabor na kome je između ostalog donešena odluka o povratku starog, narodnog imena Bošnjak.

Svakom djetetu se slavi rodjendan, a za kopilad ne znam..... :?: :?:
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» rafaell

za sada samo on.

Opetja033 wrote:
XXS wrote:Dan kad su se Bosnjaci pridruzili Srbima i Hrvatima u rasturanju Bosne i Hercegovine.
Sram te bilo! Fuuuuj!
It_is_a_Leclerc wrote:
XXS wrote:Dan kad su se Bosnjaci pridruzili Srbima i Hrvatima u rasturanju Bosne i Hercegovine.
Sramota ! Tolerisati ovakve postove je sramo-ta !
samo jedna tehnička napomena - niko nije sveta krava na forumu. ni Bošnjaci, ni Alija, ni Zlatko! niko nema za pravo da drugima nameće svoje mišljenje o POLITIKAMA tadašnjih političkih elita. ako neko taj sabor vidi kao čin izdaje, ili promašaj, to je NJEGOVO MIŠLJENJE. i JA sam taj koji će da ti zadnji sud je li provokacija ili nije.

JA tolerišem ove postove. JA ih neću brisati.

ovaj forum se NEĆE pretvoriti u jednolično guslanje o vječnoj žrtvi.
Locked