KADA TE ON PRAVI LJUBOMORNOM
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
TRŠ
#26 Re: KADA TE ON PRAVI LJUBOMORNOM
Bolje da te pravi ljubomornom nego da ti napravi dijete
- tendzera
#27 Re: KADA TE ON PRAVI LJUBOMORNOM
Dos'o,vidijo,skonto i otis'o. 
- fantom slobode
#28 Re: KADA TE ON PRAVI LJUBOMORNOM
je li to pomazes da se vikend trol tema razvija?eman wrote:sumnjam da te pravi ljubomornom namjerno,vec lik ne zna da ti je stalo
-
jabidapitam
#29 Re: KADA TE ON PRAVI LJUBOMORNOM
Joj sta vam i radi taj holivud...
-
rise against
#30 Re: KADA TE ON PRAVI LJUBOMORNOM
Nadjes i ti sebi nekog,pa se onda u cetvero,i ako on vjerovatno ne bi imao nista da bude on i vas dvije

- Ramzess Veliki
#31 Re: KADA TE ON PRAVI LJUBOMORNOM
I šta ... nagovorio te da budete "prijatelji sa povlasticama" - kad mu treba nazove te pa se družite a normalno ima i druge takve? Lik mi je upravo postao idol. Imaš neku njegovu sliku da ju tetoviram?yildiz wrote:hhaarree wrote:pa ako sam u semi "prijatelji s povlasticama" nisam u semi "samo jedan prijatelj u zivotu i ne smijem s drugima povlastice imat"
Svidjate se jedno drugom ali dogovor je da ste prijatelji s povlasiticama i to je neka sema nesto sto imate ali nije lijepo da pred tvoje oci s nekom dodje i mazi se i to bas dodje u isti caffe pored toliko cafica u gradu lp
- Ramzess Veliki
#32 Re: KADA TE ON PRAVI LJUBOMORNOM
Ili Sulejman?jabidapitam wrote:Joj sta vam i radi taj holivud...
- Muhamed Đakmić
#33 Re: KADA TE ON PRAVI LJUBOMORNOM
Ma Suljina škola garant baRamzess Veliki wrote:Ili Sulejman?jabidapitam wrote:Joj sta vam i radi taj holivud...
- drag_gost
#34 Re: KADA TE ON PRAVI LJUBOMORNOM
Nisam se grlio s njom i mazio zato sto ima nesto izmedju nas, vec dobila keca iz matematike, a ja sam slab na djevojke u nevolji.yildiz wrote:Sta bi ste vi uradili da vas on na pravi ljubomornom....na ovaj nacin....vi ste u nekoj semi sa njim "prijatellji s povlasticama" i vi naravno osjecate da vam on nesto znaci,a on dodje s drugom djevojkom u isti kafic gdje ste vi i sa njom se mazi grli itd ..?????![]()
-
spacebound
#35 Re: KADA TE ON PRAVI LJUBOMORNOM
leet wrote:yildiz wrote:
pa ko ti je kriv što si žena za karindŽanje only? ho'š možda da se suosjećamo s tobom?
- Helena Trojanska
#36 Re: KADA TE ON PRAVI LJUBOMORNOM
Nema tu puno filozofije, uradiš mu istu stvar sa nekim momkom (ako si osvetoljubive prirode) ili zaboraviš na gada kao da nikad nije postojao (ako si inteligentna)yildiz wrote:Sta bi ste vi uradili da vas on na pravi ljubomornom....na ovaj nacin....vi ste u nekoj semi sa njim "prijatellji s povlasticama" i vi naravno osjecate da vam on nesto znaci,a on dodje s drugom djevojkom u isti kafic gdje ste vi i sa njom se mazi grli itd ..?????![]()
- tendzera
#37 Re: KADA TE ON PRAVI LJUBOMORNOM
Helena Trojanska wrote:ili zaboraviš na gada
-
hhaarree
#38 Re: KADA TE ON PRAVI LJUBOMORNOM
vazda mi gadovi jadnici

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#39 Re: KADA TE ON PRAVI LJUBOMORNOM
Normala, a ona je sveticahhaarree wrote:vazda mi gadovi jadnici![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#40 Re: KADA TE ON PRAVI LJUBOMORNOM
Hoce neko da mi objasni zasto je on gad?
Ja isto ko da nisam zensko nekad zivota mi
- fantom slobode
#41 Re: KADA TE ON PRAVI LJUBOMORNOM
i pati...to ti je vikend Bolivud klix-a.leet wrote:Normala, a ona je sveticahhaarree wrote:vazda mi gadovi jadnici![]()
malo place, malo pjeva tuzne pjesme, malo otvara trol teme, malo je trudna, malo je nevina, puno je nesretna, pogani jedni muski...cak je i postar iz naselja podrzava...zna da je u pravu! A ko je u pravu, dobije....
sve u sklopu akcije, zastite covjekove okoline...
-
Great Cornholio
#42 Re: KADA TE ON PRAVI LJUBOMORNOM
Vara svoju ljubavnicu s nekakvom, valjda mu pravom, curom.ladyblue18 wrote:Hoce neko da mi objasni zasto je on gad?![]()
-
TetkaSara
- Location: Za neke knjige sam emotivno vezana. Više nego za neke ljude.
-
yildiz
#44 Re: KADA TE ON PRAVI LJUBOMORNOM
mislim da nisam bila dovoljno iskrena prema njemuRamzess Veliki wrote:I šta ... nagovorio te da budete "prijatelji sa povlasticama" - kad mu treba nazove te pa se družite a normalno ima i druge takve? Lik mi je upravo postao idol. Imaš neku njegovu sliku da ju tetoviram?yildiz wrote:hhaarree wrote:pa ako sam u semi "prijatelji s povlasticama" nisam u semi "samo jedan prijatelj u zivotu i ne smijem s drugima povlastice imat"
Svidjate se jedno drugom ali dogovor je da ste prijatelji s povlasiticama i to je neka sema nesto sto imate ali nije lijepo da pred tvoje oci s nekom dodje i mazi se i to bas dodje u isti caffe pored toliko cafica u gradu lp
-
yildiz
#45 Re: KADA TE ON PRAVI LJUBOMORNOM
hahahahahadrag_gost wrote:Nisam se grlio s njom i mazio zato sto ima nesto izmedju nas, vec dobila keca iz matematike, a ja sam slab na djevojke u nevolji.yildiz wrote:Sta bi ste vi uradili da vas on na pravi ljubomornom....na ovaj nacin....vi ste u nekoj semi sa njim "prijatellji s povlasticama" i vi naravno osjecate da vam on nesto znaci,a on dodje s drugom djevojkom u isti kafic gdje ste vi i sa njom se mazi grli itd ..?????![]()
-
yildiz
#46 Re: KADA TE ON PRAVI LJUBOMORNOM
Great Cornholio wrote:Vara svoju ljubavnicu s nekakvom, valjda mu pravom, curom.ladyblue18 wrote:Hoce neko da mi objasni zasto je on gad?![]()
Iz pouzdanih informacija nisu skupa ....al ipak ima milion momaka puno boljih nego sto je on ....al problem je sto ovaj lik lose glumi da je faca a nije
-
hhaarree
#47 Re: KADA TE ON PRAVI LJUBOMORNOM
sto ne ides tim milionimayildiz wrote:Great Cornholio wrote:Vara svoju ljubavnicu s nekakvom, valjda mu pravom, curom.ladyblue18 wrote:Hoce neko da mi objasni zasto je on gad?![]()
Iz pouzdanih informacija nisu skupa ....al ipak ima milion momaka puno boljih nego sto je on ....al problem je sto ovaj lik lose glumi da je faca a nije![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#48 Re: KADA TE ON PRAVI LJUBOMORNOM
sujetahhaarree wrote:sto ne ides tim milionimayildiz wrote:Great Cornholio wrote:
Vara svoju ljubavnicu s nekakvom, valjda mu pravom, curom.
Iz pouzdanih informacija nisu skupa ....al ipak ima milion momaka puno boljih nego sto je on ....al problem je sto ovaj lik lose glumi da je faca a nije![]()
u stvari znam al ne bi da te uvrijedim pa nastavi trolling
-
yildiz
#49 Re: KADA TE ON PRAVI LJUBOMORNOM
sto ne ides tim milionima
u stvari znam al ne bi da te uvrijedim pa nastavi trolling[/quote]
Samo kazem da je zamjenjiv lako i sto smo imali imali smo vise ne,nisam budala da imam sad nesto sa njim kad je takav kreten
Samo kazem da je zamjenjiv lako i sto smo imali imali smo vise ne,nisam budala da imam sad nesto sa njim kad je takav kreten
-
hhaarree
#50 Re: KADA TE ON PRAVI LJUBOMORNOM
yildiz wrote:sto ne ides tim milionimau stvari znam al ne bi da te uvrijedim pa nastavi trolling
a ti kao nisi zamjenjiva, on je tebe zamjenio dok si se jos lozila na njega