Najbolji i najlošiji koncert na kojem ste bili?

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Naslovnica

#26 Re: Najbolji i najlošiji koncert na kojem ste bili?

Post by Naslovnica »

U2 Koševo - 23. Septembar 1997. - NAJBOLJI KONCERT, bio i ostaće. Nikada se onakvo nešto neće ponoviti.
Najgori - Hari Mata Hari prije nekoliko godina, na Koševu - to sam bio prinuđen da trpim zarad društva, tortura.
cyprus

#27 Re: Najbolji i najlošiji koncert na kojem ste bili?

Post by cyprus »

Najbolji koncert: Nino Pršeš - Novogradski dani 2001. godine

Najgori: Zehra Bajraktarević - Novogradski dani 2000. godine
Heller

#28 Re: Najbolji i najlošiji koncert na kojem ste bili?

Post by Heller »

Jos sam mlad za najbolji ima vremena, znam koja dva su najdraza :mrgreen: al najgore sranje koje sam ikad gledo je na SMF-u Grave Desacrator ni sami ne znaju sta sviraju, a bili najavljivani k´o headlineri, ispraznili Amfiteatar Doma Mladih za cirka 5 minuta a ja glupan osto do kraja :lol: :lol:
Last edited by Heller on 29/04/2013 11:39, edited 1 time in total.
So What!

#29 Re: Najbolji i najlošiji koncert na kojem ste bili?

Post by So What! »

Heller wrote:Jos sam mlad za najbolji ima vremena, znam koja dva su najdraza :mrgreen: al najgore sranje koje sam ikad gledo je na SMF-u Grave Digger ni sami ne znaju sta sviraju, a bili najavljivani k´o headlineri, ispraznili Amfiteatar Doma Mladih za cirka 5 minuta a ja glupan osto do kraja :lol: :lol:
Dobaaaaaaaaar :D
Heller

#30 Re: Najbolji i najlošiji koncert na kojem ste bili?

Post by Heller »

Greska u pitanju je Grave Desacrator
4zr4

#31 Re: Najbolji i najlošiji koncert na kojem ste bili?

Post by 4zr4 »

Gasqueut wrote:Pretražio sam forum, nema ove teme. Pitanje u naslovu.

Ubjedljivo najbolji koncert na kojem sam bio Nirvana u Ljubljani, hala Tivoli 27 februara 1994. Jedva skupio novac, još teže nabavio kartu. Friško punoljetan, na tih cca. sat vremena zaboravio na sve brige i probleme koji su me čekali kući. Oči u oči sa herojima moje mladosti. Mnogi muzički poktovaniji od mene su rekli da je Nirvana na tom koncertu razočarala, ali zbog cjelokupne atmosfere, moja ocjena ni do danas nije makla manje od 10/10.

Vi?
Zavidim ti :(
nineinchnails

#32 Re: Najbolji i najlošiji koncert na kojem ste bili?

Post by nineinchnails »

Najbolji: Beograd, Usce, Juni 2012: Ozzy, Faith No More, The Darkness, Black Label Society, Paradise Lost...
Najgori: Sarajevo, Sloga, tzv Metal Fest, 2013...
Altsa

#33 Re: Najbolji i najlošiji koncert na kojem ste bili?

Post by Altsa »

NAJBOLJI
Jesus Lizard, Obala Sarajevo
+ Nick Cave - solo performance, Zagreb (2005)

+ SEXA , Obala, Sarajevo
+ Poet Rock 2, Sarajevo

Image
kremali

#34 Re: Najbolji i najlošiji koncert na kojem ste bili?

Post by kremali »

Kao sto neko rece, najbolji ubjedljivo U2...Onolika kolicina emocija i od strane Bona i od strane napacenog naroda se vise niad nece ponoviti...

Najgori mi je koncert Stoje prosle godine u Bosni...Nisam neki ljubitelj Stoje, ali i pored toga ozvucenje uzasno, Stoja neraspolozena i los izbor pjesama...
druzeljubiva

#35 Re: Najbolji i najlošiji koncert na kojem ste bili?

Post by druzeljubiva »

U2 - Kosevo najbolji, ali taj koncert bi se mozda trebao staviti u posebnu kategoriju, jer to nije bio samo koncert

Masimo Savic - Coloseum prije nekih 6-7 godina najgori .. guzva i vrucina je takva bila da je mozda samo onima koji su za stolom sjedili bilo ugodno
Amagon

#36 Re: Najbolji i najlošiji koncert na kojem ste bili?

Post by Amagon »

kremali wrote:Kao sto neko rece, najbolji ubjedljivo U2...Onolika kolicina emocija i od strane Bona i od strane napacenog naroda se vise niad nece ponoviti...

Najgori mi je koncert Stoje prosle godine u Bosni...Nisam neki ljubitelj Stoje, ali i pored toga ozvucenje uzasno, Stoja neraspolozena i los izbor pjesama...
:lol: :lol:
Post Reply