poslanici u Skupštini Kantona sebi povećali plate za 700 KM
- daxon
#26 Re: poslanici u Skupštini Kantona sebi povećali plate za 700
Inače me politika ne zanima, niti pišem na ovakvim temama, međutim, gledam danas, na autobusko stajalište staje firaonski kombi, naravno pogađate, marke ford. Kombi ni na šta ne liči , raspad sistema, nema čak ni registarske tablice... građani se guraju da ih što više stane u njega, a čupavi ciga sa cigarom u uglu usne naplaćuje po marku. Što je najgore, ovakve scene smo gledali i 6 aprila na dan grada, a ova stoka, pored svega toga i jada koji je snašao ovaj grad, jedino što su poduzeli je povećanje plaća sebi.
Dakle, čim budu neki protesti, izaći ću na njih, ali samo pod uslovom da to budu nasilni protesti u cilju rastjerivanja nepismene bagre koja siše krv građanima ovog grada, nikakva mirna okupljanja me ne zanimaju, niti bi došao.
Dakle, čim budu neki protesti, izaći ću na njih, ali samo pod uslovom da to budu nasilni protesti u cilju rastjerivanja nepismene bagre koja siše krv građanima ovog grada, nikakva mirna okupljanja me ne zanimaju, niti bi došao.
- relativno84
#27 Re: poslanici u Skupštini Kantona sebi povećali plate za 700
Nema potrebe da ih kudite ljudima treba za taxi, nisu oni krivi sto nema dovoljno parking mijesta za njihove ljubimce na cetiri tocka pa moraju da koriste taxi ko svi ovi smrtnici.
- Lakat Jebić
#28 Re: poslanici u Skupštini Kantona sebi povećali plate za 700
onaj koji nije u radnom odnosu na nekom drugom mjestuStupskaBitanga wrote:kategorija PROFESIONALNI POSLANIK
WTF?????
-
FreakyStyley
#29 Re: poslanici u Skupštini Kantona sebi povećali plate za 700
Po meni, najbolji pos'o.Lakat Jebić wrote:onaj koji nije u radnom odnosu na nekom drugom mjestuStupskaBitanga wrote:kategorija PROFESIONALNI POSLANIK
WTF?????
-
StupskaBitanga
#30 Re: poslanici u Skupštini Kantona sebi povećali plate za 700
SvaštaLakat Jebić wrote:onaj koji nije u radnom odnosu na nekom drugom mjestuStupskaBitanga wrote:kategorija PROFESIONALNI POSLANIK
WTF?????
- Kemal Malovčić
#31 Re: poslanici u Skupštini Kantona sebi povećali plate za 700
dino konakoviću i slični govnari, nasisajte mi se
-
klixo
#32 Re: poslanici u Skupštini Kantona sebi povećali plate za 700
Kojović i njegovi jeftini poeni
... DF podrzao povecanje plata 
- valter.ba
#33 Re: poslanici u Skupštini Kantona sebi povećali plate za 700
Sjetim se onog nesretnika koji je protestirao pred vladom KS sa natpisom "POPUSIM VAM JA SVIMA K...C"!!!
Narod koji je imao muda da se goloruk suprotstavi cetvrtoj evropskoj vojnoj sili se toliko srozao da danas pusi poslanicima i politickom sljamu!
Lazu da je postignut dogovor sa sindikatom o povlacenju tuzbi !!!
Niko nece povuci tuzbu za novce koje je zaradio po kolektivnom ugovoru, to je prica za maloumne.
Zelim ovim politicarima sve najgore sto ih moze snaci, zelim im da spoznaju kako je to kada djete place jer nemas para da mu kupis cokoladu, zelim da im clanovi porodice cekaju na ljecenje i pretrage mjesecima kao sto i drugi cekaju, zelim im da ostanu bez posla pa neka se uredno godinama javljaju na biro, zelim im da zadnje pare za ljekove daju a neka im i djeca i familija ostanu bez posla koji su na guzove dobili... Ma sve sto su ukrali neka im se na djeci vrati bez merhameta!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Narod koji je imao muda da se goloruk suprotstavi cetvrtoj evropskoj vojnoj sili se toliko srozao da danas pusi poslanicima i politickom sljamu!
Lazu da je postignut dogovor sa sindikatom o povlacenju tuzbi !!!
Niko nece povuci tuzbu za novce koje je zaradio po kolektivnom ugovoru, to je prica za maloumne.
Zelim ovim politicarima sve najgore sto ih moze snaci, zelim im da spoznaju kako je to kada djete place jer nemas para da mu kupis cokoladu, zelim da im clanovi porodice cekaju na ljecenje i pretrage mjesecima kao sto i drugi cekaju, zelim im da ostanu bez posla pa neka se uredno godinama javljaju na biro, zelim im da zadnje pare za ljekove daju a neka im i djeca i familija ostanu bez posla koji su na guzove dobili... Ma sve sto su ukrali neka im se na djeci vrati bez merhameta!
- travar
#34 Re: poslanici u Skupštini Kantona sebi povećali plate za 700
valter.ba wrote:
- starii
#35 Re: poslanici u Skupštini Kantona sebi povećali plate za 700
hajte isto bi ovako povecali sebi i supci iz SBB i SDP-a
nego ja misilim da ministarstvo zdravlja treba GRASU dati plaketu za poboljsanje zdravlja sarajlija..gledam danas svi pjesace..trose se kalorije, mrsa se i preveniraju srcana oboljenja
nego ja misilim da ministarstvo zdravlja treba GRASU dati plaketu za poboljsanje zdravlja sarajlija..gledam danas svi pjesace..trose se kalorije, mrsa se i preveniraju srcana oboljenja
- vjesticanametli
#36 Re: poslanici u Skupštini Kantona sebi povećali plate za 700
jedini uslovdaxon wrote:Inače me politika ne zanima, niti pišem na ovakvim temama, međutim, gledam danas, na autobusko stajalište staje firaonski kombi, naravno pogađate, marke ford. Kombi ni na šta ne liči , raspad sistema, nema čak ni registarske tablice... građani se guraju da ih što više stane u njega, a čupavi ciga sa cigarom u uglu usne naplaćuje po marku. Što je najgore, ovakve scene smo gledali i 6 aprila na dan grada, a ova stoka, pored svega toga i jada koji je snašao ovaj grad, jedino što su poduzeli je povećanje plaća sebi.
svu gamad na bandere
- Prpa.ba
#37 Re: poslanici u Skupštini Kantona sebi povećali plate za 700
A ko da zamijeni gamad?vjesticanametli wrote:jedini uslov![]()
svu gamad na bandere
- vjesticanametli
#38 Re: poslanici u Skupštini Kantona sebi povećali plate za 700
to su i onda pitali i optuzili me da sam SDP
nisam i nikada necu biti
kad se rastjeraju govna moze se birati
dajte vise vazda trazite razloge da sjedite i serete
samo sila u ovakvoj zemlji ali ovce ne primjenjuju silu i neka nemate prevoz i neka sebi dizu plate
nisam i nikada necu biti
samo sila u ovakvoj zemlji ali ovce ne primjenjuju silu i neka nemate prevoz i neka sebi dizu plate
- Prpa.ba
#39 Re: poslanici u Skupštini Kantona sebi povećali plate za 700
Najlakse je rastjerati marvu, ali opet ostaje pitanje koga staviti umjesto njih. Mala je ovo drzava, eksperata u svojim poljima, i kvalitetnih ljudi/vodja ima jako malo. Da je ostalo republicko uredjenje, mozda smo mogli imati nekakvu ekspertnu vladu, ovako po kantonima i entitetima nema sanse. Radeljasi nam ne ginu, ne zato sto ih neko namece, vec zato sto postoji 50%+1 Radeljas medju nama. Jedina nada je potpuni kolaps drustvenog i ekonomskog sistema u narednih desetak godina koji ce "resetovati" Radeljase. A mi mozemo k*** svirati po forumu.vjesticanametli wrote:to su i onda pitali i optuzili me da sam SDP![]()
nisam i nikada necu biti
- uglavnomja
#40 Re: poslanici u Skupštini Kantona sebi povećali plate za 700
flautat
hebo zemlju koja ima ftv
hebo zemlju koja ima ftv
-
Innovation
#41 Re: poslanici u Skupštini Kantona sebi povećali plate za 700
Pa stvarno znate li vi o cemu pisete. Pisete o laznoj izjavi Pedje Kojovica. Nigdje veze. U toj SKS sjede sve stranke. Sviju je prozvao osim svoje. Od sviju je dobio po usima /osim SDP-a/ i trazili su da se javno izvine i demantuje ono sto je izjavio.
- uglavnomja
#42 Re: poslanici u Skupštini Kantona sebi povećali plate za 700
" MINISTAR FINANSIJA KS MUHAMED KOZADRA POJAŠNJAVA: Kako smo sebi povećali plate za 700 KM!
Ponedjeljak | 08.04.2013.
Ministar finansija u Vladi Kantona Sarajevo Muhamed Kozadra potvrdio je danas zastupnicima u Skupštini da je plata profesionalnim zastupnicima u Skupštini KS 2.152 KM te da su ovi zastupnici čekali više od godinu dana na usaglašavnje plata na nivou Kantona i Federacije BiH "
...
da ne kopiram dzaba
, ** No links ** . ba
edit
d.e.p.o.
Ponedjeljak | 08.04.2013.
Ministar finansija u Vladi Kantona Sarajevo Muhamed Kozadra potvrdio je danas zastupnicima u Skupštini da je plata profesionalnim zastupnicima u Skupštini KS 2.152 KM te da su ovi zastupnici čekali više od godinu dana na usaglašavnje plata na nivou Kantona i Federacije BiH "
...
da ne kopiram dzaba
edit
-
saja_dj
#43 Re: poslanici u Skupštini Kantona sebi povećali plate za 700
A jooooj samo 2150 maruna.
Imal kakav broj da se donira vala mi dosta vise bolesne djece i njihovih rakova, jadnici nemaju za nove benge.
Imal kakav broj da se donira vala mi dosta vise bolesne djece i njihovih rakova, jadnici nemaju za nove benge.
- sheilak
#44 Re: poslanici u Skupštini Kantona sebi povećali plate za 700
samo 700 kaemova?! pussies.
-
gorgonzola
#45 Re: poslanici u Skupštini Kantona sebi povećali plate za 700
Sto rece neko, da bog da im za lijeka trebalo.
- mayab
-
tama33
#47 Re: poslanici u Skupštini Kantona sebi povećali plate za 700
Ne serendajte vise, svi smo mi misevi kupljeni za sicu, koji se krijemo iza kojekakvih nadimaka, kako je biti mangup anonimno. Da se Mora navesti pravo IME I prezime, ne bi bilo ni 3..4 posta. Mi smo glupani I kukavice. KOJI PROTESTI, POLOVINA NAS NE BI DOSLA, JER BI NAM BILO OFIRNO DA NAS KO NE VIDI NA TELEVIZIJI. MI SMO KOMPLEKSASI TESKI.
-
hhaarree
#48 Re: poslanici u Skupštini Kantona sebi povećali plate za 700
govori u svoje ime tebratama33 wrote:Ne serendajte vise, svi smo mi misevi kupljeni za sicu, koji se krijemo iza kojekakvih nadimaka, kako je biti mangup anonimno. Da se Mora navesti pravo IME I prezime, ne bi bilo ni 3..4 posta. Mi smo glupani I kukavice. KOJI PROTESTI, POLOVINA NAS NE BI DOSLA, JER BI NAM BILO OFIRNO DA NAS KO NE VIDI NA TELEVIZIJI. MI SMO KOMPLEKSASI TESKI.
-
aless
#49 Re: poslanici u Skupštini Kantona sebi povećali plate za 700
U ovoj drzavi samo politicari imaju mu.a dignu sebi platu kako hoce. Ne boje se nikog. Cestitam im na tome.
- Zox
#50 Re: poslanici u Skupštini Kantona sebi povećali plate za 700
Čuj koga dovesti? Kad se rastjeraju kukom i motikom, koga god da dovedete znaće da je I NJEMU kuka i motika ako sta zasere, pa će se ponašati odgovornije.