NOVE KONGRESNE MANIPULACIJE U REZIJI ZLATKA LAGUMDZIJE

margareta

Post by margareta »

komi wrote:
Stipan Tomašević wrote:SDP je judeomasonska komunističko-ateistička projugoslavenska stranka!
začudio bi se ti koliko članova SDP-a posti za ramazana... dovoljno da se odbace teorije o ateistima
Komi kako ti znas koliko clanova klanja za ramazan? Recimo da je tako i?
SDP nije etnicka - nacionalisticka stranka. Ni Tito nije zabranjivao religiju a ipak jeste bio neko! E sada je 'prebrojavanje' onih koji idu i u koje bogomolje idu a DEMOKRACIJA! Cudno? Titov "totalitarizam" nije dozvoljavao samo religijski extremizam. Sa danasnjom demokracijom izgleda da je osnovna referensa za svaku drustveno piliticku afirmaciju
koliko si velik vjernik?!
Stipan Tomašević

Post by Stipan Tomašević »

Ja se mrvicu zahebajem :D, a vi zdravo za gotovo :shock:

Sve u svemu, HDZ-SDS-SDA je najbolji izbor i vertikala duha naših naroda! :oops:
bajricf

#28 Re: NOVE KONGRESNE MANIPULACIJE U REZIJI ZLATKA LAGUMDZIJE

Post by bajricf »

digger wrote:
bajricf wrote:Veliko razocˇarenje delegata SDP-a u Holidej Inu
Ko i svaki fatmircic dajes samo onu sliku koja odgovara tvojim licnim bojama.

Ako vec hoces da koristis stampu, ne koristi smetljiste.

O DA, 'ISTINA'! CUDNO KAKO SVAKO PITA ZA TO, ALI KAD JE NADJU ONI NE VJERUJU U TO, TO NIJE ISTINA STO ZELE CUTI.

DANAS JE SVIJET SUPERMARKET IDEJA I IDEOLOGIJA, I SVAKO PRODAJE
PRODUKT (PROIZVOD). NIJE UVIJEK DA NAJBOLJI PRIZVOD PRODA SE NAJVISE. DESAVA SE VEOMA CESTO DA INFERIORAN NADMASI SUPERIORAN. DOBAR TRGOVAC SA SLABIM PROIZVODOM NADMASI SLABOG TRGOVCA SA DOBRIM PROIZVODOM.

MANIPULISANO BICE (INSAN) NAJSIRI SLOJEVA, NIJE U STANJU ODLUCITI STA JE NAJVAZNIJE, TO JE VEC OBAVLJENO ZA NJEGA. ON JE U BITI POSMATRAC VIZUALNE REFLEKCIJE ZVUKA I STAMPE PROJEKTIRANO NJEMU. ON POKADKAD REAGIRA USKIM SVATANJEM, DOZVOLJAVAJUCI DA MU MEDIJA ISPUNI PRAZNINU ...
Faruk
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

margareta wrote: Komi kako ti znas koliko clanova klanja za ramazan?
pa ako kažu da poste i da neće ići na feštu za ramazana... analogno se da zaključiti da nisu ateisti...

sve je to SDA propaganda
Toozla

Post by Toozla »

FARUK JE MENI:
TITO, ZLATKO, ALIJA, CLINTON, REIS, KARDINAL, POGLAVICA, ASTRONAUT, SULTAN, HANKA PALDUM, PAPE, PAPA, CORKAN, MONICA LEWINSKY, MICHAEL JORDAN, HAILE SELASSIE, HALID BESLIC, LESI, BAMBY, DUSKO DUGOUSKO(MUSAN DUGOUSAN), GUSTAV, BATA ZIVOINOVIC, CECA, SEVERINA, SUZANA MANCIC....

Fare, legendo, cesce nam se javi....

:D :D :D
kike

Post by kike »

Kakva stranka, takav i predsjednik, jos gori novinarsko-logisticki sateliti.

Manipulacija, laz, lopovluk u rukavicama i komunisticko naslijedje je sve sto donosi SDP.

I onda se cude sto nacionalne stranke pobjedjuju

Pobjedjuju jer je opozicija jos gora od pozicije!!!!!!!!!!!!!!!! :(
pitt

Post by pitt »

Ma nemoze niko gori bit od vladajuce kriminalne koalicije. Isto su "slozna braca udruzenog rada" kad treba sta zalapiti ili ako treba SDP omalozavati :(
kojsino

Post by kojsino »

Fasistickoj koaliciji SDS+SDA+HDZ,
koja nas tusi vec 14 godina, polako dolazi kraj,
pa su zapjenili preko svojih jadnih novinarcica AVAZA, pocetnika...
margareta

#34 Re: NOVE KONGRESNE MANIPULACIJE U REZIJI ZLATKA LAGUMDZIJE

Post by margareta »

bajricf wrote:
digger wrote:
bajricf wrote:Veliko razocˇarenje delegata SDP-a u Holidej Inu
Ko i svaki fatmircic dajes samo onu sliku koja odgovara tvojim licnim bojama.

Ako vec hoces da koristis stampu, ne koristi smetljiste.

O DA, 'ISTINA'! CUDNO KAKO SVAKO PITA ZA TO, ALI KAD JE NADJU ONI NE VJERUJU U TO, TO NIJE ISTINA STO ZELE CUTI.

DANAS JE SVIJET SUPERMARKET IDEJA I IDEOLOGIJA, I SVAKO PRODAJE
PRODUKT (PROIZVOD). NIJE UVIJEK DA NAJBOLJI PRIZVOD PRODA SE NAJVISE. DESAVA SE VEOMA CESTO DA INFERIORAN NADMASI SUPERIORAN. DOBAR TRGOVAC SA SLABIM PROIZVODOM NADMASI SLABOG TRGOVCA SA DOBRIM PROIZVODOM.

MANIPULISANO BICE (INSAN) NAJSIRI SLOJEVA, NIJE U STANJU ODLUCITI STA JE NAJVAZNIJE, TO JE VEC OBAVLJENO ZA NJEGA. ON JE U BITI POSMATRAC VIZUALNE REFLEKCIJE ZVUKA I STAMPE PROJEKTIRANO NJEMU. ON POKADKAD REAGIRA USKIM SVATANJEM, DOZVOLJAVAJUCI DA MU MEDIJA ISPUNI PRAZNINU ...
Faruk
ovo je vec zeshcha pushiona.

SDP i DRUGE gradjanski orijentirane stranke mnogo manje dopingovati shitom i mnogo vishe istinom i pravdom.
margareta

Post by margareta »

bosmen wrote:
kojsino wrote:Fasistickoj koaliciji SDS+SDA+HDZ,
koja nas tusi vec 14 godina, polako dolazi kraj,
pa su zapjenili preko svojih jadnih novinarcica AVAZA, pocetnika...
Bra"o majstoooore,
Usoio si sastaviti čak SEDAM cijelih komentara na ovom forumu.
Neka ostali pročitaju te komentare svašta si pričao a ništa rekao.
Veliki si izgleda poznavalac prilika u državi i politici(naravno osim što si zadojeni komunista)
Samo nastavi tako majstore.
Bravooooooo
Kojsino samo naprijed i ne dozvoli da te sprijece brojaci komentara.
Inace Kojsino komentar ti je u skladu sa dubokim ubjedjenjem minimum
80% Bh. populacije :)
kojsino

Post by kojsino »

Moj Bosmenu,
nesto te istina boli,
pa ti nacionalisticka pjena jos curi sa usta....
margareta

Post by margareta »

kojsino wrote:Moj Bosmenu,
nesto te istina boli,
pa ti nacionalisticka pjena jos curi sa usta....
Kojsino pisi sto vise mozes.Pod plastom laznih cuvara "vitalnih nacionalnih interesa" kriju se egzekutori obicnih ljudskih interesa.
Prozreni su od sva tri utornjana naroda koji oni tretiraju kao stoku a nazivaju se "gazdama nacionalnih torova".
JBT

Post by JBT »

Zlatko jeste trebao dati ostavku. Ako je mislio najbolje SDP-u.
Inace, rekoh to vec jednom, SDP ima jak kadar i bilo ko da je predsjednik, nije na stetu. Predsjednik bi trebao biti samo glasnogovornik i po tome se razlikovati od stotinu drugih koji su u vrhu.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

Ne kontam sto ste se svi upalili na komentar nekog Bajrica koji je garant u dijaspori pa , obzirom na podjele BH dijaspore na bosnjacku/hrvatsku/srpsku, i ne zna bolje razmisljati nego SDP FUJ BLJAK ovo ono....
Mene ovakvi komentari iskreno nasmiju, i sve mi je draze sto je opet Zlatko izabran....
ako je on u stanju ovoliko ispizditi nacionaliste, onda nam treba ne jedan, vec petorica (ili da napisem petErica po novom pravopisu :lol: )

Druze Zlatko, cestitam jos jednom :D
JBT

Post by JBT »

Niej bas dobro ako ti je drago jer drugima nije drago. Najbolje bi bilo da ti je drago zbog progresa u stranci koja treba da donese malo vise svjetla u nas mracni vilajet.
:oops:
mIRCerka

Post by mIRCerka »

JBT wrote:Niej bas dobro ako ti je drago jer drugima nije drago. Najbolje bi bilo da ti je drago zbog progresa u stranci koja treba da donese malo vise svjetla u nas mracni vilajet.
nervira me shvatanje vecine ljudi da su svi u SDPu na koncima i da ih Zlatko povlaci kako mu je cejf. Sve odluke koje se donesu bivaju sazvakane i izvakane od strane kljucnih figura te partije. Zlatka licno ne gotivim jer je dignutog nosa, ali ga VOLIM zato sto nacionaliste izbaci iz cipela i sto im se, na pomen njegovog imena, aktivira cir :D
Vodenjak

Post by Vodenjak »

Ja ne znam sto vas Bosmen i njegovi istomisljenici sekiraju?
Ja kako kontam, postoji samo 4 mogucnosti kad je on u pitanju:
1. Covjek je jedan iz centrale SDA
2. Covjek je hodza
3. Pishe u Avazu
4. Nije dobro sa pamecu

Ako je ono pod 1. - potpuno je normalno da je protiv svakoga ko mu moze ugroziti vlast, a SDP to objektivno - moze! Znamo to i mi i on.
Ako je pod 2. treba mu SDA jer zna da ce njemu i dzematu "vratiti" sve, pa cak i ono sto nije njihovo!
Ako je pod 3. - ne, nije, nije dovoljno pismen da radi u Avazu osim mozda ko portir. Ne znam, ovdje sam malo nesiguran. Ali ako je tamo, onda i sami znate - nista cudno sto ne voli "ove vamo"..
A ako je pod 4. - pa ljudi, ne grijesite dusu... Nema smisla!

Eto, s obzirom da peto ne moze biti (ili ja ne vidim) stvarno ne znam sto vam smeta...
Pustite ga da pishe sto mu volja a na nama je samo da pozelimo SDP-u i novom rukovodstvu malo vise srece i pameti (i njima i narodu) na narednim izborima!
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Vodenjak wrote:Ja ne znam sto vas Bosmen i njegovi istomisljenici sekiraju?
2. Covjek je hodza
3. Pishe u Avazu
4. Nije dobro sa pamecu

Ako je ono pod 1. - potpuno je normalno da je protiv svakoga ko mu moze ugroziti vlast, a SDP to objektivno - moze! Znamo to i mi i on.
Ako je pod 2. treba mu SDA jer zna da ce njemu i dzematu "vratiti" sve, pa cak i ono sto nije njihovo!
Ako je pod 3. - ne, nije, nije dovoljno pismen da radi u Avazu osim mozda ko portir. Ne znam, ovdje sam malo nesiguran. Ali ako je tamo, onda i sami znate - nista cudno sto ne voli "ove vamo"..

Eto, s obzirom da peto ne moze biti (ili ja ne vidim) stvarno ne znam sto vam smeta...
Pustite ga da pishe sto mu volja a na nama je samo da pozelimo SDP-u i novom rukovodstvu malo vise srece i pameti (i njima i narodu) na narednim izborima!
ipak, postoji 5....
mozda je on, glavom i chelom (jer brade nema) Tihic :D
kitumijashi

Post by kitumijashi »

nineac wrote:Ma ovo je da ti se zivot zgadi! Kod mene otac kupuje avaz, kada to pregledam povraća mi se dva sata poslije!
Najradije bi spalili i SDP i lagumdžiju. Sada još našli da likuju nad njegovom opercijom. Čovjek je bio u ratu, liječen u švedskoj, i vratio se 1994 u sarajevo!!! Što Hasan čengić nije došao 1994 zdrav i prav iz beča u sarajevo???
Gori smo mi konji što iz ove države davno nismo otišli!
ti isfrustrirani ljakse, ti slobodno napusti bosnu .. ima zemalja koje ce te otvorenih ruku primiti .. to sto se hasan cengic nije vratio 94 boli tebe QRC!
Vodenjak

Post by Vodenjak »

mIRCerka wrote:
Vodenjak wrote:Ja ne znam sto vas Bosmen i njegovi istomisljenici sekiraju?
2. Covjek je hodza
3. Pishe u Avazu
4. Nije dobro sa pamecu

ipak, postoji 5....
Pa zar nam Tihic nije u centrali? :shock:
Mila majko, kad ga izbacise? I sto?? :-? 8-)

:D
Vodenjak

Post by Vodenjak »

kitumijashi wrote:
nineac wrote:Ma ovo je da ti se zivot zgadi! Kod mene otac kupuje avaz, kada to pregledam povraća mi se dva sata poslije!
Najradije bi spalili i SDP i lagumdžiju. Sada još našli da likuju nad njegovom opercijom. Čovjek je bio u ratu, liječen u švedskoj, i vratio se 1994 u sarajevo!!! Što Hasan čengić nije došao 1994 zdrav i prav iz beča u sarajevo???
Gori smo mi konji što iz ove države davno nismo otišli!
ti isfrustrirani ljakse, ti slobodno napusti bosnu .. ima zemalja koje ce te otvorenih ruku primiti .. to sto se hasan cengic nije vratio 94 boli tebe QRC!
Da vala...
Nek si mu odbrusio!

:-) :roll:
Edin H.

Post by Edin H. »

mIRCerka wrote:
JBT wrote:Niej bas dobro ako ti je drago jer drugima nije drago. Najbolje bi bilo da ti je drago zbog progresa u stranci koja treba da donese malo vise svjetla u nas mracni vilajet.
nervira me shvatanje vecine ljudi da su svi u SDPu na koncima i da ih Zlatko povlaci kako mu je cejf. Sve odluke koje se donesu bivaju sazvakane i izvakane od strane kljucnih figura te partije. Zlatka licno ne gotivim jer je dignutog nosa, ali ga VOLIM zato sto nacionaliste izbaci iz cipela i sto im se, na pomen njegovog imena, aktivira cir :D
Ma sve je to tacno i OK.
Mejutim u realnosti (a to Bosna nije) stvari stoje drugacije.
Preuzmes stranku, poboljsas rejting, pobjedis na izborima ostajes.
Ne ispunis ciljeve, bira se drugi.
Ima jos dosta kvalitetnih kandidata u SDP.
Ali izgleda da im je jos Tito u glavi.
Predsjednik za zivota, pa makar u svome ataru!
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Vodenjak wrote: Ja kako kontam, postoji samo 4 mogucnosti kad je on u pitanju:
2. Covjek je hodza
3. Pishe u Avazu
4. Nije dobro sa pamecu

ipak, postoji 5....

pa 5 ti je 1+2+3+4 :D kombinejsn sva cetiri navedena elementa :D
Vodenjak

Post by Vodenjak »

mIRCerka wrote:
Vodenjak wrote: Ja kako kontam, postoji samo 4 mogucnosti kad je on u pitanju:
2. Covjek je hodza
3. Pishe u Avazu
4. Nije dobro sa pamecu

ipak, postoji 5....

pa 5 ti je 1+2+3+4 :D kombinejsn sva cetiri navedena elementa :D
Ahaaaaa!

Nadje me bogUmi! :-)

:)
kitumijashi

Post by kitumijashi »

margareta wrote:
komi wrote:
Stipan Tomašević wrote:SDP je judeomasonska komunističko-ateistička projugoslavenska stranka!
začudio bi se ti koliko članova SDP-a posti za ramazana... dovoljno da se odbace teorije o ateistima
Komi kako ti znas koliko clanova klanja za ramazan? Recimo da je tako i?
SDP nije etnicka - nacionalisticka stranka. Ni Tito nije zabranjivao religiju a ipak jeste bio neko! E sada je 'prebrojavanje' onih koji idu i u koje bogomolje idu a DEMOKRACIJA! Cudno? Titov "totalitarizam" nije dozvoljavao samo religijski extremizam. Sa danasnjom demokracijom izgleda da je osnovna referensa za svaku drustveno piliticku afirmaciju
koliko si velik vjernik?!
molimmmmmm ? TITO NIJE ZABRANJIVAO RELIGIJU ? margareta, de malo u te stvari .. dodji sebi .. haluciniras oko
Post Reply