Forumasice Sarajeva x
- manijak1
Težak
slučaj
.
-
Harizmatican1
ajde ne kritikujte mi jarana istoricara,,,vodolija_33 wrote:Slažem se, težak slučaj
dobar je momak...
nije on vjerovatno nista lose mislio
-
vodolija_33
evo mene, samo što sam se "uslikala"

-
digger
#34 Re: Forumasice Sarajeva x
Ura za urmasice!violentjack wrote:Evo bez uvrede jer nisam vec podugo u Bosni
Nacuo sam samo da imaju dobre forumasice ovdje '
-
sunday_morning
hahaha..pitte, iznenadjujes me - jel to godinama kriteriji opadajupitt wrote:Ja se ne zalim
-
sunday_morning
ne znam. zapravo ako se par mjeseci broji onda znampitt wrote:Ma znas kako ti je u dijaspori....:D:D
-
sunday_morning
samo se ti nadaj andjo. od stare koke najbolja se juha pravia a ovi mladi ne znaju to cijenitiA wrote:Eto.... a taman se ponadah...
-
hananah
Sega mi kad citam neke komentare. Bez veze napadoste covjeka i proglasiste ga ludim samo zato sto je bio iskren, pa pocetni post mu je "ja se izvinjavam...".
Jednostavno covjek zeli da ima s kim na kafu otici da se ima s kim druziti kad dodje ovamo, eto, zatrazio je slike, sta je lose u tome, svi na ovaj ili onaj nacin zele znati kako ko izgleda. Pa kad su bili grupnjaci citave teme su bile komentara o izgledu forumasa, sta je lose u tome sto on to jako otvoreno zeli znati. Jedina mana Vilenog je sto je zaboravio cooliranje Sarajlija i njihovo kofrcenje. Da Vileni, to je cijena koju placas kad odes na zapad, zaboravis da se kofrcis i foliras i pravis da ti je svejedno sve i da si ti cool, pa ti se onda oni koji su takvi rugaju i proglasavaju te ludim, tezim slucajem, nenormalnim, a svi u principu jesmo ziva bica od krvi i mesa koja volimo neciji prijateljski zagrljaj i stisak ruke. A stisni pa to kazi javno, odmah si lud
Vileni, svakako cemo popiti kafu, zasto ne imati te za prijatelja, a ostali nek nagadjaju jesmo li jos sta uradili, pruzit cemo im to zadovoljstvo
Jednostavno covjek zeli da ima s kim na kafu otici da se ima s kim druziti kad dodje ovamo, eto, zatrazio je slike, sta je lose u tome, svi na ovaj ili onaj nacin zele znati kako ko izgleda. Pa kad su bili grupnjaci citave teme su bile komentara o izgledu forumasa, sta je lose u tome sto on to jako otvoreno zeli znati. Jedina mana Vilenog je sto je zaboravio cooliranje Sarajlija i njihovo kofrcenje. Da Vileni, to je cijena koju placas kad odes na zapad, zaboravis da se kofrcis i foliras i pravis da ti je svejedno sve i da si ti cool, pa ti se onda oni koji su takvi rugaju i proglasavaju te ludim, tezim slucajem, nenormalnim, a svi u principu jesmo ziva bica od krvi i mesa koja volimo neciji prijateljski zagrljaj i stisak ruke. A stisni pa to kazi javno, odmah si lud
Vileni, svakako cemo popiti kafu, zasto ne imati te za prijatelja, a ostali nek nagadjaju jesmo li jos sta uradili, pruzit cemo im to zadovoljstvo
- pitt
Najlakse mlade i neiskusne navlaciti na tanak ledA wrote:Ma vazda se nadje neki mlad i naivan da u to povjerujesunday_morning wrote:samo se ti nadaj andjo. od stare koke najbolja se juha pravi a a ovi mladi ne znaju to cijenitiA wrote:Eto.... a taman se ponadah...