Najbolji sex u zivotu

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Ramzess Veliki

#26 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Ramzess Veliki »

Najlakše je promovirati se na takav način. Jesam faca zajebajem onoga ko je imao petlje da pored ovakvih likova napiše nešto svoje lično. Ja sam faca jer samo druge podj... a sam pišem glupe višehiljadaputa ponovljene fore.
Ustvari nemam šta da napišem na ovu temu jer svršim na pomisao da imam seks. :lol:
hhaarree

#27 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by hhaarree »

Ramzess Veliki wrote:
hhaarree wrote:
Ramzess Veliki wrote:A dajte ... ta spika sa drkanjem je toliko ižvakana. I to - svaki mi je bio najbolji, blablabla ... hajde slobodno. Dječaku treba reći šta je dobar seks da ima neka mjerila. :|
sto to ti lobiras za njega, pa nek se javi i nek pojasni sta hoce i zasto nas pita :mrgreen:

ili uostalom opisi ti najbolji seks koji si dozivio 8-)
Neću ... napisao sam najlošiji date pa ste me stali podj... .
Poštedjeću vas svojih iskustava. Da ne bude opet "hahaha, vidi ima portira blablabla ... " ... budi rečeno svako gradilište ima portira. 8-)
ja te bgm nisam zajebavo kad si prico najgori dejt :oops:
nicaze_072

#28 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by nicaze_072 »

Image

Nesto poput ovog... :-D
Hoshnesh

#29 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Hoshnesh »

Nemoj samo care sa coca colom podmazivat i bice sve uredu.

:zzzz:
Ramzess Veliki

#30 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Ramzess Veliki »

hhaarree wrote: ja te bgm nisam zajebavo kad si prico najgori dejt :oops:
Ma nema šanse. To mogu pričati uz pivo poslije utakmice nekom poznatom. Na temu mogu reći samo da zdrava ishrana i sport pomjeraju granice.

Evo ... da ne budem previše offtopic, napisaću šta je moj frend uradio ... molim da me poštedite eventualnih idiotskih komentara tipa "baca bombe" jer nisam balavac i naživio sam se.

Dakle, spavaona planinarskog doma, dvije spavaonice po 30 kreveta na sprat. Drug se ujutru budi kod jedne cure u krevetu, a njih četiri su na dva kreveta, i počinje se oblačiti ... svaka mu dodaje po jedan odjevni predmet ... :shock:

Mrtva zavist, šta drugo da kažem ... :thumbup:
Ja sam bar bio više pijan tu noć. :lol:
malawi

#31 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by malawi »

evo jedna zeza na ovu temu...

Jedan prijatelj mi ispricao, a kaze da je istina...Al nema veze..

Na jednom derneku njih 6 jarana se zacugali sa nekim djevojkama. Jedan jaran im se oduzeo od pica, pa su mu napravili zajebanciju. Jedan od njih je uzeo iskoristen kondom, napunjen spermom i uz pomoc olovke mu ugurao u guzicu, tako da viri veci dio. Tako su ga ostavili sa skinutim pantolama. Naravno, ujutro se probudio i imao je sta vidjeti :D
Kaze da je proslo 7 godina, i danas se ekipa i danas sastaje, ali ovaj lik nikada nije nikome ispricao svoju nezgodu niti je ikoga sta upitao. Jbg, valjda se pomirio da ga je neko opalio. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ramzess Veliki

#32 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Ramzess Veliki »

malawi wrote:evo jedna zeza na ovu temu...

Na jednom derneku njih 6 jarana se zacugali sa nekim djevojkama. Jedan jaran im se oduzeo od pica, pa su mu napravili zajebanciju. Jedan od njih je uzeo iskoristen kondom, napunjen spermom i uz pomoc olovke mu ugurao u guzicu, tako da viri veci dio. Tako su ga ostavili sa skinutim pantolama. Naravno, ujutro se probudio i imao je sta vidjeti :D
Kaze da je proslo 7 godina, i danas se ekipa i danas sastaje, ali ovaj lik nikada nije nikome ispricao svoju nezgodu niti je ikoga sta upitao. Jbg, valjda se pomirio da ga je neko opalio. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HAHAHAHAHAHA!!!! :lol: :lol: :lol:
Joj umro sam od smijeha! Ovo je fora nad forama! :lol: Drago mi je što nisam u njegovoj koži! :lol:
Ramzess Veliki

#33 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Ramzess Veliki »

Da kažem svoje mišljenje o "Najboljem seksu" ... ma nije to u tehnici, u tome koliko si puta zaredom, koliko dugo je trajalo ... najbolji seks čine savršen trenutak i emocije koje su dovele do seksa, i onaj period nakon toga. Za tehniku je lako, ona dođe sama po sebi vremenom, ili željom da nekome pružimo maksimum od sebe. :thumbup:
A postoje i vježbe u Kamasutri ... mudrost u njoj je u tekstu a ne u sličicama. :mrgreen:
zambaklija

#34 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by zambaklija »

malawi wrote:evo jedna zeza na ovu temu...

ajjj tiito dragi ovo je najjače šo sam ikada pročitao :thumbup: :thumbup: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ludzak

#35 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Ludzak »

ee jojj, jos uvijek sam nevin. :sad: Bog me nije podario s tim da se seksam s kojom stignem. :x
zambaklija

#36 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by zambaklija »

Ludzak wrote:ee jojj, jos uvijek sam nevin. :sad: Bog me nije podario s tim da se seksam s kojom stignem. :x
pa jbga ti uzmeš repa i odeš kod kakve nako dobre kurave i kažeš joj :ja sam nevin :D koliko košta :D :D merebit ti iz časti neuzme ništa :lol: :lol: :lol:
Ramzess Veliki

#37 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Ramzess Veliki »

Ludzak wrote:ee jojj, jos uvijek sam nevin. :sad: Bog me nije podario s tim da se seksam s kojom stignem. :x
Nemoj se time opterećivati. Seks je samo nastavak emotivne veze. Ostalo je commercial. :mrgreen:
I ne slušaj jebače na baterije ... u seksu je najbitnija emocija. Čak i sa fuck friendicom. :thumbup:
E, kad sam na tome, jedan od mojih najboljih sexova ... draga prijateljica, mijenjala je frajere češće nego ja djevojke, i drugarski smo se na tu temu zezali ... dok nije došlo do odmjeravanja snaga. :mrgreen:
Počne ona meni - ja da te odradim ne bi mogao na nogama stajati tri dana, ja njoj - da te ja bubnem ostala bi nesretna jer ne bi poželjela nikoga drugog ... i desi nam se da ostanemo u jednoj sobi na francuskom ležaju sami. :mrgreen:
Inat, dokazivanje, stalno mijenjanje poza, prikazivanje stečenog znanja ... :mrgreen:
Ujutru su proradile neke emocije na koje nismo mislili ali neću o tome, ta je noć bila i njoj i meni za pamćenje i nismo je nikad više ponovili. Tako to ide. :thumbup:
Neradnik

#38 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Neradnik »

juce_orange wrote:Gdje, s kim... predigra... sam sex... koliko je trajalo... atmosfera... i sve...

:twisted:
7 dana 48 sati i 35 minuta je trajalo
uh kad se sjetim kad sam ja :dance: upirao
zambaklija

#39 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by zambaklija »

Ramzess Veliki wrote:
Nemoj se time opterećivati. Seks je samo nastavak emotivne veze. Ostalo je commercial. :mrgreen:
I ne slušaj jebače na baterije ... u seksu je najbitnija emocija. Čak i sa fuck friendicom. :thumbup:
E, kad sam na tome, jedan od mojih najboljih sexova ... draga prijateljica, mijenjala je frajere češće nego ja djevojke, i drugarski smo se na tu temu zezali ... dok nije došlo do odmjeravanja snaga. :mrgreen:
Počne ona meni - ja da te odradim ne bi mogao na nogama stajati tri dana, ja njoj - da te ja bubnem ostala bi nesretna jer ne bi poželjela nikoga drugog ... i desi nam se da ostanemo u jednoj sobi na francuskom ležaju sami. :mrgreen:
Inat, dokazivanje, stalno mijenjanje poza, prikazivanje stečenog znanja ... :mrgreen:
Ujutru su proradile neke emocije na koje nismo mislili ali neću o tome, ta je noć bila i njoj i meni za pamćenje i nismo je nikad više ponovili. Tako to ide. :thumbup:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jes'ti lovac ili ribolovac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ali u svakom slučaju dobro pišeš :thumbup:
Ramzess Veliki

#40 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Ramzess Veliki »

zambaklija wrote: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jes'ti lovac ili ribolovac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ali u svakom slučaju dobro pišeš :thumbup:
Ne lažem pod prvo. Pod drugo bio sam ribolovac tako da je teško povjerovati u ovo prvo. :mrgreen:
A stvarno ... šta ti je nevjerovatno u tom mom postu - da sam se kresnuo sa prijateljicom? Ili da sam za divno čudo imao seks? Razumijem da mnogima na forumu to predstavlja nešto, ali meni je najbolje seksualno iskustvo bilo i ostalo zajahati Yamahu. :thumbup:
I kad sam se prvi put spustio sa konopcem niz stijenu. :thumbup:
insomnia78

#41 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by insomnia78 »

Samo ne znam kako od toliko avantura stignes pisati na forumu.
Mislim motori, trebe, extremni sportovi

s' moje sokocalo
hhaarree

#42 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by hhaarree »

a ja ne kontam sto si ti na forumu nesanico, znaci bukvalno svaki post koji napises je seruckanje i podjebavanje, haj nesto konstruktivno, smaras vise sa izigravanjem prosvjetitelja kao eto mi ne znamo kad nas neko voza trolom i levati, il su morebit frustrejšns :zjev:

ramize ja ti vjerujem da si ovo zadnje dozivio, za razliku od ostalih prica ovo mi zvuci normala et :mrgreen: (ne zezam se)
Ramzess Veliki

#43 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Ramzess Veliki »

insomnia78 wrote:Samo ne znam kako od toliko avantura stignes pisati na forumu.
Mislim motori, trebe, extremni sportovi

s' moje sokocalo
Vidiš napolju? Zima. Uostalom da malo pratiš moje postove na temi Motori znao bi gdje izlazim, koji motor vozim, stranicu kluba na kojoj su moje slike. Nemam ja šta da sakrivam, otvoren sam kao knjiga. Ali eto, napisaću ti na PM ako te baš interesuje ...
Sharif

#44 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Sharif »

Jeftino. Tuba vazelina, porcija cevapa i slika Dusanke Majkic. Kefir licni proizvod.
U vrh glave 15 maraka i par zhuljeva.
drag_gost

#45 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by drag_gost »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ramzess Veliki

#46 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Ramzess Veliki »

Ima li još neko da nešto napiše na ovu temu, makar bila i lovačka ...
FreakyStyley

#47 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by FreakyStyley »

Nema Ramize, slabo ko ovdje zega.
Ramzess Veliki

#48 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Ramzess Veliki »

FreakyStyley wrote:Nema Ramize, slabo ko ovdje zega.
Vidim ja hara bijela smrt ... niko djecu ne pravi, samo kučići mačići. Na parkinzima ne viđam aute da se ljuljaju, samo one što se bodu u venu. Uveče za hastalima grupe žena, grupe muških, niko nikom ne dobacuje ... gdje ide ovaj dunjaluk Bog će ga znati. :shock:
FreakyStyley

#49 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by FreakyStyley »

Ramzess Veliki wrote:
FreakyStyley wrote:Nema Ramize, slabo ko ovdje zega.
Vidim ja hara bijela smrt ... niko djecu ne pravi, samo kučići mačići. Na parkinzima ne viđam aute da se ljuljaju, samo one što se bodu u venu. Uveče za hastalima grupe žena, grupe muških, niko nikom ne dobacuje ... gdje ide ovaj dunjaluk Bog će ga znati. :shock:
To ti je to. Manjak sexa je izvor mnogih frustracija. Desi mi se nekad kad izadjem, recimo subotom, u neke od najpopularnijih klubova/kafica u gradu, sta god i kad se ima para sjedi se dugo, nikad u zivotu nisam svjedocio tome da neko nekom pridje ili uspostavi nekakav tome slican kontakt. Sad je fezbuk glavna alatka za barenje, pogotvo ta nova stranice Spotted il kako vec.
Jedino kad se to desi je kad citavo drustvo nafura jarana kojeg smeka treba citavu noc da joj uleti, onda on to uradi i odgovori mu da je doda na FB, da se dopisuju neko vrijeme, pa kao onda cemo vidjet sta i kako. :-)
Ramzess Veliki

#50 Re: Najbolji sex u zivotu

Post by Ramzess Veliki »

FreakyStyley wrote:To ti je to. Manjak sexa je izvor mnogih frustracija. Desi mi se nekad kad izadjem, recimo subotom, u neke od najpopularnijih klubova/kafica u gradu, sta god i kad se ima para sjedi se dugo, nikad u zivotu nisam svjedocio tome da neko nekom pridje ili uspostavi nekakav tome slican kontakt. Sad je fezbuk glavna alatka za barenje, pogotvo ta nova stranice Spotted il kako vec.
Jedino kad se to desi je kad citavo drustvo nafura jarana kojeg smeka treba citavu noc da joj uleti, onda on to uradi i odgovori mu da je doda na FB, da se dopisuju neko vrijeme, pa kao onda cemo vidjet sta i kako. :-)
A ... znači "Spotted" mi treba ... :lol:
Ma ja ... došlo vrijeme kad jebače zamijene sa dvostranim vibratorom i kupe cukca da ga šetaju. Otužno je danas biti jebač, sve nas je manje, postajemo ugrožena vrsta. Mislim da treba animirati ove nevladine humanitarne organizacije da nam pripomognu inače gubimo čitavu jednu kulturu i njeno kulturološko naslijeđe. :sad:
Post Reply