KAKO PITATI DJEVOJKU ZA VEZU ? HITNO !!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- žuta lala
#26 Re: KAKO PITATI DJEVOJKU ZA VEZU ? HITNO !!!
Respo, ne zezaj momka, možda ozbiljno treba savjet 
- brad90
- Location: DVASPORTA.BA DALEKO NAJOZBILJNIJI FORUM NA NEBU INTERNETA
#27 Re: KAKO PITATI DJEVOJKU ZA VEZU ? HITNO !!!
izadji na kafu i reci joj da se nista ne sekira da ces je sad poljubiti 
- crusader
#28 Re: KAKO PITATI DJEVOJKU ZA VEZU ? HITNO !!!
Posalji joj zahtjev za vezu na fejsu,ako prihvati u vezi ste il izvati kitu i pukni je u celo,ako bude galamila ili tako nesto to znaci da joj se svidjas
- Oligarh
#29 Re: KAKO PITATI DJEVOJKU ZA VEZU ? HITNO !!!
Priđeš joj sa konstatacijom da je skoro perfektna i da je korak do savršenstva, te kako joj fali samo mali detalj za to. Kada ona bude pitala "Šta?" Ti kratko i šeretski odgovori: "JA!" 
- MOSALJOZE
#30 Re: KAKO PITATI DJEVOJKU ZA VEZU ? HITNO !!!
Nemoj to raditi vjeruj mi nagledao sam se takvih pokušaja i mnogi su otišli pognute glave.Vjerovatno niko ne bi zelio da ima loše prvo iskustvoOligarh wrote:Priđeš joj sa konstatacijom da je skoro perfektna i da je korak do savršenstva, te kako joj fali samo mali detalj za to. Kada ona bude pitala "Šta?" Ti kratko i šeretski odgovori: "JA!"
Jednostavno:Moram ti priznati jako mi se svidjaš,onda lijepa kosa šta ja znam itd...i vjerovatno će pristati.
- burek_in_space
#31 Re: KAKO PITATI DJEVOJKU ZA VEZU ? HITNO !!!
Za 1. bold - aplauz, konachno se slazhemo u nechemu.respo wrote: ne slusaj zutu lalu pravi greske u koracima
odvedi je na neko hladno mjesto pa joj ponudi jaknu da se zagrne gledajte zvjezde ako imas zivotinjsko carstvo pokazi joj kako pingvini izjavljuju ljubav jer si ionako se smrzo ko pingvin
a onda se ponudi da se ususkate i reci joj zar ne bi bilo dobro da se cesce ovako ususkamo i osjecas li se i ti lijepo u mom zagljaju kao ja uz tebe
e ako ne skonta kupi tablet i crtaj joj
2. bold. - josh veci aplauz, jer se po drugi put vec slazhemo.
-
bellydance
#32 Re: KAKO PITATI DJEVOJKU ZA VEZU ? HITNO !!!
Ja ne kontam sto muskaraci moraju to da "pitaju"? Pa brate, izadjete neobavezno, prica lagana, i spontano joj pridjes. (duboki pogled, uzmes je za ruku, ili je zagrlis.) Ako osjetis hemiju, ili njen pogled koji govori: "haj' ba vise":), poljubis je, a ako vidis da joj je nezgodno, odustani, i cekaj da se mala opusti.
Nakon poljupca, bilo bi pozeljno da kazes koju plahu, npr. "Dugo sam mislio o ovom trenutku, i mislim da je krajnje vrijeme da budemo skupa.":D Tako, neki simpa i spontani fol, a ne da se vidi kako si se pripremao skoro citavu vjecnost. To stvara kod zena nedoumicu i neki otpor, bar kod mene, mada je sve opet individualno.
Sretno, i zivota ti, javi nam kako prodje.
Nakon poljupca, bilo bi pozeljno da kazes koju plahu, npr. "Dugo sam mislio o ovom trenutku, i mislim da je krajnje vrijeme da budemo skupa.":D Tako, neki simpa i spontani fol, a ne da se vidi kako si se pripremao skoro citavu vjecnost. To stvara kod zena nedoumicu i neki otpor, bar kod mene, mada je sve opet individualno.
- burek_in_space
#33 Re: KAKO PITATI DJEVOJKU ZA VEZU ? HITNO !!!
Dje si je spontanost u ovome : dugo sam mislio o ovom trenutku"bellydance wrote:Ja ne kontam sto muskaraci moraju to da "pitaju"? Pa brate, izadjete neobavezno, prica lagana, i spontano joj pridjes. (duboki pogled, uzmes je za ruku, ili je zagrlis.) Ako osjetis hemiju, ili njen pogled koji govori: "haj' ba vise":), poljubis je, a ako vidis da joj je nezgodno, odustani, i cekaj da se mala opusti.
- žuta lala
#34 Re: KAKO PITATI DJEVOJKU ZA VEZU ? HITNO !!!
ma ja, vi muškarci znate bolje od nas šta se nama sviđaburek_in_space wrote:Za 1. bold - aplauz, konachno se slazhemo u nechemu.respo wrote: ne slusaj zutu lalu pravi greske u koracima
odvedi je na neko hladno mjesto pa joj ponudi jaknu da se zagrne gledajte zvjezde ako imas zivotinjsko carstvo pokazi joj kako pingvini izjavljuju ljubav jer si ionako se smrzo ko pingvin
a onda se ponudi da se ususkate i reci joj zar ne bi bilo dobro da se cesce ovako ususkamo i osjecas li se i ti lijepo u mom zagljaju kao ja uz tebe
e ako ne skonta kupi tablet i crtaj joj
2. bold. - josh veci aplauz, jer se po drugi put vec slazhemo.
- burek_in_space
#35 Re: KAKO PITATI DJEVOJKU ZA VEZU ? HITNO !!!
Inache, mi mushkarci se zabavljamo sa gremlinima, a ne sa zhenama.zuta_lala wrote:
ma ja, vi muškarci znate bolje od nas šta se nama sviđa
- žuta lala
#36 Re: KAKO PITATI DJEVOJKU ZA VEZU ? HITNO !!!
primijetila samburek_in_space wrote: Inache, mi mushkarci se zabavljamo sa gremlinima, a ne sa zhenama.
-
5 0 5
- burek_in_space
#38 Re: KAKO PITATI DJEVOJKU ZA VEZU ? HITNO !!!
Ne brini lalo, porashcesh i ti, pa ce te neko htjeti za djevojkuzuta_lala wrote:
primijetila sam
- Lucazode
#39 Re: KAKO PITATI DJEVOJKU ZA VEZU ? HITNO !!!
Samo je ćapi za guz i odma ste u veziRafael4 wrote:jednostavno poznajemo se nekoliko mjeseci i sad je na tome kako gledam na to sa našim razgovorima i jedno i drugo bi' to htjeli, ali kako; malo ovi iskusniji, znali bi odgovor na ovo ?
- mullersmichael
-
FreakyStyley
#41 Re: KAKO PITATI DJEVOJKU ZA VEZU ? HITNO !!!
Koliko ti je godina? Ako je manje od 15: Hoš poć?Rafael4 wrote:SAMA TEMA GOVORI, POSTAJTE LJUDI POMOZIIITE !!!
Cuj pitat za vezu.
-
FreakyStyley
#42 Re: KAKO PITATI DJEVOJKU ZA VEZU ? HITNO !!!
Salu na stranu. Postavljacu teme, ovo ti je dosta dobar odgovor.crusader wrote:Posalji joj zahtjev za vezu na fejsu,ako prihvati u vezi ste il izvati kitu i pukni je u celo,ako bude galamila ili tako nesto to znaci da joj se svidjas
- .mima.
#43 Re: KAKO PITATI DJEVOJKU ZA VEZU ? HITNO !!!
Pa fino, kazes joj svidjas mi se i volio bih da mi budeš djevojka..malo hrabrosti samo treba 
-
oridjidji
#44 Re: KAKO PITATI DJEVOJKU ZA VEZU ? HITNO !!!
pa reci joj dodji vamo da se poigramo... a ako budemo u vezi mozemo se poigrati i cesce... mislim ako je pametna shvatice 
- ho oponopono
#45 Re: KAKO PITATI DJEVOJKU ZA VEZU ? HITNO !!!
...pa ionako si tamo gdje te niko ne može naći...znači ne vrijedi! 
- e><pert
#46 Re: KAKO PITATI DJEVOJKU ZA VEZU ? HITNO !!!
Upravo tako, zasto biti oficijelan, ako mozes osjetiti sta ona zeli, recimo ja sam poljubio djevojku vec na drugom izlasku i zatim je pitao: "Koji cemo datum uzet, od dana kad smo se upoznali ili veceras?", inicirajuci na pocetak veze i racunjanje eventualnih godisnjica, izabrala je ovo prvo.. Budi jednostavan!bellydance wrote:Ja ne kontam sto muskaraci moraju to da "pitaju"? Pa brate, izadjete neobavezno, prica lagana, i spontano joj pridjes. (duboki pogled, uzmes je za ruku, ili je zagrlis.) Ako osjetis hemiju, ili njen pogled koji govori: "haj' ba vise":), poljubis je, a ako vidis da joj je nezgodno, odustani, i cekaj da se mala opusti.
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
- MOSALJOZE
#47 Re: KAKO PITATI DJEVOJKU ZA VEZU ? HITNO !!!
tako je.mima. wrote:Pa fino, kazes joj svidjas mi se i volio bih da mi budeš djevojka..malo hrabrosti samo treba
- tendzera
#48 Re: KAKO PITATI DJEVOJKU ZA VEZU ? HITNO !!!
Popijes koju,vidjeces...rijeci same izlaze 
- stetoskop
- Grijem se na: Fujitsu 12llce
- Vozim: Traktor, ide j€bi ga
#49 Re: KAKO PITATI DJEVOJKU ZA VEZU ? HITNO !!!
Samo joj reci konkretno i iskreno "Ne znam kako da te pitam za našu vezu, hajd' malo i ti poguraj, ako ti je u interesu"
Pa eto ako uspije, kasnije ako je budeš prosio opet isto.
Pa eto ako uspije, kasnije ako je budeš prosio opet isto.
- Troll_Happens
#50 Re: KAKO PITATI DJEVOJKU ZA VEZU ? HITNO !!!
reci joj nek te pogura ako te bude pogurala... onda je zainteresovana ako kaze gura vec nekog onda nemas sanse