Afere na poslu.. mit ili istina?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
vicious2

#26 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?

Post by vicious2 »

don't shit where u eat ...
didžej

#27 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?

Post by didžej »

Kastanienallee wrote:
didžej wrote:jel neko poslusao ovaj snimak sto traje 9. minuta? :D
vjerujem da je zanimljivije slusati vijesti
u neka doba pocne mlada da stenje i jauce ali nekako neprirodno. a onda se zacuje karakteristican zvuk... :dance:
eluna

#28 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?

Post by eluna »

ObiKenobi wrote:Govorimo o ljudima koji rade u drzavnim institucijama svih vrsta, muski, zenski, nebitno.. Recimo da obim posla nije veliki, ima mnogo mladih atraktivnih radnica i radnika, cesta su poslovna putovanja.. Mogu i neke privatne kompanije doci u obzir..

Mene iskreno zanima da li su te seks afere na poslu o kojima se toliko prica stvarne ili je to samo mit? Da li je to kod nas zastupljeno vise ili manje u odnosu na zapad? Govorim o ljudima koji su u brakovima, koji imaju izgradjen zivot..

Tema nije segacenje, vec bi stvarno htio cuti neko realno misljenje o ovome i zastupljenosti ovih stvari pa makar se i ne slagao sa gore navedenim.

Inace na ovu temu me potakla vijest koja je uzdrmala crnu goru, afera izmedju ministra i djevojke koja je sve objavila na net..
http://www.vijesti.me/vijesti/seks-kabi ... nak-120130
zaboga klinac - pa gdje živiš ti

imali smo i mi profesora (ili ono bi sudija) u zenici .......naravno da nije ni mit ni urbana legenda, ima toga i po privatnim i po državnim firmama
didžej

#29 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?

Post by didžej »

na 7:00 pocinje show. :D

hAZNADAR

#30 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?

Post by hAZNADAR »

Stara poslovica kaze "ne seri tamo gdje hodas",

u prijevodu - ne jebi one sto ih gledas svaki dan.
Ljuska_u_BaklaFi

#31 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Ramzess Veliki wrote:Ma na poslu me jebe ko stigne. :x
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
uglavnomja

#32 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?

Post by uglavnomja »

hAZNADAR wrote:Stara poslovica kaze "ne seri tamo gdje hodas",

:D

najveca glupost, spandjati se sa nekim koga moras vidjati svaki dan, razgovarati, suradjivati, ko te moze ucjenjivati, ili te neko drugi ucjenjivati, itd zbog koga moze svasta biti :-)

druga stvar, mislim da nema toga nesto vise u drzavnim firmama nego u ostalim, kome je do aferanja naci ce aferu od ulaza u kucu do granapa :D
hAZNADAR

#33 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?

Post by hAZNADAR »

uglavnomja wrote:
hAZNADAR wrote:Stara poslovica kaze "ne seri tamo gdje hodas",

:D

najveca glupost, spandjati se sa nekim koga moras vidjati svaki dan, razgovarati, suradjivati, ko te moze ucjenjivati, ili te neko drugi ucjenjivati, itd zbog koga moze svasta biti :-)
Ko ti moze davati tajne znakove, namigivati, dirati nogom ispod stola, dotaci prstima u prolazu, pricati dvosmisleno u drustvu(gdje samo ti kontas u cemu je fol), ustinuti za guzu kad niko ne gleda, slati smiley srdasca u mailu,......... -
i uvrijediti se ako ignorises, pravis se lud, zamolis da prestane,...
'
pa sujeta jos proradi,... uh, uh, uh,... - ne seri gdje hodas. :D :wink:
CaneBos

#34 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?

Post by CaneBos »

Kako se prica ispada da se je*e svak iole sposoban za to..meni je to licno sve prenapuhano, al' eto.
Nije me ni briga..to je sporazuman akt izmedju dvoje ljudi, pa sta ja imam tu da komentarisem..nek se karindza kome god ceif, samo jok priko mojih ledja :D
MedenoSrce

#35 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?

Post by MedenoSrce »

Meni pricala cura da se shvalerisala sa jednim od sefova iz firme (nije drzavna :wink: i nije joj bio direktno nadredjeni) ma to lom bio jedno dva mjeseca dok on nije rekao da ce se razvesti ona se ohladila, on poceo ljubomorisati pa napravio neku scenu u firmi i dobio otkaz u medjuvremenu je i sa zenom razbucao bracnu stecevinu.
hAZNADAR

#36 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?

Post by hAZNADAR »

Imam par kolega u firmi - stari momci koji nece vezu i samo gledaju koga ce povaliti - na festama firme - uglavnom idu na udate zene. Iz razloga sto je udate zene puno lakse uloviti za brz sex nego single cure. :wink:
MedenoSrce

#37 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?

Post by MedenoSrce »

hAZNADAR wrote:Imam par kolega u firmi - stari momci koji nece vezu i samo gledaju koga ce povaliti - na festama firme - uglavnom idu na udate zene. Iz razloga sto je udate zene puno lakse uloviti za brz sex nego single cure. :wink:
Obzirom kako se udate kod nas zapuste nije ni cudno sto su lak plijen :mrgreen: tu zivicu i muz dva puta godisnje krese :skoljka:
MedenoSrce

#38 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?

Post by MedenoSrce »

Kastanienallee wrote:Svaki dan u zgradi gdje radim srecem lika s kojim sam prije desetak godina pricala na msn-u koji se uvijek hvalio time kako ima te "co-workers with benefits" ali je uvijek u muskom drustvu pa ne kontam vise na sta je mislio :D
:lol: a tih pacenika pun grad. Ovo je bas bilo ovako jer i je i od jedne drugarice muz tada radio tamo pa nam je sve potvrdio 8-)

radila sam ja u firmi sa preko 500 uposlenih i ne znam da je bilo afera, toliko se radilo da nikome nije padalo na pamet :mrgreen:
didžej

#39 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?

Post by didžej »

MedenoSrce wrote:
hAZNADAR wrote:Imam par kolega u firmi - stari momci koji nece vezu i samo gledaju koga ce povaliti - na festama firme - uglavnom idu na udate zene. Iz razloga sto je udate zene puno lakse uloviti za brz sex nego single cure. :wink:
Obzirom kako se udate kod nas zapuste nije ni cudno sto su lak plijen :mrgreen: tu zivicu i muz dva puta godisnje krese :skoljka:
ne znam odakle ti to da se udate zapuste? kod nas su udate cesto bolje nego neudate.
Kerimoviic

#40 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?

Post by Kerimoviic »

Sve vam se to prije ili kasnije skonta. Pricam o onima koji su u braku a svrljaju sa strane. Kasnije cete samo napraviti probleme. I sam sam bio u toj situaciji, poklekao i napravio najvecu zivotnu gresku.

A trebate znati da svi vi koji ste u braku a stupite u odnose sa nekim s posla, prevarite svoju zenu, narocito muski, ste odlican plijen za razne ucjene, podvale, podmetanja, a jos kad se prica prosiri na malo siri krug ljudi pa kad ne mozes ponoci zaspati, strahujes sta ce biti a buducnost tvoje porodice par ljudi drzi u saci.

Msm znam ja da je san velikog broja muskaraca da sto vise lupa sa strane, ali to se kad tad pretvori u nocnu moru.. kako za tebe, tako i za ljude oko tebe.

Nazalost ja prekasno shvatio.
alchak.ba

#41 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?

Post by alchak.ba »

naravno da ima
MedenoSrce

#42 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?

Post by MedenoSrce »

didžej wrote: ne znam odakle ti to da se udate zapuste? kod nas su udate cesto bolje nego neudate.
postoje rijetki izuzetci koji dobro izgledaju i nakon dva tri poroda i ja ih poznajem a ti sa ovim cesto ga bas ukenja da izvines
didžej

#43 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?

Post by didžej »

MedenoSrce wrote:
didžej wrote: ne znam odakle ti to da se udate zapuste? kod nas su udate cesto bolje nego neudate.
postoje rijetki izuzetci koji dobro izgledaju i nakon dva tri poroda i ja ih poznajem a ti sa ovim cesto ga bas ukenja da izvines
odgovorno tvrdim da su u sarajevu udate zene sredjenije i dotjeranije od neudatih. to sto nakon poroda dobiju koji kilogram viska ne mijenja na stvari.
alchak.ba

#44 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?

Post by alchak.ba »

MedenoSrce wrote:

govorio je o udatim, ali ne i onim s djecom
MedenoSrce

#45 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?

Post by MedenoSrce »

ko se jos udaje a da nije trudan, ili ne planira uskoro :roll:
alchak.ba

#46 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?

Post by alchak.ba »

MedenoSrce wrote:ko se jos udaje a da nije trudan, ili ne planira uskoro :roll:
ti stvarno ko da si s druge planete.....

iz rukava ovako ofrlje ih znam 5
vesela_sveska

#47 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?

Post by vesela_sveska »

Gojeni H wrote:
ObiKenobi wrote:Govorimo o ljudima koji rade u drzavnim institucijama svih vrsta, muski, zenski, nebitno.. Recimo da obim posla nije veliki, ima mnogo mladih atraktivnih radnica i radnika, cesta su poslovna putovanja.. Mogu i neke privatne kompanije doci u obzir..

Mene iskreno zanima da li su te seks afere na poslu o kojima se toliko prica stvarne ili je to samo mit? Da li je to kod nas zastupljeno vise ili manje u odnosu na zapad? Govorim o ljudima koji su u brakovima, koji imaju izgradjen zivot..

Tema nije segacenje, vec bi stvarno htio cuti neko realno misljenje o ovome i zastupljenosti ovih stvari pa makar se i ne slagao sa gore navedenim.

Inace na ovu temu me potakla vijest koja je uzdrmala crnu goru, afera izmedju ministra i djevojke koja je sve objavila na net..
http://www.vijesti.me/vijesti/seks-kabi ... nak-120130
Ljudi ubacuju majmuna...jah.
Nego ti uci tu srednju skolu, zavrsi kakvu ekonomiju ili pravo (al' da nije plaho tesko), kovertu nek' babo pripremi i eto te na drzavnom hljebu. A, tamo se samo jebe ... ne zna se ko koga. Vele da ne znaju gdje im je glava a gdje guzica.
:lol: :lol: :lol: :lol: :dance: :dance: :thumbup:
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#48 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?

Post by Truba »

ja mislim da je to sve prenapuhano
mada ima toga...
radostan dan

#49 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?

Post by radostan dan »

napokon umjesto već apsolvirane -preko kreveta do posla-, prava tema -preko posla do kreveta-. :mrgreen:

istina.
theTruePath

#50 Re: Afere na poslu.. mit ili istina?

Post by theTruePath »

Ima itekako ima
Post Reply