Mobilni telefon sa najboljom kamerom ??

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

nedim81

#26 Re: Mobilni telefon sa najboljom kamerom ??

Post by nedim81 »

Malo sam googlao i naisao sam na dosta saljivih poruku u vezi modela Nokia 808 Pure View........Pa kazu da je najveca odlika ovog telefona to sto mozes zvati sa njega i slati poruke :-) A to je upravo ono sto sam rekao u jednom od postova da to i trazim. Drugi kazu da je to kamera u koju je ugradjen telefon :lol: Zna li neko kakvi su sljedeci koraci Nokie ?? Dal planiraju da ugradjuju android sisteme ili da koriste neki drugi sistem i da se izvuku iz ovog sranaj u koje su se uvalili ?? Na mozda nekim od sljedecih modela ??
shandrprcSA

#27 Re: Mobilni telefon sa najboljom kamerom ??

Post by shandrprcSA »

poslije 808PV, N8 je moja preporuka 8)
Qler

#28 Re: Mobilni telefon sa najboljom kamerom ??

Post by Qler »

nedim81 wrote:Malo sam googlao i naisao sam na dosta saljivih poruku u vezi modela Nokia 808 Pure View........Pa kazu da je najveca odlika ovog telefona to sto mozes zvati sa njega i slati poruke :-) A to je upravo ono sto sam rekao u jednom od postova da to i trazim. Drugi kazu da je to kamera u koju je ugradjen telefon :lol: Zna li neko kakvi su sljedeci koraci Nokie ?? Dal planiraju da ugradjuju android sisteme ili da koriste neki drugi sistem i da se izvuku iz ovog sranaj u koje su se uvalili ?? Na mozda nekim od sljedecih modela ??

Pa vec koriste windows phone. I nije bolan symbian los toliko koliko ljudi pricaju. To pricaju samo oni koji ga bukvalno nikad nisu vidjeli.
nedim81

#29 Re: Mobilni telefon sa najboljom kamerom ??

Post by nedim81 »

Qler wrote:
nedim81 wrote:Malo sam googlao i naisao sam na dosta saljivih poruku u vezi modela Nokia 808 Pure View........Pa kazu da je najveca odlika ovog telefona to sto mozes zvati sa njega i slati poruke :-) A to je upravo ono sto sam rekao u jednom od postova da to i trazim. Drugi kazu da je to kamera u koju je ugradjen telefon :lol: Zna li neko kakvi su sljedeci koraci Nokie ?? Dal planiraju da ugradjuju android sisteme ili da koriste neki drugi sistem i da se izvuku iz ovog sranaj u koje su se uvalili ?? Na mozda nekim od sljedecih modela ??

Pa vec koriste windows phone. I nije bolan symbian los toliko koliko ljudi pricaju. To pricaju samo oni koji ga bukvalno nikad nisu vidjeli.

A daj mi reci jos ovo.....Koji model Nokie koristi taj Windows phone (pretpostavljam Lumnia) i dal postoji neki model koji ima kameru kao ovaj a da uz to ima taj Windows phone sistem ?? Ja sam gori od tih protivnika symbiana - koji ga nikad nisu ni probali jer sam od onih koji nisu probali niti jedan od tih sistema (android, symbian, IOS, Windows phone) :lol:
Qler

#30 Re: Mobilni telefon sa najboljom kamerom ??

Post by Qler »

Prvo nije LumNia nego Lumia, hebem mu nije mi jasno da ljudi ne mogu da pročitaju naziv telefona.

Drugo, nema ni jedan sa kamerom kao 808 PV. Najblize njoj je N8 opet sa Symbianom, a WP ima Lumia 920 koja je cca 1000KM i ima fine slike, ali opet daleko lošije nego na 808PV. Jedino što ima OIS pa po mraku lakše praviš bolje slike, jer 808 traži podešavanja i pravo mirnu ruku dok kod ove samo uperiš i okineš :) a mobitel se pobrine za ostalo...
nedim81

#31 Re: Mobilni telefon sa najboljom kamerom ??

Post by nedim81 »

Qler wrote:Prvo nije LumNia nego Lumia, hebem mu nije mi jasno da ljudi ne mogu da pročitaju naziv telefona.

Drugo, nema ni jedan sa kamerom kao 808 PV. Najblize njoj je N8 opet sa Symbianom, a WP ima Lumia 920 koja je cca 1000KM i ima fine slike, ali opet daleko lošije nego na 808PV. Jedino što ima OIS pa po mraku lakše praviš bolje slike, jer 808 traži podešavanja i pravo mirnu ruku dok kod ove samo uperiš i okineš :) a mobitel se pobrine za ostalo...

Ma zabiiii ti njoj :lol: Uglavnom ziv bio. Nesto cu se skontati. PozZ
Post Reply