Murat Šabanović

jugoslovennakvadrat

#26 Re: Murat Šabanović

Post by jugoslovennakvadrat »

Političko Sarajevo je uvijek bilo jako sebično, samo vidi sebe i nikoga više, kao da je samo Sarajevo bitno a svi ostali ništa.Uvijek se spominje samo stradanje Sarajeva a šta je sa drugim mjestima i opštinama koje su imale još žešća ratišta? Sve je palo u zaborav, samo se o Sarajevu telali.

Političko Sarajevo neće pomoći Muratu Šabanoviću!

Političko Sarajevo je bitno samo sebi!
Last edited by jugoslovennakvadrat on 24/03/2013 17:03, edited 1 time in total.
nickname-83

#27 Re: Murat Šabanović

Post by nickname-83 »

karanana wrote:svi mostovi sa srbijom su bili minirani ali je alija naredio deminiranje.
totalna neistina, cak i ja znam najmanje 2 ili 3 mosta koja nisu nikad bila minirana, bolje receno "naši" im nisu mogli ni prici jer je JNA i ostale snage (tadasnja milicija i neke sprske paravojne jedinice) bili rasporedjeni u blizini istih davno prije nego je zapucalo.
jugoslovennakvadrat

#28 Re: Murat Šabanović

nickname-83 wrote:
karanana wrote:svi mostovi sa srbijom su bili minirani ali je alija naredio deminiranje.
Opet kukavni Alija zahebo stvar? Baš u njegovom stilu, hehehehee, da sve zahebe!
cindrlimindrli

#29 Re: Murat Šabanović

Post by cindrlimindrli »

jugoslovennakvadrat wrote:Opet kukavni Alija zahebo stvar? Baš u njegovom stilu, hehehehee, da sve zahebe!
jugoslovennakvadrat wrote:Političko Sarajevo je uvijek bilo jako sebično, samo vidi sebe i nikoga više, kao da je samo Sarajevo bitno a svi ostali ništa.
jugoslovennakvadrat wrote:sudovi će suditi a Murat će se se sa kajanjem sjećati što se zamjerio Srbima.
jugoslovennakvadrat wrote:Trebao si uzeti srpski novac kao što je Kusturica uzeo novac.
Nema sta, lijep primjerak meDJeda.
jugoslovennakvadrat

#30 Re: Murat Šabanović

Iskreno žao mi je Murata Šabanovića, što će cijeli život provesti poput "progonjene zvijeri" u strahu od srpskog pravosuđa i pravde i na poslijetku u nekom od srpskih zatvora ako ga osude, a neće ga žaliti pouzdano..Žalosno je za koga se on žrtvovao za politiku onih koji sada neće pomaketi prstom da mu pomognu.Naprotiv prvom prilikom isporučit će ga srpskoj pravdi (pravosuđu) da ga osudi drakonskom kaznom za grijehe iz 1992.godine.Srbi su to, a Srbi pamte i ne zaboravljaju, a ovaj Murat Šabanović naivno mislio da će srpska pravda (pravosuđe) zaboraviti na njega.Neće Murate.Žao mi te ko brata jer su te iskoristili i sada odbacili.Odbacili te oni koji su te svojom politikom nahucali da rušiš spomenik Ivi Andriću pa ti to bilo malo pa si se i na branu popeo.Zašto Murate brate?Zašto ? Mislim da to ne bi nikada više učinio nakon ovog iskustva sa onima koji su te pomedmetnuli ko najvećeg naivca asada samo ti doživljavaš bojazan od zatvora u koji će te Srbi (srpsko pravosuđe) vjerovatno strpati .Alija Izetbegović te neće odbraniti niti svi oni koji su te iskoristili.
Last edited by jugoslovennakvadrat on 24/03/2013 17:17, edited 1 time in total.
muha_sa

#31 Re: Murat Šabanović

Post by muha_sa »

jugoslovennakvadrat wrote:Iskreno žao mi je Murata Šabanovića, što će cijeli život provesti poput "progonjene zvijeri" u strahu od srpskog pravosuđa i pravde i na poslijetku u nekom od srpskih zatvora ako ga osude, a neće ga žaliti pouzdano..Žalosno je za koga se on žrtvovao za politiku onih koji sada neće pomaketi prstom da mu pomognu.Naprotiv prvom prilikom isporučit će ga srpskoj pravdi (pravosuđu) da ga osudi drakonskom kaznom za grijehe iz 1992.godine.Srbi su to, a Srbi pamte i ne zaboravljaju, a ovaj Murat Šabanović naivno mislio da će srpska pravda (pravosuđe) zaboraviti na njega.Neće Murate.Žao mi te ko brata jer su te iskoristili i sada odbacili.Odbacili te oni koji su te svojom politikom nahucali da rušiš spomenik Ivi Andriću pa ti to bilo malo pa si se i na branu popeo.Zašto Murate brate?Zašto ? Mislim da to ne bi nikada više učinio nakon ovog iskustva sa onima koji su te pomedmetnuli ko najvećeg naivca asada samo ti doživljavaš bojazan od zatvora u koji će te Srbi (srpsko pravosuđe) strpati.Alija Izetbegović te neće odbraniti niti svi oni koji su te iskoristili.
:lol: :lol: :lol:

nemoj ga samo ti branit :lol:
sistematski pregled

#32 Re: Murat Šabanović

Post by sistematski pregled »

jugoslovennakvadrat wrote:Iskreno žao mi je Murata Šabanovića, što će cijeli život provesti poput "progonjene zvijeri" u strahu od srpskog pravosuđa i pravde i na poslijetku u nekom od srpskih zatvora ako ga osude, a neće ga žaliti pouzdano..Žalosno je za koga se on žrtvovao za politiku onih koji sada neće pomaketi prstom da mu pomognu.Naprotiv prvom prilikom isporučit će ga srpskoj pravdi (pravosuđu) da ga osudi drakonskom kaznom za grijehe iz 1992.godine.Srbi su to, a Srbi pamte i ne zaboravljaju, a ovaj Murat Šabanović naivno mislio da će srpska pravda (pravosuđe) zaboraviti na njega.Neće Murate.Žao mi te ko brata jer su te iskoristili i sada odbacili.Odbacili te oni koji su te svojom politikom nahucali da rušiš spomenik Ivi Andriću pa ti to bilo malo pa si se i na branu popeo.Zašto Murate brate?Zašto ? Mislim da to ne bi nikada više učinio nakon ovog iskustva sa onima koji su te pomedmetnuli ko najvećeg naivca asada samo ti doživljavaš bojazan od zatvora u koji će te Srbi (srpsko pravosuđe) vjerovatno strpati .Alija Izetbegović te neće odbraniti niti svi oni koji su te iskoristili.
Nisam znao da je Ibraković jugosloven na kvadrat.
jugoslovennakvadrat

#33 Re: Murat Šabanović

muha_sa wrote:
jugoslovennakvadrat wrote:Iskreno žao mi je Murata Šabanovića, što će cijeli život provesti poput "progonjene zvijeri" u strahu od srpskog pravosuđa i pravde i na poslijetku u nekom od srpskih zatvora ako ga osude, a neće ga žaliti pouzdano..Žalosno je za koga se on žrtvovao za politiku onih koji sada neće pomaketi prstom da mu pomognu.Naprotiv prvom prilikom isporučit će ga srpskoj pravdi (pravosuđu) da ga osudi drakonskom kaznom za grijehe iz 1992.godine.Srbi su to, a Srbi pamte i ne zaboravljaju, a ovaj Murat Šabanović naivno mislio da će srpska pravda (pravosuđe) zaboraviti na njega.Neće Murate.Žao mi te ko brata jer su te iskoristili i sada odbacili.Odbacili te oni koji su te svojom politikom nahucali da rušiš spomenik Ivi Andriću pa ti to bilo malo pa si se i na branu popeo.Zašto Murate brate?Zašto ? Mislim da to ne bi nikada više učinio nakon ovog iskustva sa onima koji su te pomedmetnuli ko najvećeg naivca asada samo ti doživljavaš bojazan od zatvora u koji će te Srbi (srpsko pravosuđe) strpati.Alija Izetbegović te neće odbraniti niti svi oni koji su te iskoristili.
:lol: :lol: :lol:

nemoj ga samo ti branit :lol:
JA BIH GA RADO BRANIO, JER JE NAIVNO DOZVOLIO DA GA ISKORISTE!
jugoslovennakvadrat

#34 Re: Murat Šabanović

sistematski pregled wrote:
jugoslovennakvadrat wrote:Iskreno žao mi je Murata Šabanovića, što će cijeli život provesti poput "progonjene zvijeri" u strahu od srpskog pravosuđa i pravde i na poslijetku u nekom od srpskih zatvora ako ga osude, a neće ga žaliti pouzdano..Žalosno je za koga se on žrtvovao za politiku onih koji sada neće pomaketi prstom da mu pomognu.Naprotiv prvom prilikom isporučit će ga srpskoj pravdi (pravosuđu) da ga osudi drakonskom kaznom za grijehe iz 1992.godine.Srbi su to, a Srbi pamte i ne zaboravljaju, a ovaj Murat Šabanović naivno mislio da će srpska pravda (pravosuđe) zaboraviti na njega.Neće Murate.Žao mi te ko brata jer su te iskoristili i sada odbacili.Odbacili te oni koji su te svojom politikom nahucali da rušiš spomenik Ivi Andriću pa ti to bilo malo pa si se i na branu popeo.Zašto Murate brate?Zašto ? Mislim da to ne bi nikada više učinio nakon ovog iskustva sa onima koji su te pomedmetnuli ko najvećeg naivca asada samo ti doživljavaš bojazan od zatvora u koji će te Srbi (srpsko pravosuđe) vjerovatno strpati .Alija Izetbegović te neće odbraniti niti svi oni koji su te iskoristili.
IBRAKOVIĆ JE PAMETAN ČOVJEK, ISPRAVNO JE PROCJENIO POZICIJU I ODNOSE , TAKO DA ZNA DA SA SRBIMA TREBA LIJEPO, JER SRBI KONTROLIŠU SVU POLITIKU A IMAJU I DRŽAVU KOJA IMA SVOJE PRAVOSUĐE!DRŽAVA IMA MEHANIZME!IBRAKOVIĆ JE PAMETAN ČOVJEK!MURAT JE NAŽALOST NAIVNO NASJEO ALI ŠTA ĆEŠ NE ZNAJU SVI KOJA JE PRAVA POLITIKA I KAKO POLITIČARITI!
muha_sa

#35 Re: Murat Šabanović

Post by muha_sa »

jugoslovennakvadrat wrote:
sistematski pregled wrote:
IBRAKOVIĆ JE PAMETAN ČOVJEK, ISPRAVNO JE PROCJENIO POZICIJU I ODNOSE , TAKO DA ZNA DA SA SRBIMA TREBA LIJEPO, JER SRBI KONTROLIŠU SVU POLITIKU A IMAJU I DRŽAVU KOJA IMA SVOJE PRAVOSUĐE!DRŽAVA IMA MEHANIZME!IBRAKOVIĆ JE PAMETAN ČOVJEK!MURAT JE NAŽALOST NAIVNO NASJEO ALI ŠTA ĆEŠ NE ZNAJU SVI KOJA JE PRAVA POLITIKA I KAKO POLITIČARITI!
lijevo od slova A ima jedna puljka na kojoj piše Caps Lock :D prEtisni je pa ce bit normalna, mala, slova.
sistematski pregled

#36 Re: Murat Šabanović

Post by sistematski pregled »

Marš u pičku materinu četničku!!!
jugoslovennakvadrat

#37 Re: Murat Šabanović

Tačno to za mala slova.
muha_sa

#38 Re: Murat Šabanović

Post by muha_sa »

jugoslovennakvadrat wrote:Tačno to za mala slova.
šta veliš za Dževada Galijaševica :?
karanana

#39 Re: Murat Šabanović

Post by karanana »

ko je ibrakovic? abdulah? ne kontam, sta s njim, sta se desava? kakve veze on ima sa shabanom?
sreca shabanova sto ga ameri deportirase ranije. ja mislim da bi sada bio uhapsen u cikagu na osnovu ove chetnichke potjernice. ako nista, za sad je slobodan na 24% pa nek se nesto proba rijesti, ali dabogda. sa chetnicima nema mira bogami.
stari grad Visegrad

#40 Re: Murat Šabanović

Post by stari grad Visegrad »

Zalim sto Murat nije podigao otvarace na brani i pustio vodu na cetnike. Bilo bi manje cetnika i manje njihovim ubistava nad Bosnajckim civilima!

Murat nije podigao otvarace i tu se sve zavrsava.
muha_sa

#41 Re: Murat Šabanović

Post by muha_sa »

karanana wrote:ko je ibrakovic? abdulah? ne kontam, sta s njim, sta se desava? kakve veze on ima sa shabanom?
sreca shabanova sto ga ameri deportirase ranije. ja mislim da bi sada bio uhapsen u cikagu na osnovu ove chetnichke potjernice. ako nista, za sad je slobodan na 24% pa nek se nesto proba rijesti, ali dabogda. sa chetnicima nema mira bogami.
:lol:
ne znaš trenera Ibrakovica :? :lol:

pusti ba ovog provokatora :-)
jugoslovennakvadrat

#42 Re: Murat Šabanović

muha_sa wrote:
jugoslovennakvadrat wrote:Tačno to za mala slova.
šta veliš za Dževada Galijaševica :?
Znam samo da je Maglajac i da obavezno noci crne naočale, po čemu je prepoznatljiv!
insomnia78

#43 Re: Murat Šabanović

Post by insomnia78 »

muha_sa wrote:
ZA TAJ DIO NE ZNAM, SAMO SAM ČUO DA SU MU NUDILI NOVAC ZA DUŠEVNU BOL TO JEST NAKNADU ŠTETE ZA SMRT SESTRE I NI ZA ŠTA VIŠE NE ZNAM.ZA DUŠEVNU BOL TO JE SASVIM SOLIDNA CIFRA.
pogrešno si cuo te sam se zbog toga upustio s tobom u raspravu :-) kakva Srbija i kakva duševna bol iliti nadoknada za nekog ubijenog :-)

nudili mu da lažno svjedoci--da bude svjedok ODBRANE u postupku protiv balkanskog kasapina slobodana miloševica.

-zato ne piši ono što ne znaš jer ovo cita neko ko ce ti povjerovat.
Kolko se ono nudilo Fati Orlović da ostavi Crkvu na miru? Koliko ono miliona maraka? Ja bih da sam na njenom mjestu uzeo novac i otišao uživati u životu, ne bih se inatio, jer inat ne donosi nikakavu korist.Znamo iz iskustva, inatio se Aljo Izetbegović Srbima pa bi šta bi.Bolje bi svima bilo da se nije puno inatio.
Jest bolje bi nam bilo da smo pustili da nas sve pokolju

s' moje sokocalo
jugoslovennakvadrat

#44 Re: Murat Šabanović

Da me kojim slučajem Murat Šabanović angažuje da ga branim ja bih mu dao savjet da ide na nagodbu sa srpskim Tužilaštvom, da sve kaže ko i šta mu je govorio, ko mu je davao instrukcije, da prokaže one "odozgo" i da spasi sebe od zatvora.Zašto da čovjek robija za tuđe g..zzzz.ccceeee?

Samo Murat izgleda ne vidi dobro situaciju i još se zavarava da će ga političko sebično Sarajevo zaštiti ali neće, političko Sarajevo samo vidi sebe i svoje fotelje, ne zanima Sarajevo neki tamo Murat iz Višegrada i njegova muka!
Last edited by jugoslovennakvadrat on 24/03/2013 17:43, edited 1 time in total.
zalizani

#45 Re: Murat Šabanović

Post by zalizani »

dosadno danas, garant nestasica rakije u sumskoj, pa moze se i po forumu?

Shaban 100% nevin, cak i pravi merhametlija. toliko je spasio srpskih zivota.
karanana

#46 Re: Murat Šabanović

Post by karanana »

jugoslovennakvadrat wrote:Da me kojim slučajem Murat Šabanović angažuje da ga branim ja bih mu dao savjet da ide na nagodbu sa srpskim Tužilaštvom, da sve kaže ko i šta mu je govorio, ko mu je davao instrukcije, da prokaže one "odozgo" i da spasi sebe od zatvora.Zašto da čovjek robija za tuđe g..zzzz.ccceeee?
kakve mu je ko bola instrukcije davo? ko mu je sta govorio? za sta? znas li ti uopste za sta ga chetnichko tuzilastvo i trazi? za koji dogadjaj? ja ne znam.
muha_sa

#47 Re: Murat Šabanović

Post by muha_sa »

jugoslovennakvadrat wrote:Da me kojim slučajem Murat Šabanović angažuje da ga branim ja bih mu dao savjet da ide na nagodbu sa srpskim Tužilaštvom, da sve kaže ko i šta mu je govorio, ko mu je davao instrukcije, da prokaže one "odozgo" i da spasi sebe od zatvora.Zašto da čovjek robija za tuđe g..zzzz.ccceeee?

Samo Murat izgleda ne vidi dobro situaciju i još se zavarava da će ga političko sebično Sarajevo zaštiti ali neće, političko Sarajevo samo vidi sebe i svoje fotelje, ne zanima Sarajevo neki tamo Murat iz Višegrada i njegova muka!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mani se ba politike--žiku ovog majstora šta dira :)

http://youtube.googleapis.com/v/Uh0CMcL ... ture=share
cindrlimindrli

#49 Re: Murat Šabanović

Post by cindrlimindrli »

jugoslovennakvadrat wrote:Da me kojim slučajem Murat Šabanović angažuje da ga branim ja bih mu dao savjet
Pa nista lakse, znas gdje covjek zivi, pozoves ga i odete na kafu da ga nasavjetujes. Za svaki slucaj obuci sljem i
pancir, a ja se nadam da ce njemu pri ruci biti macola.
udrch

#50 Re: Murat Šabanović

Post by udrch »

slucajni prolaznik wrote:
heckler wrote:Ja i dan danas zalim sto je nije digao u zrak.

Neka izmedju ostalog i ovo bude pouk nekim buducim Muratima Sabanovicima. Ako vam se ukaze prilika ne oklijevajte. Deri svom snagom bez milosti.

Ovo je jedan od najretardiranijih i najmonstruoznijih komentara na ovom forumu :x Ovako moze pisati samo neprijatelj drzave BiH.

Brana Visegrad nije srpska, nije ni muslimanska, nije etnicka, vjerska, ili bilo kakva slicna, brana je zajednicko vlasnistvo drzave BiH, tada RBiH koja je bila nezavisna i samostalna. Rusenjem te brane bilo bi prouzroceno masovno ubistvo, i to ne samo Srba (ili pravoslavaca, kako mnogima vise odgovara), nego i tadasnjih Muslimana, danas Bosnjaka nizvodno od Visegrada sve do Djerdapskog jezera. Bila bi nacinjena takva materijalna steta, da bi je BiH morala otplacivati jos decenijama.

I onda se pojavi pametnjakovic da pozeli rusenje i jos da nagovara druge da je ruse... mudonja :x
nas Bošnjake nizvodno je bolila kita šta će da bude sa nama..
već smo bili protjerani i pozatvarani po logorima..
Boga smo molili da je digne..
nažalost znao sam prije kraja da on nema čime da je sruši..
jedan moj rođak je radio na gradnji brane i baš je kod njega živio za to vrijeme..
dok smo se mi ostali radovali i sa nestrpljenjem očekivali šta će da bude on se samo smijao i obrazložio to jednostavno rečenicom:
"da Murat ima čime da digne, ona bi prvo bila dignuta, pa bi se onda javio u dnevnik da još i Kukanjcu jebe mater"..
Post Reply