Kartu za sajam.
Iznenadjenja za vaseg muskarca
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#26 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
A evo uskoro će sajam erotike u Sarajevu pa ćete imati prilike da svom dragom nešto poklonite.
Kartu za sajam.
Kartu za sajam.
- Tigar1
#27 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
Meni se đasvi kad mi mlada onako nenajavljeno donese s posla kakvu čokoladicu
Zna da joj u nje čo'jek voli slatko
Zna da joj u nje čo'jek voli slatko
- honky tonk
#28 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
a hajde, ipak si ti veliki.Ramzess Veliki wrote:Da znam čitati između redova davno bih se razveo.
- ho oponopono
#29 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
...nikada me niko nije iznenadio, pokloni nula bodova i tako! 
- tendzera
#30 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
Slupas mu auto....nema boljeg iznenadjenja 
- honky tonk
#31 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
ma nije moguce, mozda samo nisi obracao paznju.ho oponopono wrote:...nikada me niko nije iznenadio, pokloni nula bodova i tako!
ja imam riznicu ideja, iznenadjenja i ostalog al nejmam kome.
- ho oponopono
#32 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
...živa istina, što Ekrem kaže...honky tonk wrote:ma nije moguce, mozda samo nisi obracao paznju.ho oponopono wrote:...nikada me niko nije iznenadio, pokloni nula bodova i tako!
ja imam riznicu ideja, iznenadjenja i ostalog al nejmam kome.
...ne žalim jer nemam za čime da žalim!
-
Mr. Brightside
#33 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
ah, tugohonky tonk wrote: ja imam riznicu ideja, iznenadjenja i ostalog al nejmam kome.
- honky tonk
#34 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
ma nemoj žaliti sestrooooooooooo 
- honky tonk
#35 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
ko, sta, gdje tuga?Mr. Brightside wrote:ah, tugohonky tonk wrote: ja imam riznicu ideja, iznenadjenja i ostalog al nejmam kome.
- ho oponopono
#36 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
honky tonk wrote:ma nemoj žaliti sestrooooooooooo

- hermina od pozorista
#37 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
SVom dragom sam priredjivala razna iznenadjenja i sitne poklone.
Kako od malih nogu igra tenis onda sam mu koncem na teniskoj loptici izvezla "sretan rodjendan, ljubavi". Drugi put sam mu izvezla koncem jedno "volim te". Na loptici za stoni tenis sam mu u osnovnim bojama ispisala stihove najdrazih pjesama.
Poklonila sam mu od prirodnih materijala izradjen mali notescic u koji sam ispisala sve pjesme njemu posvecene.
Poklonila sam mu paket sticker papirica na kojem pise svaki put nesto drugo sto na njemu volim.
Poklonila sam mu rucno izradjenu monografiju njegovog zivota, sa slikama i zapisima od rodjenja do tog trenutka, zajedno sa svim uspomenama s prijateljima, kolegama, porodicom itd.
Poklonila sam mu svoju sliku sa stihovima najdrazih pjesama i u dnu otisak mog poljupca.
Poklonila sam mu originalnu swiss cakijicu
Poklonila sam mu oldtajmerski swiss sat.
Poklonila sam mu monografiju njegovog bavljenja biciklizmom, od prvog bicikla koji sam mu takodje poklonila do svih manjih i vecih detalja poput guvernale, amortizera, zupcanika itd
I jos mali milion toga, sto tehnickog sto romanticnog, sto korisnog.
Feedback je bio tipa "e bas ti hvala to nikad niko nista ni slicno nije uradio za mene", ali povratnog konkretnog efekta sto u djelu sto u maniru nije bilo. Da, jos smo zajedno, al s moje strane takve divne glupe i tupe stvari rijetko da se desavaju i da ce se desavati u buducnosti. Jednostavno, sve po zasluzi.
Kako od malih nogu igra tenis onda sam mu koncem na teniskoj loptici izvezla "sretan rodjendan, ljubavi". Drugi put sam mu izvezla koncem jedno "volim te". Na loptici za stoni tenis sam mu u osnovnim bojama ispisala stihove najdrazih pjesama.
Poklonila sam mu od prirodnih materijala izradjen mali notescic u koji sam ispisala sve pjesme njemu posvecene.
Poklonila sam mu paket sticker papirica na kojem pise svaki put nesto drugo sto na njemu volim.
Poklonila sam mu rucno izradjenu monografiju njegovog zivota, sa slikama i zapisima od rodjenja do tog trenutka, zajedno sa svim uspomenama s prijateljima, kolegama, porodicom itd.
Poklonila sam mu svoju sliku sa stihovima najdrazih pjesama i u dnu otisak mog poljupca.
Poklonila sam mu monografiju njegovog bavljenja biciklizmom, od prvog bicikla koji sam mu takodje poklonila do svih manjih i vecih detalja poput guvernale, amortizera, zupcanika itd
Feedback je bio tipa "e bas ti hvala to nikad niko nista ni slicno nije uradio za mene", ali povratnog konkretnog efekta sto u djelu sto u maniru nije bilo. Da, jos smo zajedno, al s moje strane takve divne glupe i tupe stvari rijetko da se desavaju i da ce se desavati u buducnosti. Jednostavno, sve po zasluzi.
- alchak.ba
#38 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
jos jedna veza koja ce biti bivsa
- tendzera
#39 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
Kupit cu ti ja bambonuhermina od pozorista wrote:Feedback je bio tipa "e bas ti hvala to nikad niko nista ni slicno nije uradio za mene", ali povratnog konkretnog efekta sto u djelu sto u maniru nije bilo
- hermina od pozorista
#40 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
Brak je upitanjualchak.ba wrote:jos jedna veza koja ce biti bivsa
- alchak.ba
#41 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
onda zelim da opstanete do kraja..... 
- ho oponopono
#42 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
...e moj Gospode!hermina od pozorista wrote:SVom dragom sam priredjivala razna iznenadjenja i sitne poklone.
- eluna
#43 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
taman takoalchak.ba wrote:jos jedna veza koja ce biti bivsa
jer i ja sam imala istu situaciju, a onda su počeli da se razdvajau i područja interesovanja i zanimanja, pa su počele prve rasprave, koje su onda prerasle u svađe, pa je počeo da na nos nabija gluposti tipa "ponašaš se kao malo dijete - šta će meni ta srca", pa je krenulo nezadovoljstvo od toga da zaista nedostaje pažnje, do toga da zanemaruje "bračne dužnosti" ........ i na kraju svega stigao je razvod
-
Klitemnestraaa
#44 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
Smatram da je sve stvar u tome kakav je ko kao osoba. Neko je prirodno romantičan prema svakoj, a neko koliko god voli djevojku to ne pokazuje na taj način, nego time što se ok prema njoj. Jedna moja jaranica imala je momka kupovao joj poklone, priredjivao iznenadjenja, svaku noć po 2 h pričali preko telefona, prvi poljubac im je bio na plaži uz svijeće, a u pozadini koncert, lik se pravo potrudio, ona sva u 7. nebu, mora da osjeća nešto čim se toliko trudi oko nje. I za mjesec dana nadje drugu prema kojoj je isti kao prema njoj što je bio. Stoga, dame, ne nasjedajte.
- Ramzess Veliki
#45 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
Prekjučer sam od drage prijateljice dobio bajkerski ZIP sa ugraviranim orlom i kožni lančić sa Fatminim okom da me prati sreća na motoru.
Velika joj pusa od mene.
Velika joj pusa od mene.
- eluna
#46 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
fina neka damaRamzess Veliki wrote:Prekjučer sam od drage prijateljice dobio bajkerski ZIP sa ugraviranim orlom i kožni lančić sa Fatminim okom da me prati sreća na motoru.![]()
Velika joj pusa od mene.
- Ramzess Veliki
#47 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
Ma ne znam ... ali sam joj uradio jedan cvijet za rođendan.eluna wrote:fina neka damaRamzess Veliki wrote:Prekjučer sam od drage prijateljice dobio bajkerski ZIP sa ugraviranim orlom i kožni lančić sa Fatminim okom da me prati sreća na motoru.![]()
Velika joj pusa od mene.čime li si to zaslužio
![]()
![]()
![]()
Nije to bilo kakav cvijet.
-
Naslovnica
#48 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
Ja se obrijem. Svuda.

- slatki_dodatak
#50 Re: Iznenadjenja za vaseg muskarca
Svi su vam postovi tuzni! I svi ste u fazonu "veza vam se raspada". Bas ste bezveze 
Volim ručno uradjene poklone za koje treba malo novca, a puno vremena i ljubavi. Volim vidjeti osmijeh i oci da se cakle kad ga iznenadim nekim kolacem ili sitnicom.
A od svih poklona koje sam dobila, najdraza mi je paznja. I jedna torba... torba mi je zakon
Volim ručno uradjene poklone za koje treba malo novca, a puno vremena i ljubavi. Volim vidjeti osmijeh i oci da se cakle kad ga iznenadim nekim kolacem ili sitnicom.
A od svih poklona koje sam dobila, najdraza mi je paznja. I jedna torba... torba mi je zakon