eh zivote
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- honky tonk
#26 Re: eh zivote
ispade da je sex najvaznija stvar u zivotu, dzaba brak, djeca, postovanje i pomaganje kad musko razmislja k****m. (cast izuzetcima)
koliko je samo u zivotinjskom svijetu primjera monogamije, pa i nakon smrti partnera a vi ste eto ljudi, savrsenjija bica, lafo. fuj!
treba vas kastrirat sve i jednog kad ste tako licimjerni i cim pomislite na prevaru u braku.
kretenizam.
koliko je samo u zivotinjskom svijetu primjera monogamije, pa i nakon smrti partnera a vi ste eto ljudi, savrsenjija bica, lafo. fuj!
treba vas kastrirat sve i jednog kad ste tako licimjerni i cim pomislite na prevaru u braku.
kretenizam.
- Ramzess Veliki
#27 Re: eh zivote
honky tonk wrote:ispade da je sex najvaznija stvar u zivotu, dzaba brak, djeca, postovanje i pomaganje kad musko razmislja k****m. (cast izuzetcima)
kretenizam.
Izvini, meni malo smiješno, ali post ti ima smisla i podržavam ga, mada je malo preemotivan.
-
idic
#29 Re: eh zivote
Ne razumijem u kakvim brakovima živite kad niste u stanju razgovarati o elementarnim stvarima. Ovo mi je vrlo zabrinjavajući podatak da mladi ljudi ne mogu u braku razgovarati o sexu i svojim potrebama. Ja sve razmišljam mlađi ljudi obrazovani, širokih vidika, raznih interesovanja, a ono ko u srednjem vijeku.
Ti si očigledno donio odluku, samo ti treba da te sa foruma "nagovore" kako bi lakše pogledao sebe u ogledalu "dan poslije".
Ti si očigledno donio odluku, samo ti treba da te sa foruma "nagovore" kako bi lakše pogledao sebe u ogledalu "dan poslije".
-
visionaire
#30 Re: eh zivote
ee drug moj, i ja cu biti primjer monogamnostiRamzess Veliki wrote:honky tonk wrote:ispade da je sex najvaznija stvar u zivotu, dzaba brak, djeca, postovanje i pomaganje kad musko razmislja k****m. (cast izuzetcima)
kretenizam.![]()
Izvini, meni malo smiješno, ali post ti ima smisla i podržavam ga, mada je malo preemotivan.
- honky tonk
#31 Re: eh zivote
cisto objektivno, granice morala su se opasno spustile (ako ga uopce ima danas).
- ho oponopono
#32 Re: eh zivote
visionaire je napisao/la:
pod redovno mislim na BAR 2-3 puta sedmicno
...kontam redovno reći će svaki dan više puta po mogućnosti kad ono šipak bar 2-3 x sedmično i to je zauhar
...baš eh živote!
- respo
#33 Re: eh zivote
ne brini hohoho bit ce redovno 
- ho oponopono
#34 Re: eh zivote
...ne brinem ja ništa pobogu!

-
visionaire
#35 Re: eh zivote
Pa nije tema zelje i snoviho oponopono wrote:visionaire je napisao/la:
pod redovno mislim na BAR 2-3 puta sedmicno
...kontam redovno reći će svaki dan više puta po mogućnosti kad ono šipak bar 2-3 x sedmično i to je zauhar
...baš eh živote!
- ho oponopono
#36 Re: eh zivote
...pa i ja sam realna, više ne sanjam pak ne slavim još i to...visionaire je napisao/la:
Pa nije tema zelje i snovi, budimo realni, nego sta nego je zauhar, eto da se ne zali da stalno navaljujem
...čuj žal što navaljuješ stalno, ima da se sama nudi a ne da daje mrvice to zauhar mačku o rep neka kači!
- honky tonk
#37 Re: eh zivote
zna se koje su bracne duznosti. 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#38 Re: eh zivote
Ti bi samo da se malo svaleras pa trazis podrsku na forumu, ne procitah da imas neoborive dokaze da ti se zhena isto svalera.
A pod drugim nickom nam prodajes pricu o sretnom porodicnom zivotu, jel?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- Insan73
#41 Re: eh zivote
Nebih,radije bih da mi se zena konacno probudi..ladyblue18 wrote:Ti bi samo da se malo svaleras pa trazis podrsku na forumu, ne procitah da imas neoborive dokaze da ti se zhena isto svalera.![]()
- harell
#42 Re: eh zivote
Pa pricaj sa njom kralju, bgm ko da ste od juce u braku
- Insan73
#43 Re: eh zivote
Na tu temu samo okrece glavu,vjeruj da sam probao 100 putaharell wrote:Pa pricaj sa njom kralju, bgm ko da ste od juce u braku
- Insan73
#44 Re: eh zivote
Da se svalera ja bih to 100% znao,,imam svoje nacine provjere
- Not My Idea
#45 Re: eh zivote
Vjerovatno i ona za tebe tako misli.Insan73 wrote:Da se svalera ja bih to 100% znao,,imam svoje nacine provjere
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#46 Re: eh zivote
kada legneš iza nje, ono zleđa, primakni se malo i sve će to vodit' do cilja ako me razumeš 
- gladna sam
#47 Re: eh zivote
zar vec nije bilo nesto slicno na forumu tema ili neki tip koji se isto ovako zalio
da mu mlada ne da, otkako imaju celjade
da je on moljaka a ona nece i tako to
Stvarno mislim da u ovim slucajevima kljuc problema moze biti sam zagondzija, jer posao mozda ne obavlja (dovoljno) dobro
hm

da mu mlada ne da, otkako imaju celjade
da je on moljaka a ona nece i tako to
Stvarno mislim da u ovim slucajevima kljuc problema moze biti sam zagondzija, jer posao mozda ne obavlja (dovoljno) dobro
hm
- harell
#48 Re: eh zivote
Ja ne kontam kako moze okrenut glavu ako joj pridjes ozbiljno sjednete i kazes halo tako i tako, muci me to i to, moramo pricati itd. valjda ima obzira nekog prema tebi pa ce ti reci
uostalom reci joj ako okrenes glavu ja imam gdje pa ti vidi

uostalom reci joj ako okrenes glavu ja imam gdje pa ti vidi
- Insan73
#49 Re: eh zivote
Probano i nema reakcijeharell wrote:Ja ne kontam kako moze okrenut glavu ako joj pridjes ozbiljno sjednete i kazes halo tako i tako, muci me to i to, moramo pricati itd. valjda ima obzira nekog prema tebi pa ce ti reci
uostalom reci joj ako okrenes glavu ja imam gdje pa ti vidi![]()