Svaki danMickeyMouse wrote:na osnovu onog sto vidim svaki dan hahahahaahah
Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
majmunce
#26 Re: Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
- Ramzess Veliki
#27 Re: Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
Voljenu osobu ne bih. Ako sumnjam u voljenu osobu ... ako postoje tenzije i pojavi se potreba za nekim vidom pažnje - tada vjerovatno bih.majmunce wrote:Pitanje koje sam jos trebala napisati jeste da li bi varali voljenu osobu zbog sexa?
E sad kad sam vidio da se iza nicka krije dama, da proširim ...
Odgovor na prvo pitanje:
Seks je umjetnost pružanja i prihvatanja fizičkog zadovoljstva u vezi. Kod nas se još uvijek u puritanskim sredinama tabuiše seks kao nešto normalno i poželjno između dvoje odraslih. U drugim kulturama seks je čak bio i zvanična religija (Tantrizam u hindu civilizaciji). Japanci poštuju falusne simbole muškosti, u zelenoj Africi žena se cijeni po broju muškaraca sa kojima je bila, gejše su se učile da zadovoljavaju muškarce, a Kamasutra govori o umjetnosti ljubavi. Kod nas AVAZ ponekad ubaci slikicu manekenke u kostimu.
Jasno da svako želi da je zadovoljan i u seksu, muškarci mnogo više nego žene.
E sad, ako si imala i imaš taj problem da ti dragi išće, moj ti je savjet - daj mu šta išće i kad god išće.
Zašto?
Zato što je j...no muško. Hormon muškosti je testosteron, a lučenje testosterona utiče i na lučenje adrenalina koji je zaslužan za agresivnost. Odatle kad mu ne daš, on pobjesni. To je prosta hemija i nema veze sa osjećanjima. To ti je mahana muškaraca. Muškarci su testosteronske bombe ponekad, a to može da kod muškarca dovede i do stvarnog ludila. A zašto se ne bi seksala na najbolji mogući način sa njim? Ti mu tako pružaš užitak, a sigurno ćeš i ti biti iznenađena kakva ti se zadovoljstva mogu otkriti.
- jazzer
#28 Re: Da li biste ostavili voljenu osobu zbog sexa?
Tesko se je reci i za one za koje bi se zakleli da ne bi prevarili voljenu osobu zbog sexa.
Situacija cini lopova, prema tome malo je, ajd da tako kazem, neoprezno reci ja
ne bih nikada. Ko ima imalo iskustva zna da je tako.
Situacija cini lopova, prema tome malo je, ajd da tako kazem, neoprezno reci ja
ne bih nikada. Ko ima imalo iskustva zna da je tako.