Moje mišljenje je da treba bježati od željezničkog, a pogotovo od zrakoplovnog smjera.tajeovo wrote:opet ja![]()
koji smjer je bolji za upisat, cestovni il zeljeznicki? mislio sam da taj zeljeznicki nema nikakve perspektive kod nas (barem za sad), al citam neke stare teme sa foruma i vidim neki ga spominju u pozitivnom smislu, pa eto da pitam ovdje za svjeze informacije..
Sa zrakoplovnim smjerom ne možete apsolutno ništa, neke od mojih kolega sanjaju da će biti kontrolori leta,
ali to je prosto nemoguće u našoj zemlji, nego ukoliko želite da nešto ozbiljno radite u vezi sa zrakoplovstvom
morate ići u Beograd i masne pare platiti da vas za to i obrazuju.
Što se željezničkog smjera tiče, barem koliko čitam po medijima Željeznice propadaju bukvalno, od prijateljice iz osnovne
rođak magistrirao, ubacio se u Željeznice nekako i nakon godinu noga, nit ima posla, nit para.
Drugi primjer od kolegice momak magistrirao isto to, šalje već mjesecima molbe u Željeznice, odgovora ni na mapi.
Također, vidim da je ovdje većina zagrijana za cestovni smjer i tu oprez, jer iz iskustva bliskih ljudi znam da
poslodavci nisu baš naklonjeni ženama inženjerima saobraćaja.
Slažem se da je krajnje primitivno, ali u našoj zemlji i veće ludosti prolaze...