Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
bierkof

#26 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by bierkof »

majmunce wrote:Sta je poenta? Nece proslost sakriti sa tim sto se udaju i odluce se odjednom "fine" postati. Sta mislite za to?
isto kao sto ni ti zenidbom neces postati muskarac, nego ces i dalje ostati frustrirani djevac :D
Not My Idea

#27 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by Not My Idea »

micki125 wrote:
respo wrote:svaka im cast za to
to vecinom po mom misljenju znaci da postuje muza da ga voli i zbog toga postane fina
iskrenije su mi te nego one koje se pokvare nakon udaje

i sta znaci sakriti proslost?
to sto sam ja radio prije braka je moj zivot tako isto sta je ona radila je njen zivot i to je to
cijenim i poštujem. prostitutke i opajdare se moraju na kraju za nekoga udati. :thumbup:

:lol:
pa sta je smijesno?
ako je taj koji ju je ozenio znao da je ona bio prostitutka, u cemu je problem?
niko ne kaze da i ti trebas ozenit jednu takvu.
svakom svoje. live and let live. :)
MoSa LjoŽe

#28 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by MoSa LjoŽe »

bierkof wrote:
majmunce wrote:Sta je poenta? Nece proslost sakriti sa tim sto se udaju i odluce se odjednom "fine" postati. Sta mislite za to?
isto kao sto ni ti zenidbom neces postati muskarac, nego ces i dalje ostati frustrirani djevac :D
:lol:
irac300

#29 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by irac300 »

majmunce wrote:
lavorpunvode wrote:
majmunce wrote:Mislila sam na te koje nikad i nisu bile fine i sad nesto hoce kad se udaju, i nadju nekog finog jos koji jadan mozda i ne zna neke stvari iz proslosti. A mozda zna ali je samo levat ili hoce to tako :) a bolje ikad nego ikad. Fazon je sto one fine nagrabuze za loseg.
cuj "nagrabuze za loseg" :D ima ih, znam ih, al j.b.t ih. Ako takve uspiju zavarati muskarca kako su s neba pale, kako su andjeli, vile i sl., kakvu gluperdu od muskarca moraju uhvatiti, i slijepog i gluhog. Vecina tih muzeva zna ko su im zene i sta su bile ali se mire s tim da ce se uz njih skrasiti i promijeniti se. Vjerovatno i ima djevojaka kojima u ta neka doba sine "iz gu*ice u glavu" sto se kaze, pa se stvarno i promijene, ko ce im znati.
Poenta je sto te neke su lose i u vezi i onda se udaju za njeg a on jadan ne zna kakva je bila dok su u vezi bili. Sta je poenta tu, da ga tek postuje i to sto imaju tek kad stupe u brak? :?
To o čemu ti pričaš se odnosi na oba spola. Ne znam zašto samo žene spominješ? Pa ja ti mogu dati xy primjera gdje ''frajer'', ''lola'', ''kabadahija''...oženi finu, školovanu, kulturnu curu. Ona ''jadna'' nasjela. Pa šta ću im ja brate, njihov izbor.
respo

#30 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by respo »

micki125 wrote:
shin wrote:Neki dan sretnem jednu damu, vidim pobulila se. Problem je što je pregazilo pola grada :lol: Saznam da se opsano dala u nabavku muža :D
preporuči joj respa, njemu kilometraža nije uopće bitna. :thumbup:
da je ostala takva ne bi mi smetalo sad mi smeta to sto se pobulila
majmunce

#31 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by majmunce »

Poenta je sto te neke su lose i u vezi i onda se udaju za njeg a on jadan ne zna kakva je bila dok su u vezi bili. Sta je poenta tu, da ga tek postuje i to sto imaju tek kad stupe u brak? :?[/quote]

To o čemu ti pričaš se odnosi na oba spola. Ne znam zašto samo žene spominješ? Pa ja ti mogu dati xy primjera gdje ''frajer'', ''lola'', ''kabadahija''...oženi finu, školovanu, kulturnu curu. Ona ''jadna'' nasjela. Pa šta ću im ja brate, njihov izbor.[/quote]

Jer mi se post radi o djevojkama/zenama. Znam vise takvih djevojaka nego muskaraca. A ima i drogerasa olosa koji postanu vehabije kasnije :lol:
boogy

#32 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by boogy »

Najžešći mi je taj balkanski primitivizam.

Muškarac koji je imao mnogo veza, bio sa dosta žena - lafčina i jebač

Žena koja je imala mnogo veza, bila sa dosta muškaraca - prostitutka i kurva
respo

#33 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by respo »

micki125 wrote: izgovori.........
sta?
majmunce

#34 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by majmunce »

boogy wrote:Najžešći mi je taj balkanski primitivizam.

Ne radi se o vezama. Kao sto sam navela drugo je imati veze, da je u vezi sa momkom a drugo je kad je preko nju proslo pola grada. Kad ima vise one night stands nego veza, ima razlike izmedju biti u vezi sa nekim i samo imati sex sa nekim ;-)
majmunce

#35 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by majmunce »

Jessie B wrote:
Kakva muka može natjerati nekoga da razmišlja o tome? Neki hronični oblik Viškavrementitisa ili se radi o akutnom obliku?
Sex za mene je simbol ljubavi, stvar koja se desava izmedju ljudi koji se vole a drugi neka misle sta hoce
Seks je jedna od potreba zdravih finih a i manje finih ljudi i još štošta, ali simbol ljubavi...teško
U mom slucaju jeste. Ne bih spavala sa momkom ako ga ne volim...
respo

#36 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by respo »

micki125 wrote:
respo wrote:
micki125 wrote: izgovori.........
sta?
to što ti ne smeta sto je pregazila ekipa a biva ti smeta što se pobulila. :-)
pa citas li sta pisem ne smeta mi sto je pregazilo pola grada nego sto se pobulila
to sto je stavila maramu na glavu uopste je ne pere to sto je bila
postenija je da je ostala otkrivena a pregazena kako ti kazes
a drugi razlog je sto ne vjerujem u boga pa mi taj vjerski moral uopste ne odgovara
lavorpunvode

#37 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by lavorpunvode »

majmunce wrote:
Jessie B wrote:
Kakva muka može natjerati nekoga da razmišlja o tome? Neki hronični oblik Viškavrementitisa ili se radi o akutnom obliku?
Sex za mene je simbol ljubavi, stvar koja se desava izmedju ljudi koji se vole a drugi neka misle sta hoce
Seks je jedna od potreba zdravih finih a i manje finih ljudi i još štošta, ali simbol ljubavi...teško
U mom slucaju jeste. Ne bih spavala sa momkom ako ga ne volim...
pa eto, ti onda nemoj. necu ni ja. ni mnoge druge djevojke. ali ima i onih koje hoce pa s razlogom postoji jedan stari naziv za njih. svakom njegovo, ne razbijaj glavu glupostima ;)
respo

#38 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by respo »

majmunce wrote:

Ne radi se o vezama. Kao sto sam navela drugo je imati veze, da je u vezi sa momkom a drugo je kad je preko nju proslo pola grada. Kad ima vise one night stands nego veza, ima razlike izmedju biti u vezi sa nekim i samo imati sex sa nekim ;-)
kakve veze ima sto je imala 1ns?
odem provedem se imam sex s nekim i to je to
nije nikoga prevarila nije nikome naudila time

sta ima lose u tome
gore su mi one koje su u vezi pa varaju ili cak jos gore ako su u braku a sveraju

jbt sad sam zaista siguran da imamo poremecen sistem vrijednosti i poimanja morala
dufresne

#39 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by dufresne »

to što ti ne smeta sto je pregazila ekipa a biva ti smeta što se pobulila. :-)[/quote]
pa citas li sta pisem ne smeta mi sto je pregazilo pola grada nego sto se pobulila
a drugi razlog je sto ne vjerujem u boga pa mi taj vjerski moral uopste ne odgovara[/quote]

Da razjasnimo jednu stvar, ja sam agnostik...

Ali ti kao ateista, sto se petljas u vjerske stvari?
Kad otvoris temu o ateizmu, samo hodze diskutuju, a otvoris temu vjeri, samo kjafiri :lol: pisu... :evil:
MoSa LjoŽe

#40 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by MoSa LjoŽe »

A vidim ima i ovih "nevinih" napaćenih da bog dragi sačuva, šta jedini vam je kvalitet što vam se mem uhvatio sa 20 i kusur?
ho oponopono

#41 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by ho oponopono »

1ns Imagerespo pa zar ti ne piješ samo fuka pobogu! Image
Verolino

#42 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by Verolino »

[/quote]
To o čemu ti pričaš se odnosi na oba spola. Ne znam zašto samo žene spominješ? Pa ja ti mogu dati xy primjera gdje ''frajer'', ''lola'', ''kabadahija''...oženi finu, školovanu, kulturnu curu. Ona ''jadna'' nasjela. Pa šta ću im ja brate, njihov izbor.[/quote]

odlično

a jel fina samo ako se nije sexala prije braka, ili pod to fina se podrazumjeva jos sta?

a šta je sa maconjama koji kao postanu fini kad se ozene?!
respo

#43 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by respo »

dufresne wrote:to što ti ne smeta sto je pregazila ekipa a biva ti smeta što se pobulila. :-)
a drugi razlog je sto ne vjerujem u boga pa mi taj vjerski moral uopste ne odgovara[/quote]

Kad otvoris temu o ateizmu, samo hodze diskutuju, a otvoris temu vjeri, samo kjafiri :lol: pisu... :evil:[/quote]
cuj sto se petljam
pa ako sutra hodam s tom pokrivenom taj vjerski moral se onda tice i mene jer sam direktno vezan za nju
to sto ona sada ganja to sa vjerom uopste mi ne smeta nek ganja koliko hoce i kako hoce njen problem ili izbor nazovi kako zelis
respo

#44 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by respo »

ho oponopono wrote:1ns Imagerespo pa zar ti ne piješ samo fuka pobogu! Image
a jel to ne mogu u pauzi popiti kafu da ostanem budan :D
lavorpunvode

#45 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by lavorpunvode »

Verolino wrote:

odlično

a jel fina samo ako se nije sexala prije braka, ili pod to fina se podrazumjeva jos sta?

a šta je sa maconjama koji kao postanu fini kad se ozene?![/quote]

e koji to postane fin kad se ozeni ako prije nije bio takav, eto Boga ti?! :D Ja za takve slucajeve jos nisam cula... Naravno, ako podrazumijevamo da se pod "finocom" ne misli na celibat. Mozda je imao desetine zena, pa neka je, svaka cast toj djevojci koja stane u kraj tome. Al to nije znak nikakve "finoce", muskarac se mozda jednostavno skrasio, zavolio jednu, nema vise potrebe za drugima, i to je to.
dufresne

#46 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by dufresne »

respo wrote:
dufresne wrote:to što ti ne smeta sto je pregazila ekipa a biva ti smeta što se pobulila. :-)
a drugi razlog je sto ne vjerujem u boga pa mi taj vjerski moral uopste ne odgovara

Kad otvoris temu o ateizmu, samo hodze diskutuju, a otvoris temu vjeri, samo kjafiri :lol: pisu... :evil:[/quote]
cuj sto se petljam
pa ako sutra hodam s tom pokrivenom taj vjerski moral se onda tice i mene jer sam direktno vezan za nju
to sto ona sada ganja to sa vjerom uopste mi ne smeta nek ganja koliko hoce i kako hoce njen problem ili izbor nazovi kako zelis[/quote]

Ali posto ti znas kakva je bila prije i to sto je radila prije, tebi smeta - ti neces sa njom hodati.... :D
madFlava

#47 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by madFlava »

najsmjesniji su mi ovi izrazi " a on jadan nije znao .. " ili " a ona jadna naivna nije znala .. "

:D
lavorpunvode

#48 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by lavorpunvode »

lavorpunvode wrote:
Verolino wrote:
To o čemu ti pričaš se odnosi na oba spola. Ne znam zašto samo žene spominješ? Pa ja ti mogu dati xy primjera gdje ''frajer'', ''lola'', ''kabadahija''...oženi finu, školovanu, kulturnu curu. Ona ''jadna'' nasjela. Pa šta ću im ja brate, njihov izbor.
odlično

a šta je sa maconjama koji kao postanu fini kad se ozene?![/quote]

[/quote]

e koji to postane fin kad se ozeni ako prije nije bio takav, eto Boga ti?! :D Ja za takve slucajeve jos nisam cula... Naravno, ako podrazumijevamo da se pod "finocom" ne misli na celibat. Mozda je imao desetine zena, pa neka je, svaka cast toj djevojci koja stane u kraj tome. Al to nije znak nikakvog preobrazaja, muskarac se mozda jednostavno skrasio, zavolio jednu, nema vise potrebe za drugima, i to je to.
Last edited by lavorpunvode on 22/02/2013 12:36, edited 1 time in total.
majmunce

#49 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by majmunce »

respo wrote:
majmunce wrote:

kakve veze ima sto je imala 1ns?
odem provedem se imam sex s nekim i to je to
nije nikoga prevarila nije nikome naudila time

sta ima lose u tome
gore su mi one koje su u vezi pa varaju ili cak jos gore ako su u braku a sveraju

jbt sad sam zaista siguran da imamo poremecen sistem vrijednosti i poimanja morala
Vec sam napisala da ima djevojaka koje rade lose stvari momku dok su u vezi i onda se uda za njeg i tek tad postuje to sto imaju. Ako nije vezu postovala zasto bi brak?
Not My Idea

#50 Re: Djevojke koje postanu "fine" tek kad se udaju

Post by Not My Idea »

de naucite citirat, pobogu.
Locked