ja o sisi, ti o kiticitro wrote:Emko moj veseli, drzavna k.ta je takodjer metafora, pa I ti malo guglaj
al mislim da ovdje niko nije homofobican
Moderators: _BataZiv_0809, anex
ja o sisi, ti o kiticitro wrote:Emko moj veseli, drzavna k.ta je takodjer metafora, pa I ti malo guglaj
troskovi odrzavanja vs performanse nisu isplativi. taj motor bespotrebno ispunjava rupu izmedju 2.0 i 2.7 posebno sada kad je izasao novi 2.0 sa 161 ks.citroen xm wrote:A što je 2.2 sranje? Mislim, ne nagovaram čovjeka na 2.2 jer mu je 2.0 itekako dobar i dovoljan. 1.6 je već slab za C5 X7 koji je teško auto, a i ne nudi se sa hidrauličnim vješanjem koje je u toj klasi Citroena "pod moranje".
Taj 2.2 nema nikakvu fabričku manu, odlično nosi c5 i stvarno volio bi čuti zašto je sranje osim što tebi nije potreban pa je automatski sranje.
jasta si ...citroen xm wrote:Ništa nije bespotrebno, kao što sam i mislio, sranje je jer tebi nije potreban.
Što se tiče 1.6 provozao sam i smatram i dalje da je on za C5 slab. To naravno ne znači da je neupotrebljiv i da ne ide. Ide on, ali od takvog auta se očekuju bolje performanse(nisam trkač). Nisam rekao da klasičnom vješanju nešto smeta, ali klasično i hidraulično vješanje su nebo i zemlja.
Tebi i da je 1.2 motor u njemu ne bi rekao da je slab. Milion puta se potvrdila ona stara da svaki cigo svoga konja hvali.em11r wrote:
jasta si ...
ma moze svaki cigo hvalit svog konja, al objektivno i realno kad se sagleda, u autu koje ima preko tone i po, 1.6 motor je slab.citroen xm wrote:Tebi i da je 1.2 motor u njemu ne bi rekao da je slab. Milion puta se potvrdila ona stara da svaki cigo svoga konja hvali.em11r wrote:
jasta si ...
ne nego bi bila baba s mudima!em11r wrote:
do tada ... i dok je bosna ovo sto jeste ... da su babi muda bila bi djed
bila bi nestogoran16v wrote:ne nego bi bila baba s mudima!em11r wrote:
do tada ... i dok je bosna ovo sto jeste ... da su babi muda bila bi djed
Pa i ja mu samo rekoh da je ipak optimalno 2.0 i da će mu 1.6 biti ipak slab(ne i neupotrebljiv). A ti se odmah primio i počeo mene napadati.em11r wrote:Sta sam ja rekao nego da pored 2.0 nema potrebe uopste za 2.2 a samo sam mu sugerirao da ako nema potrebe za tim nekim gasanjem ne znam gdje i ne znam kad ... moze proci dobro i sa 1.6 hdi
emko1234 wrote:ma moze svaki cigo hvalit svog konja, al objektivno i realno kad se sagleda, u autu koje ima preko tone i po, 1.6 motor je slab.citroen xm wrote:Tebi i da je 1.2 motor u njemu ne bi rekao da je slab. Milion puta se potvrdila ona stara da svaki cigo svoga konja hvali.em11r wrote:
jasta si ...
imao sam cetvorku golfa s 1.6 motorom i 101ks, pa sam se hiljadu puta nasao u situaciji da kazem joj da joj je jos 20-30 konja.