Gledanje u grah !

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
exAprilica

#26 Re: Gledanje u grah !

Post by exAprilica »

Agataa wrote:
exAprilica wrote:Blago narodu, ne pamtim kad sam u grah gledala, tanjir prazan, pa prazan se gleda :(
Aha, to neka nova vrsta gledanja, za sve sam do sad cula, al za tanjir, ajd kasike mogu proci, al tanjir de pojasni tehniku, hahahahaha ?? :P :P
Kad u ovom recesijskom vremenu narod razgrabi grah za gledanje, meni ostaje u prazan tanjir da gledam :(

Hljeba i igara
covjekizsjene

#27 Re: Gledanje u grah !

Post by covjekizsjene »

Svasta , cuj gledanje u grah :lol: ... Grah se koristi iskljucivo za potrebe jaceg potiska prilikom trcanja.
mikica25

#28 Re: Gledanje u grah !

Post by mikica25 »

agataa hajd moje kombinacije protumaci i ja nesto malo znam o ovome
p
131
332
134
5x4
s
311
143
444
4x4
212
413
332
5x4
u pitanju je ljubav :wink:
Digla_da_kreci

#29 Re: Gledanje u grah !

Post by Digla_da_kreci »

Kad se sjetim... :lol:
Bila ja kod rodice u gostima za raspust i nesto ona s mamom otisla obaviti, ja sama... kad zvoni neko na vrata, otvorim, zena se pozdravi i trazi nesto da joj dam... reko sta's ti meni dat :lol: kaze hajde da ti gatam, znam na grah i dlan :D - Moze! :thumbup: :D

I krene ona: gleda, gleda...misli... prozbori: vidim ti puteve otvorene i daleke u buducnosti...uspjeces u zivotu... -ja ono sva sretna :-D
Govorim jos, jos... i nastavlja: auuu ovdje vidim da ti je u ljubavi sve zamrseno, imas nekoga ko te proganja ali si neodlucna, u igri je jos neki drugi momak, ali ti ces htjeti nekog treceg...moras se paziti da se ne opeknes... :cry:
A joj rekoh... pa sta cu sad, hocu li se udati? :? :mrgreen:
- Hmmm, vidim da ces imati troje djece...djecak,djevojcica...ovo trece nisam sigurna...

:lol:
jesenjin

#30 Re: Gledanje u grah !

Post by jesenjin »

Digla_da_kreci wrote:Kad se sjetim... :lol:
Bila ja kod rodice u gostima za raspust i nesto ona s mamom otisla obaviti, ja sama... kad zvoni neko na vrata, otvorim, zena se pozdravi i trazi nesto da joj dam... reko sta's ti meni dat :lol: kaze hajde da ti gatam, znam na grah i dlan :D - Moze! :thumbup: :D

I krene ona: gleda, gleda...misli... prozbori: vidim ti puteve otvorene i daleke u buducnosti...uspjeces u zivotu... -ja ono sva sretna :-D
Govorim jos, jos... i nastavlja: auuu ovdje vidim da ti je u ljubavi sve zamrseno, imas nekoga ko te proganja ali si neodlucna, u igri je jos neki drugi momak, ali ti ces htjeti nekog treceg...moras se paziti da se ne opeknes... :cry:
A joj rekoh... pa sta cu sad, hocu li se udati? :? :mrgreen:
- Hmmm, vidim da ces imati troje djece...djecak,djevojcica...ovo trece nisam sigurna...

:lol:

Sto se ismijah >D
shiljak

#31 Re: Gledanje u grah !

Post by shiljak »

pa dobro za treće nije sigurna, ne bi da ti slaže :D
Agataa

#32 Re: Gledanje u grah !

Post by Agataa »

mikica25 wrote:agataa hajd moje kombinacije protumaci i ja nesto malo znam o ovome
p
131
332
134
5x4
s
311
143
444
4x4
212
413
332
5x4
Proslost: Ti si tako bila zaljubljena u ovu osobu kako vidim, sreca, veselje, ispunjeno srce kod tebe! Ali onda krece sve na lose kako vidim, musak strana se okrece, dvoumi se.... Ova muska strana je izgleda dobila neki glas od stare ljubavi, ba zbog toga ti je okrenula ledja.
Sadasnjost: Ti si jako tvrdoglava osoba, neces da predjes preko nekih stvari i gotovo. Muska stran ce da rijesi problem koji vas je zadesio, mogla bi dobiti i glas od njeg, kako vidim njemu je ljubav na srcu. I svidja mi se ovo T od cetvorki, kazu da je to sreca.
Buducnost: Imas neku manju vagu, dobit ces ti glas od ovog momak, al opet ces da se ljutis na njeg kako vidim, neces mu htjeti odmah odg, sve ce ovisiti od tvog glasa, ako pustis tu ljutnju i tegobu od sebe sve ce bit ok.OPUSTI SE! Jer ako to ne ucinis muska strana bi mogla krenuti ka nekim novim ljubavima...
graue_maus

#33 Re: Gledanje u grah !

Post by graue_maus »

:roll: posmatram ....... tetka mi je znala u grah gledati , a ja ko mala , je imitirala........
sabina1
Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.

#34 Re: Gledanje u grah !

Post by sabina1 »

Edin H. wrote:Mislim da su kasike mnogo preciznije :dance:
Pogotovo ako su zlatne :thumbup:
Agataa

#35 Re: Gledanje u grah !

Post by Agataa »

graue_maus wrote::roll: posmatram ....... tetka mi je znala u grah gledati , a ja ko mala , je imitirala........
Pa jesil pokupila kakvih trikova ? :P Ja bih voljela uppoznati nekog ko bas zna gledati. Ovo moje znanje je naucemo preko interneta ?
respo

#36 Re: Gledanje u grah !

Post by respo »

e filozofije gledati u grah

dok ga jedes gledas i to je to tako ja radim i razmisljam koja ce graska potjerati plinove u meni
prebrojim koliko sam ih pojeo i ziv bio daj desert i to je to
Agataa

#37 Re: Gledanje u grah !

Post by Agataa »

respo wrote:e filozofije gledati u grah

dok ga jedes gledas i to je to tako ja radim i razmisljam koja ce graska potjerati plinove u meni
prebrojim koliko sam ih pojeo i ziv bio daj desert i to je to
Nije to filozofija, to je covjece UMJETNOST! ;)
nasa

#38 Re: Gledanje u grah !

Post by nasa »

Ja ponekad gledam onaj kanal s razlicitim ludjacima ...ubojstva,serijska,istrazuju i sl.ne znam kako se zove program uglavnom budu i emisije gdje razliciti vidovnjaci pomazu detektivima pri rjesavanju slucajeva...Mogu reci,da sam gledajuci prvi put zaista povjerovala da neki ljudi imaju i takve sposobnosti....Medjutim bas grah :-? malo vise :D sam skepticna ali mozda se nesto moze i pogoditi...
Zabava sve dok neko to ne shvati ozbiljno jer onda postaje stetno!
Heller

#39 Re: Gledanje u grah !

Post by Heller »

De ako ti nije mrsko otovri premierovu ponudu pa baci graha daj jedno kvotu 20 meni dosta na cvaju :mrgreen:
Agataa

#40 Re: Gledanje u grah !

Post by Agataa »

nasa wrote:Ja ponekad gledam onaj kanal s razlicitim ludjacima ...ubojstva,serijska,istrazuju i sl.ne znam kako se zove program uglavnom budu i emisije gdje razliciti vidovnjaci pomazu detektivima pri rjesavanju slucajeva...Mogu reci,da sam gledajuci prvi put zaista povjerovala da neki ljudi imaju i takve sposobnosti....Medjutim bas grah :-? malo vise :D sam skepticna ali mozda se nesto moze i pogoditi...
Zabava sve dok neko to ne shvati ozbiljno jer onda postaje stetno!
Pa da ja u ove stvari iskreno ne vjerujem, al meni je sega kad mi neko kaze kakva mi je bila proslot i sadasnjost, a covjek me nikad nije vidio, a sve pogodi! :D A za buducnost ko ce to znati, ko ce znati... sad mogu udahnuti, a ko mi garantuje da cu izdahnuti.... Samo dragi Bog !
Agataa

#41 Re: Gledanje u grah !

Post by Agataa »

Heller wrote:De ako ti nije mrsko otovri premierovu ponudu pa baci graha daj jedno kvotu 20 meni dosta na cvaju :mrgreen:
Pa da znas da se i to moze vidjeti, :P ono ispadne ti dobitak i onda pravac u kladionicu, ja sam nedavno bratu gledala al sve iz zabave, reko evo imas iznenadni dobital, lik dobio 300km :D Al ipak mislim da je to slucajnost :P
mikica25

#42 Re: Gledanje u grah !

Post by mikica25 »

Agataa wrote:
mikica25 wrote:agataa hajd moje kombinacije protumaci i ja nesto malo znam o ovome
p
131
332
134
5x4
s
311
143
444
4x4
212
413
332
5x4
Proslost: Ti si tako bila zaljubljena u ovu osobu kako vidim, sreca, veselje, ispunjeno srce kod tebe! Ali onda krece sve na lose kako vidim, musak strana se okrece, dvoumi se.... Ova muska strana je izgleda dobila neki glas od stare ljubavi, ba zbog toga ti je okrenula ledja.
Sadasnjost: Ti si jako tvrdoglava osoba, neces da predjes preko nekih stvari i gotovo. Muska stran ce da rijesi problem koji vas je zadesio, mogla bi dobiti i glas od njeg, kako vidim njemu je ljubav na srcu. I svidja mi se ovo T od cetvorki, kazu da je to sreca.
Buducnost: Imas neku manju vagu, dobit ces ti glas od ovog momak, al opet ces da se ljutis na njeg kako vidim, neces mu htjeti odmah odg, sve ce ovisiti od tvog glasa, ako pustis tu ljutnju i tegobu od sebe sve ce bit ok.OPUSTI SE! Jer ako to ne ucinis muska strana bi mogla krenuti ka nekim novim ljubavima...
hvala ti agataa,sve je to tako kako si napisla,moje srce je jako teretno,mnogo je podnijelo po pitanju njega,da ta njegova bivsa nam smeta,mi smo vise od godinu dana skupa,ali stalno nam je bila za vratom,tako da je meni to mnogo tuge donijelo..bili smo u prekidu 4 mjeseca,bio se vratio njoj,nekih 7 dana,ja sam mislila dje je definitivno kraj,onda me poceo zvati,moliti me da budem sa njim,prvi put od kad smo skupa rekao mi da me voli,ja sam se zaprepastila tim izlivom emocija,jer nikad to od njega nisam ocekivala,medjutim on se sad povukao,dakle u prekidu smo opet,tako da mi je srce jos pod vecim teretom i ne mogu vise da podnesem..hvala ti mnogo
Digla_da_kreci

#43 Re: Gledanje u grah !

Post by Digla_da_kreci »

Agataa wrote:
Heller wrote:De ako ti nije mrsko otovri premierovu ponudu pa baci graha daj jedno kvotu 20 meni dosta na cvaju :mrgreen:
Pa da znas da se i to moze vidjeti, :P ono ispadne ti dobitak i onda pravac u kladionicu, ja sam nedavno bratu gledala al sve iz zabave, reko evo imas iznenadni dobital, lik dobio 300km :D Al ipak mislim da je to slucajnost :P
De nam onda ziva bila vidi i za Grcku, hocemo li ih dobiti :cry:
Agataa

#44 Re: Gledanje u grah !

Post by Agataa »

Ja vidim da ce se on tebi javiti, al u buducnosti opet neka vaga izgleda da se on opet dvoumi izmedju vas dvije! Njem uje ljubav na srcu i sigurno ti nije lagao kad je rekoa da te voli! Popusti ti malo, ja kao sam vidjela pravo si tvrdoglava osoba! Sretno ti i ne brini, sve ce to bit OK! :)
Agataa

#45 Re: Gledanje u grah !

Post by Agataa »

Digla_da_kreci wrote:
Agataa wrote:
De nam onda ziva bila vidi i za Grcku, hocemo li ih dobiti :cry:
Hahahhahaha, to su vec svjetska pitanja! Nisam ja Kleopatra , nego Agata vjestica iz crtanog lika :D :D :D :D ! No pokusat cu na zelju, pa bacim poslije, obavezno napisem, :D
mrtva kokoš

#46 Re: Gledanje u grah !

Post by mrtva kokoš »

a sto ti imas tako strasan avatar :mrgreen:

vidi kako je moj fin, jos mirise na pecenu piletinu :D
Not My Idea

#47 Re: Gledanje u grah !

Post by Not My Idea »

Hosh i meni gledat? :mrgreen:
Agataa

#48 Re: Gledanje u grah !

Post by Agataa »

mrtva kokoš wrote:a sto ti imas tako strasan avatar :mrgreen:

vidi kako je moj fin, jos mirise na pecenu piletinu :D
Moj je sexy :P Hocu da me ljudi shvate ozbiljno, ahhaha !
Agataa

#49 Re: Gledanje u grah !

Post by Agataa »

Not My Idea wrote:Hosh i meni gledat? :mrgreen:
Da, al nauci barem baciti grah i napisi kombinacije i ja ti obavezno pogledam kombinacije, ne mogu svima bacati vamo sam dobila 100 poruka, de baci, de baci. :D
mrtva kokoš

#50 Re: Gledanje u grah !

Post by mrtva kokoš »

ja sam te vec shvatio preozbiljno, tajo bojim se :cry:
Post Reply