Zabrana online klađenja
-
SaMaster
#26 Re: Zabrana online klađenja
Ma ovo je debilizam da ne moze biti veci. Ne znam zasto ovi ekonomisti, pravnici, filozofi(citaj politicki debili) i ostali toliko potcjenjuju informatiku i misle da su pametni.
Koristite proxy server kad pristupate bilo kojoj kladionici i sasvim normalno radi. kakav RAK, Porezna i bakraci...
BTW, kod men (HS Internet) BWIN.COM vec ne radi...
Koristite proxy server kad pristupate bilo kojoj kladionici i sasvim normalno radi. kakav RAK, Porezna i bakraci...
BTW, kod men (HS Internet) BWIN.COM vec ne radi...
-
@no403
#27 Re: Zabrana online klađenja
Zašto su mi odjednom u glavi riječi - Kina, Sjeverna Koreja...Možeš biti protiv kocke ali ako si pametan i slobodoljubiv čovjek još više si protiv ovog tipa cenzure jer se na taj način otvara pandorina kutija i nikad se ne zna šta je sledeće na listi za cenzurisanje. Šta je najgore, smatram da su ovu cenzuru uveli podmazani od hercegovačkog kladioničarskog lobija kojem naši "vrli" vlastodršci već godinama tolerišu utaju poreza.
U svakom slučaju ovu zabranu je veoma lako zaobići jer ovi naši moraju još puno toga naučiti od Kineza
U svakom slučaju ovu zabranu je veoma lako zaobići jer ovi naši moraju još puno toga naučiti od Kineza
Last edited by @no403 on 15/02/2013 22:16, edited 1 time in total.
- starii
#28 Re: Zabrana online klađenja
probaj ovo http://myninjaproxy.info/browse.php?u=h ... com%2F&b=6
i ja sam na HS i ne radi al preko proxyija moze
i ja sam na HS i ne radi al preko proxyija moze
- anonimnaosoba
#29 Re: Zabrana online klađenja
a šta je ovih kladioničara
javite se na temi o kladionici, tamo vas trebam, nemojte samo čitat'
javite se na temi o kladionici, tamo vas trebam, nemojte samo čitat'
- Comrad
#30 Re: Zabrana online klađenja
Domace kladionice ne mogu ici u korak sa tehnologijom pa zabrani, najlakse je.
Zamislite mamlaze, umjesto da se pozabave i naplate porez od desetina miliona KM, znaci porez koji je tu, napravljen. Oni ce sad osnivati timove, komisije i bogove da se bave oko online kladjenja. Boze dragi u kakvoj nakaradnoj drzavi se rodih u pm.

Zamislite mamlaze, umjesto da se pozabave i naplate porez od desetina miliona KM, znaci porez koji je tu, napravljen. Oni ce sad osnivati timove, komisije i bogove da se bave oko online kladjenja. Boze dragi u kakvoj nakaradnoj drzavi se rodih u pm.
- Butmiran
#31 Re: Zabrana online klađenja
Lobi domaćih kladionica. Onda komotno mogu zabraniti i ebay.
- cyprus
#32 Re: Zabrana online klađenja
Podržajem 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#33 Re: Zabrana online klađenja
vječiti kontrašucyprus wrote:Podržajem
- Logovan
#34 Re: Zabrana online klađenja
I ja...cyprus wrote:Podržajem
-
dezurni_ucenik
#35 Re: Zabrana online klađenja
Spotflux instalirate i mogu vas za onu stvar povuci 
- astala_vistala
#36 Re: Zabrana online klađenja
mozda zbog namjestanja utakmica ovo su samo kladionice sa ZAPADA
inace dabogdo da mogu ikako ukinuti kladionice,ovako najvise ga fukara pusi i na fukari i nepismenim se gomila zarada...
inace dabogdo da mogu ikako ukinuti kladionice,ovako najvise ga fukara pusi i na fukari i nepismenim se gomila zarada...
-
occupylove
#37 Re: Zabrana online klađenja
sloboda komunikacija nije naivna igra , uopste nije , mada ? zavaljeni u svoje udobne stolice ?
prije ili kasnije
Aron Svartc , ( i nije jedini koji je izgubio zivot )
velika lova i sloboda informacija za internet , za : slobodu !
nazivace vas ' razmazenim i hipicima "
'ratnicima sa kauca "
ali vase znanje je moc !
informacija je moc !
ako si educiran i znas neko znanje ? a elita nemaju kontrole nad tim ? ( i profit )
ako si humanista i covjek van nametnutoga sistema ?
ti si 'neprijatelj " kojega treba unistiti "
Aron
RIP
http://www.e-novine.com/svet/svet-licno ... -svet.html
prije ili kasnije
Aron Svartc , ( i nije jedini koji je izgubio zivot )
velika lova i sloboda informacija za internet , za : slobodu !
nazivace vas ' razmazenim i hipicima "
'ratnicima sa kauca "
ali vase znanje je moc !
informacija je moc !
ako si educiran i znas neko znanje ? a elita nemaju kontrole nad tim ? ( i profit )
ako si humanista i covjek van nametnutoga sistema ?
ti si 'neprijatelj " kojega treba unistiti "
Aron
RIP
http://www.e-novine.com/svet/svet-licno ... -svet.html
- cyprus
#38 Re: Zabrana online klađenja
Ne sve... nema ništa ljepše nego lagano prošetat do kladionice uzet ponudu, pa onda na kafi tabirit koeficijente... Bez toga vikend nije vikend_terminaš_ wrote:I ja...cyprus wrote:PodržajemNek' ih sve zabrane.
Al online klađenje, ne znam nisam nikad probo, možda ima svojih čari... al vako mi se čini bezveze
-
@no403
#39 Re: Zabrana online klađenja
Nije stvar u tome kladite li se ili ne. Da li ste protiv kladionica ili ne.
Stvar je u slobodi. NE VLADINOJ CENZURI INTERNETA
-
filozofija
#40 Re: Zabrana online klađenja
Baš tako, ne vladinoj cenzuri interneta, ali DA blokadi neoporezovanog kockanja!@no403 wrote:Nije stvar u tome kladite li se ili ne. Da li ste protiv kladionica ili ne.
- Arteta
#41 Re: Zabrana online klađenja
snaga_znanja wrote:Prestanite se kockati! Zar vam danas iz Rusije nije dovoljna opomena kakva kazna slijedi!
- respo
#42 Re: Zabrana online klađenja
da mi je miliji budzet engleske i nije
jer mi ne gradi ona puteve niti bilo sta vezano za javno u bih
al da imamo pijavica u nasim sluzbama imamo i to previse
jer mi ne gradi ona puteve niti bilo sta vezano za javno u bih
al da imamo pijavica u nasim sluzbama imamo i to previse
- Arteta
#43 Re: Zabrana online klađenja
Ja i ti punimo budzet BiH, iz budzeta BiH bi se trebali finansirati projekti od kojih bi i ja i ti trebali imati koristi.Quentin80 wrote: I ja apelujem da se vrati ona tema. Njegov glavni argument je drzavni budzet.Pa sto bi mene zanimao budzet i njegovo punjenje? Valjda je drzava duzna omoguciti gradjanima kvlaitetniji zivot a ne mi drzavi. Bitniji je narod od drzave.Mi smo stvorili drzavu,nije ona nas.Sta je nama dala drzava i njen budzet? Dali su nam mogucnost da dirincimo od jutra do mraka za 15-20KM. A sada nas drzava zeli natjerati da se odreknemo povoljnosti online kladjenja zbog navodno drzavnog budzeta.Briga me za nas budzet,miliji mi je deset puta budzet engleske.
Logicno da i mene i tebe treba da zanima za razliku od Engleskog od kojeg nemamo nikakve koristi.
- Ajatolah_
#44 Re: Zabrana online klađenja
Ja jučer mislio da se šali...snaga_znanja wrote:Prestanite se kockati! Zar vam danas iz Rusije nije dovoljna opomena kakva kazna slijedi!
- Arteta
#45 Re: Zabrana online klađenja
Frajer je izgleda ozbiljan.EdoI wrote:Ja jučer mislio da se šali...snaga_znanja wrote:Prestanite se kockati! Zar vam danas iz Rusije nije dovoljna opomena kakva kazna slijedi!
- snaga_znanja
#46 Re: Zabrana online klađenja
EdoI wrote:Ja jučer mislio da se šali...snaga_znanja wrote:Prestanite se kockati! Zar vam danas iz Rusije nije dovoljna opomena kakva kazna slijedi!
- respo
-
titko
#48 Re: Zabrana online klađenja
Zna li itko šta je sa tipico ona nije na spisku.
-
TEX23234
#49 Re: Zabrana online klađenja
Smijesno je ovo jel su samo zabranili oko 10% kladionica.
Pa ako vec hoce da pomognu svojim gradjanima onda se zna koje internet stranice imaju najvise korisnika iz BIH.
pokerstars.eu i fulltilt.com za poker
za kladionicu
pinnaclesports.com (najjaca kladionica za americke sportove)
sbobet.com ( zajedno sa dafabetom najjaca kladionica za azijsko trziste gdje dolaze najvece uplate)
dafabet.com
willhill.com ( zajedno sa ladbrokes najstarija i najpoznatija engleska kladionica)
ladbrokes.com
fonbet.com ( najveca ruska kladionica)
Ovu su samo par primjera kladionica koje su najnormalnije mogu koristiti htio ti igrati ili samo ih koristi kao sredstvo gdje poredis kvote sa domacim kladionicama.
Gdje ste moze naci vise informacija oko ovoga da mi koji igramo na pokerstarsu izbacimo lovu na vrijeme ako ce sve zatvoriti.
Pa ako vec hoce da pomognu svojim gradjanima onda se zna koje internet stranice imaju najvise korisnika iz BIH.
pokerstars.eu i fulltilt.com za poker
za kladionicu
pinnaclesports.com (najjaca kladionica za americke sportove)
sbobet.com ( zajedno sa dafabetom najjaca kladionica za azijsko trziste gdje dolaze najvece uplate)
dafabet.com
willhill.com ( zajedno sa ladbrokes najstarija i najpoznatija engleska kladionica)
ladbrokes.com
fonbet.com ( najveca ruska kladionica)
Ovu su samo par primjera kladionica koje su najnormalnije mogu koristiti htio ti igrati ili samo ih koristi kao sredstvo gdje poredis kvote sa domacim kladionicama.
Gdje ste moze naci vise informacija oko ovoga da mi koji igramo na pokerstarsu izbacimo lovu na vrijeme ako ce sve zatvoriti.
-
TEX23234
#50 Re: Zabrana online klađenja
cyprus wrote:Ne sve... nema ništa ljepše nego lagano prošetat do kladionice uzet ponudu, pa onda na kafi tabirit koeficijente... Bez toga vikend nije vikend_terminaš_ wrote:I ja...cyprus wrote:PodržajemNek' ih sve zabrane.
![]()
Al online klađenje, ne znam nisam nikad probo, možda ima svojih čari... al vako mi se čini bezveze![]()
Pa kako ih tabiris ti, cisto onako na pamet ili na smek? Ko god pravi pare na kladionici poredi nase kvote sa kvotama online u velikim svjetskim kladionicama. Ako igras NBA npr poredis u jakoj americkoj kladionici sta se desava, ako igras engleze pogledas sta williamhill i ladbrokes kazu, talijane snai.it i itd. Mislim da je to veca car jer onda ne igras lotto nego malo i mozak koristis i informises se. Mozda je i ovo jedan od razloga sto su ovo napravili vjerovatno su domace kladionice debelo podmazale jer su ovim se rjesili manje vise vecine pozitivni igraca.