Odakle svi ovi Turci u Sarajevu?

Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#26 Re: Odakle svi ovi Turci u Sarajevu?

Post by Truba »

insomnia78 wrote: Pa istinu govoreci i jesu potomci velikih osvajaca a kamo srece da smo mi Bosanci nacionalisti ko oni

s' moje sokocalo
pa tako i ja mogu reći da mi je Baton pradjed :D
ili teuta :D
zapravo svi su ljudi braća :D rod mi je dzingis kan :mrgreen:
agnostic_front

#27 Re: Odakle svi ovi Turci u Sarajevu?

Post by agnostic_front »

PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#28 Re: Odakle svi ovi Turci u Sarajevu?

Post by PipiDugaDevetka »

Neka Turaka, samo da nas opet ne prodaju za 25 tisuća dukata kao posljednji sultan što je prodao BiH Austrougarima.
T-Rexx

#29 Re: Odakle svi ovi Turci u Sarajevu?

Post by T-Rexx »

Da i mi imao za ledjima nekog jakog, da nas opet dusmani ne bi uhvatili na spavanju.
zakonpera

#30 Re: Odakle svi ovi Turci u Sarajevu?

Post by zakonpera »

esad_plavi wrote:
zakonpera wrote:Neka brace Turaka.. uskoro pocinju i da investiraju a krece lagano val naseljavanja. Bolje oni nego Srbi i ustaske grupacije koji su nas ubijali. Neka opet vladaju ako treba ali ovaj put neka nam preslikaju svoj ekonomski, vojni, obrazovni sistem trenutno.:thumbup:
Uskoro, uskoro, pogledaj koliko su dosad investirali u Srbiju :wink:

Inace, ne znam za tebe, ali ja mislim da mi Bosanci nismo tupavi da nam treba neko drugi da nas vodi
:bih:
Prilike sve dokazuju. Turska je regionalna ekonomska i vojna sila. Neka brace neka se nasele i neka ulagaju. Bolje nego latini i srbi koji su nas ubijali 1000 godina. Neka brace, donjeli su nam Islam, pod njihovom kapom smo stali na noge i zivili u miru, sve se vraca kako treba da bude. Neka brace turaka ovdje. Bili su i ostace garant opstanka ovog napacenog bosnjackog naroda. Neka brace, neka zavladaju. Uvijek su bili sila i radan narod, jak, izdrzljiv, otporan i ustrajan. Neka nam ovaj put donesu blagostanje, dignu ovaj narod na noge da radi jer smo kako stvari stoje nesposobni sami, tapkamo u mjestu.
Djubre_

#31 Re: Odakle svi ovi Turci u Sarajevu?

Post by Djubre_ »

Halo arkadas! Znas li ti koliko turaka ima u njemackoj? Milioni!

Znas li da su pakistanci drugi po broju stanovnika u Engleskoj? A indijci treci?

Turci, kinezi, crnci, arapi itd.. neka ih. Bujrum..

Braca su valjda sto su prosli ovim tlom... pa se prcili.. pa eto ko mi tj nasi pra pra djedovi i nane nastali.. neko 50-100 koljeno :)

Sent from my GT-i9001
vivax

#32 Re: Odakle svi ovi Turci u Sarajevu?

Post by vivax »

Imam osjecaj da ce se ovdje pokazati ko je od clanova foruma nacionalista...xD. :mrgreen::mrgreen:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Vojko.Vrućina

#33 Re: Odakle svi ovi Turci u Sarajevu?

Post by Vojko.Vrućina »

Bit ce ovdje banova. :D
Djubre_

#34 Re: Odakle svi ovi Turci u Sarajevu?

Post by Djubre_ »

De nas jos s turcima zavadi haha.

Pa jedno su turci a drugo su muslimani.

Kod nas nema razlike..

Sjeti se utakmice Turska - Hrvatska..

Pola bosne navija za tursku a pola za hrvatsku..

Meni su onako dragi neki obicaji, starine, kultura.. zene... i tako to..

Sent from my GT-i9001
Last edited by Djubre_ on 10/02/2013 00:59, edited 1 time in total.
OpusDei

#35 Re: Odakle svi ovi Turci u Sarajevu?

Post by OpusDei »

Vojko.Vrućina wrote:Bit ce ovdje banova. :D
Ako ovo nije razlog za ban onda ne znam sta je
Neka brace, neka zavladaju.
Odvratno
Alive

#36 Re: Odakle svi ovi Turci u Sarajevu?

Post by Alive »

zakonpera wrote:
esad_plavi wrote:
zakonpera wrote:Neka brace Turaka.. uskoro pocinju i da investiraju a krece lagano val naseljavanja. Bolje oni nego Srbi i ustaske grupacije koji su nas ubijali. Neka opet vladaju ako treba ali ovaj put neka nam preslikaju svoj ekonomski, vojni, obrazovni sistem trenutno.:thumbup:

Inace, ne znam za tebe, ali ja mislim da mi Bosanci nismo tupavi da nam treba neko drugi da nas vodi
Prilike sve dokazuju. Turska je regionalna ekonomska i vojna sila. Neka brace neka se nasele i neka ulagaju. Bolje nego latini i srbi koji su nas ubijali 1000 godina. Neka brace, donjeli su nam Islam, pod njihovom kapom smo stali na noge i zivili u miru, sve se vraca kako treba da bude. Neka brace turaka ovdje. Bili su i ostace garant opstanka ovog napacenog bosnjackog naroda. Neka brace, neka zavladaju. Uvijek su bili sila i radan narod, jak, izdrzljiv, otporan i ustrajan. Neka nam ovaj put donesu blagostanje, dignu ovaj narod na noge da radi jer smo kako stvari stoje nesposobni sami, tapkamo u mjestu.

Jesi ti normalan ikako? :shock: :shock:

Kakvo crno blagostanje da nam donesu? Pa da nije dosla austrougarska u BiH jos bi po kaldrmi hodali... Svaka cast za vjeru (musliman sam) i hvala Bogu da je tako ali sto se tice ostalih stvari sta su nam to valjali? Dobro svaka cast i za par gradjavina i to je to...

Opet haj ovo sto ja spominjem su neka prosla vremena...

Ali sta su nam to valjali ovako sada nesto znacajnije? Izgradili koledje? Jesu za SVOJU djecu! Donacije? Donirali su i drugi... Jesu sta znacajno doprijenili BiH? NE!
Damir_5

#37 Re: Odakle svi ovi Turci u Sarajevu?

Post by Damir_5 »

T-Rexx wrote:Da i mi imao za ledjima nekog jakog, da nas opet dusmani ne bi uhvatili na spavanju.
Ne prihvatiti srpsku i hrvatsku hegemoniju, a prihvatiti tursku, cisti autogol!

Neko kaze neka se nasaljavaju? Neka se ne naseljavaju, ima ih 75 miliona, pojesti ce nas dok si rekao keks ako ih pustimo da se nasaljavaju kako bi Bakir Bej strpao koji milioncic vise u djep.

Ja sam cuo da sad Arapi iz zaljevskih zemalja, valjda oni bogatiji dolaze ljeto provoditi u Sarajevu, jer im je tamo milijardu stepeni? Je li to istina?

Bosna nikad nije marila za imigrante, zato i jeste najebala u proslosti.

Kad granice u Bosni budu sigurne kao Svicarske, tek tad ce stvar krenuti da fercera.

Sto se mene tice, da tuskim investicijama, ne bilo cijem naseljavanju Bosne, ni Turaka, ni Srba, ni Hrvata, ni Njemaca ni Mongola ni Kineza ni nikoga. Jednom kad dopustis imigraciju, jeban si za sva vremena, tek onda dobijes probleme.

Ove budale sto im to ne smeta, boze oprosti im ne znaju sta pricaju i sta zele!

Osim toga, Turci su se dobro vec omastili za onim poslicem od 350 miliona maraka na koridoru 5C. Ja sam uvjeren da BiH nece nikad dobiti tamo posla za 350 miliona eura. Znaci nista mi tu Turcima ne dugujemo, nego cak naprotiv, oni nama duguju, dali smo im veoma vrijedan posao.
Last edited by Damir_5 on 10/02/2013 01:01, edited 2 times in total.
Samir_01

#38 Re: Odakle svi ovi Turci u Sarajevu?

Post by Samir_01 »

kudlak wrote:Dosao je do turskih koledza i turskih naselja il' sta sta vec u Sarajevu(Ilidza i Butmir) I kao da nas ohrabri o nasem opstanku i da dokaze dobre namjere turaka rekao je kako ce uskoro(akobogda inshallah) poceti doseljavanje i ostalih muslimana kod nas!
Pa ovo je strasno drugovi i drugarice...

Muslimani da dolaze u Sarajevo...

Image

Ali ozbiljno, neka nauce bosanski jezik, neka placaju porez... ne vidim nikakav problem.

To je jos jedan razlog vise za Tursku da u buducnosti ako zatreba stane uz Bosnu i Bosnjake.

Samo bi bolje bilo kad bi naseljavali manji entitet. Kad bi mogli nekako da ih preusmjerimo u Srebrenicu, Brcko itd. :mrgreen:
agnostic_front

#39 Re: Odakle svi ovi Turci u Sarajevu?

Post by agnostic_front »

smijesni_ste wrote:
agnostic_front wrote:
Koji su to proturci? ima nas koji samo volimo tursku i turke, a ima i nekih koji bi da turci vladaju.
Pa isto tako neki misle i o srbiji i srbima..al taj slučaj je užas naravno.... :roll:
srbija me ne zanima. ovo je tema o Turcima.
68847

#40 Re: Odakle svi ovi Turci u Sarajevu?

Post by 68847 »

zakonpera wrote:... pod njihovom kapom smo stali na noge i zivili u miru...
Stali na noge?
Kako je to prije bilo?
Živili u miru?
Ko je to živio u miru?
esad_plavi

#41 Re: Odakle svi ovi Turci u Sarajevu?

Post by esad_plavi »

zakonpera wrote:Prilike sve dokazuju. Turska je regionalna ekonomska i vojna sila. Neka brace neka se nasele i neka ulagaju. Bolje nego latini i srbi koji su nas ubijali 1000 godina. Neka brace, donjeli su nam Islam, pod njihovom kapom smo stali na noge i zivili u miru, sve se vraca kako treba da bude. Neka brace turaka ovdje. Bili su i ostace garant opstanka ovog napacenog bosnjackog naroda. Neka brace, neka zavladaju. Uvijek su bili sila i radan narod, jak, izdrzljiv, otporan i ustrajan. Neka nam ovaj put donesu blagostanje, dignu ovaj narod na noge da radi jer smo kako stvari stoje nesposobni sami, tapkamo u mjestu.
Neka se "braca" drze svoje zemlje, a nek nas puste na miru. Toliko krvi proliveno, da pobjegnemo od "brace" Slavena, da sad hrlimo "braci" Turcima. I nije Islam vreca krompira da ti je neko donese, niti neko ima pravo da ga svojata. A za tebe, ********, bilo je Bosnjaka i prije Turaka i nakon Turaka, niti smo nastali s njima, niti smo nestali bez njih, zato nek se mane nas. Austro-Ugarska je za 20 godina izgradila vise nego ta tvoja braca za 500 godina, t************. Bosna - Bosancima :x

:bih: :bih: :bih:
rasuta_riza

#42 Re: Odakle svi ovi Turci u Sarajevu?

Post by rasuta_riza »

esad_plavi wrote:
zakonpera wrote:Prilike sve dokazuju. Turska je regionalna ekonomska i vojna sila. Neka brace neka se nasele i neka ulagaju. Bolje nego latini i srbi koji su nas ubijali 1000 godina. Neka brace, donjeli su nam Islam, pod njihovom kapom smo stali na noge i zivili u miru, sve se vraca kako treba da bude. Neka brace turaka ovdje. Bili su i ostace garant opstanka ovog napacenog bosnjackog naroda. Neka brace, neka zavladaju. Uvijek su bili sila i radan narod, jak, izdrzljiv, otporan i ustrajan. Neka nam ovaj put donesu blagostanje, dignu ovaj narod na noge da radi jer smo kako stvari stoje nesposobni sami, tapkamo u mjestu.
Neka se "braca" drze svoje zemlje, a nek nas puste na miru. Toliko krvi proliveno, da pobjegnemo od "brace" Slavena, da sad hrlimo "braci" Turcima. I nije Islam vreca krompira da ti je neko donese, niti neko ima pravo da ga svojata. A za tebe, zatucani, bilo je Bosnjaka i prije Turaka i nakon Turaka, niti smo nastali s njima, niti smo nestali bez njih, zato nek se mane nas. Austro-Ugarska je za 20 godina izgradila vise nego ta tvoja braca za 500 godina, trolu jedan. Bosna - Bosancima :x

:thumbup:
OpusDei

#43 Re: Odakle svi ovi Turci u Sarajevu?

Post by OpusDei »

rasuta_riza wrote:Neka se "braca" drze svoje zemlje, a nek nas puste na miru. Toliko krvi proliveno, da pobjegnemo od "brace" Slavena, da sad hrlimo "braci" Turcima. I nije Islam vreca krompira da ti je neko donese, niti neko ima pravo da ga svojata. A za tebe, **************, bilo je Bosnjaka i prije Turaka i nakon Turaka, niti smo nastali s njima, niti smo nestali bez njih, zato nek se mane nas. Austro-Ugarska je za 20 godina izgradila vise nego ta tvoja braca za 500 godina, t*************n. Bosna - Bosancima :x

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :bih: :bih: :bih:
Last edited by OpusDei on 10/02/2013 01:01, edited 1 time in total.
vivax

#44 Re: Odakle svi ovi Turci u Sarajevu?

Post by vivax »

Damir_5 wrote:
T-Rexx wrote:Da i mi imao za ledjima nekog jakog, da nas opet dusmani ne bi uhvatili na spavanju.
Ne prihvatiti srpsku i hrvatsku hegemoniju, a prihvatiti tursku, cisti autogol!

Neko kaze neka se nasaljavaju? Neka se ne naseljavaju, ima ih 75 miliona, pojesti ce nas dok si rekao keks ako ih pustimo da se nasaljavaju kako bi Bakir Bej strpao koji milioncic vise u djep.

Ja sam cuo da sad Arapi iz zaljevskih zemalja, valjda oni bogatiji dolaze ljeto provoditi u Sarajevu, jer im je tamo milijardu stepeni? Je li to istina?

Bosna nikad nije marila za imigrante, zato i jeste najebala u proslosti.

Kad granice u Bosni budu sigurne kao Svicarske, tek tad ce stvar krenuti da fercera.

Sto se mene tice, da tuskim investicijama, ne bilo cijem naseljavanju Bosne, ni Turaka, ni Srba, ni Hrvata, ni Njemaca ni Mongola ni Kineza ni nikoga. Jednom kad dopustis imigraciju, jeban si za sva vremena, tek onda dobijes probleme.
Istina je za te nazovi Arape.Mislim da su kuvajcani.Eno ih kod Budnje u hotelima citavo su ljeto bili.Cini mi se da su neki bas bogatuni cim zive haman godinu ipo u hotelu.Kako sam cuo pola su Tarcina uzeli i prave neke vikendice i cak hoce da prave nekakvo naselje 300 miliona vrijednosti..:S

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
johnny_blazze

#45 Re: Odakle svi ovi Turci u Sarajevu?

Post by johnny_blazze »

Samir_01 wrote:
kudlak wrote:Dosao je do turskih koledza i turskih naselja il' sta sta vec u Sarajevu(Ilidza i Butmir) I kao da nas ohrabri o nasem opstanku i da dokaze dobre namjere turaka rekao je kako ce uskoro(akobogda inshallah) poceti doseljavanje i ostalih muslimana kod nas!
Pa ovo je strasno drugovi i drugarice...

Muslimani da dolaze u Sarajevo...

Image

Ali ozbiljno, neka nauce bosanski jezik, neka placaju porez... ne vidim nikakav problem.

To je jos jedan razlog vise za Tursku da u buducnosti ako zatreba stane uz Bosnu i Bosnjake.

Samo bi bolje bilo kad bi naseljavali manji entitet. Kad bi mogli nekako da ih preusmjerimo u Srebrenicu, Brcko itd. :mrgreen:
pa to i jeste najveci problem sto oni ne zele uciti bosanski, bas suprotno po njima mi bi trebali turski uciti :-) evo citaj gore onaj silno zeli da oni nama vladaju, toliko ljudi da zivot za ovu drzavu i onda se nadje neko da to kaze, svako je dobrodosao ukoliko ce se postovati neka pravila mi nismo braca a pogotovo nismo njihova kolonija ili sta ja znam
Vojko.Vrućina

#46 Re: Odakle svi ovi Turci u Sarajevu?

Post by Vojko.Vrućina »

OpusDei wrote:
Sto bi ovo bilo za ban? :D
68847

#47 Re: Odakle svi ovi Turci u Sarajevu?

Post by 68847 »

Vojko.Vrućina wrote:
OpusDei wrote:
Sto bi ovo bilo za ban? :D
Iz kurtoazije :-D
OpusDei

#48 Re: Odakle svi ovi Turci u Sarajevu?

Post by OpusDei »

Vojko.Vrućina wrote: Sto bi ovo bilo za ban? :D
Poziv na okupaciju se u drugim zemljama zove izdaja. Jedino je u BiH normalno da zelimo neko drugi da zauzmu kontrolu nad nama. Neki bi Srbe, neki Hrvate a evo neki i Turke.

Upravo je ovo razlog zasto BiH nece nikada biti normalna drzava. Jebali vam Turci majku.
rasuta_riza

#49 Re: Odakle svi ovi Turci u Sarajevu?

Post by rasuta_riza »

zakonpera wrote:
esad_plavi wrote:

Ne znam za tebe,ali ja se nisam borio za Bosnu da bi joj vladao iko drugi osim njenih građana, državljana BiH, realno protiv Turaka nemam ništa protiv ali da mi vladaju-nikad, niti oni niti ko drugi. Osim toga, ako cemo pravo,niti jedan koji drugi narod kojim su oni vladali nije toliko kostiju položio za Osmansku carevinu od Bošnjaka, počev od zidina Beča do perzijskih nedođija, dobro su oni naplatili svoju vladavinu kada su bili ovdje,.ne dugujemo mi njima ništa,kao nikome uostalom!
agnostic_front

#50 Re: Odakle svi ovi Turci u Sarajevu?

Post by agnostic_front »

OpusDei wrote:
Vojko.Vrućina wrote: Sto bi ovo bilo za ban? :D
Poziv na okupaciju se u drugim zemljama zove izdaja. Jedino je u BiH normalno da zelimo neko drugi da zauzmu kontrolu nad nama. Neki bi Srbe, neki Hrvate a evo neki i Turke.

Upravo je ovo razlog zasto BiH nece nikada biti normalna drzava. Jebali vam Turci majku.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Locked