pa tako i ja mogu reći da mi je Baton pradjedinsomnia78 wrote: Pa istinu govoreci i jesu potomci velikih osvajaca a kamo srece da smo mi Bosanci nacionalisti ko oni
s' moje sokocalo
ili teuta
zapravo svi su ljudi braća
pa tako i ja mogu reći da mi je Baton pradjedinsomnia78 wrote: Pa istinu govoreci i jesu potomci velikih osvajaca a kamo srece da smo mi Bosanci nacionalisti ko oni
s' moje sokocalo
Prilike sve dokazuju. Turska je regionalna ekonomska i vojna sila. Neka brace neka se nasele i neka ulagaju. Bolje nego latini i srbi koji su nas ubijali 1000 godina. Neka brace, donjeli su nam Islam, pod njihovom kapom smo stali na noge i zivili u miru, sve se vraca kako treba da bude. Neka brace turaka ovdje. Bili su i ostace garant opstanka ovog napacenog bosnjackog naroda. Neka brace, neka zavladaju. Uvijek su bili sila i radan narod, jak, izdrzljiv, otporan i ustrajan. Neka nam ovaj put donesu blagostanje, dignu ovaj narod na noge da radi jer smo kako stvari stoje nesposobni sami, tapkamo u mjestu.esad_plavi wrote:Uskoro, uskoro, pogledaj koliko su dosad investirali u Srbijuzakonpera wrote:Neka brace Turaka.. uskoro pocinju i da investiraju a krece lagano val naseljavanja. Bolje oni nego Srbi i ustaske grupacije koji su nas ubijali. Neka opet vladaju ako treba ali ovaj put neka nam preslikaju svoj ekonomski, vojni, obrazovni sistem trenutno.![]()
Inace, ne znam za tebe, ali ja mislim da mi Bosanci nismo tupavi da nam treba neko drugi da nas vodi
Ako ovo nije razlog za ban onda ne znam sta jeVojko.Vrućina wrote:Bit ce ovdje banova.
OdvratnoNeka brace, neka zavladaju.
zakonpera wrote:Prilike sve dokazuju. Turska je regionalna ekonomska i vojna sila. Neka brace neka se nasele i neka ulagaju. Bolje nego latini i srbi koji su nas ubijali 1000 godina. Neka brace, donjeli su nam Islam, pod njihovom kapom smo stali na noge i zivili u miru, sve se vraca kako treba da bude. Neka brace turaka ovdje. Bili su i ostace garant opstanka ovog napacenog bosnjackog naroda. Neka brace, neka zavladaju. Uvijek su bili sila i radan narod, jak, izdrzljiv, otporan i ustrajan. Neka nam ovaj put donesu blagostanje, dignu ovaj narod na noge da radi jer smo kako stvari stoje nesposobni sami, tapkamo u mjestu.esad_plavi wrote:Uskoro, uskoro, pogledaj koliko su dosad investirali u Srbijuzakonpera wrote:Neka brace Turaka.. uskoro pocinju i da investiraju a krece lagano val naseljavanja. Bolje oni nego Srbi i ustaske grupacije koji su nas ubijali. Neka opet vladaju ako treba ali ovaj put neka nam preslikaju svoj ekonomski, vojni, obrazovni sistem trenutno.![]()
Inace, ne znam za tebe, ali ja mislim da mi Bosanci nismo tupavi da nam treba neko drugi da nas vodi
Ne prihvatiti srpsku i hrvatsku hegemoniju, a prihvatiti tursku, cisti autogol!T-Rexx wrote:Da i mi imao za ledjima nekog jakog, da nas opet dusmani ne bi uhvatili na spavanju.
Pa ovo je strasno drugovi i drugarice...kudlak wrote:Dosao je do turskih koledza i turskih naselja il' sta sta vec u Sarajevu(Ilidza i Butmir) I kao da nas ohrabri o nasem opstanku i da dokaze dobre namjere turaka rekao je kako ce uskoro(akobogda inshallah) poceti doseljavanje i ostalih muslimana kod nas!

srbija me ne zanima. ovo je tema o Turcima.smijesni_ste wrote:Pa isto tako neki misle i o srbiji i srbima..al taj slučaj je užas naravno....agnostic_front wrote:
Koji su to proturci? ima nas koji samo volimo tursku i turke, a ima i nekih koji bi da turci vladaju.
Stali na noge?zakonpera wrote:... pod njihovom kapom smo stali na noge i zivili u miru...
Neka se "braca" drze svoje zemlje, a nek nas puste na miru. Toliko krvi proliveno, da pobjegnemo od "brace" Slavena, da sad hrlimo "braci" Turcima. I nije Islam vreca krompira da ti je neko donese, niti neko ima pravo da ga svojata. A za tebe, ********, bilo je Bosnjaka i prije Turaka i nakon Turaka, niti smo nastali s njima, niti smo nestali bez njih, zato nek se mane nas. Austro-Ugarska je za 20 godina izgradila vise nego ta tvoja braca za 500 godina, t************. Bosna - Bosancimazakonpera wrote:Prilike sve dokazuju. Turska je regionalna ekonomska i vojna sila. Neka brace neka se nasele i neka ulagaju. Bolje nego latini i srbi koji su nas ubijali 1000 godina. Neka brace, donjeli su nam Islam, pod njihovom kapom smo stali na noge i zivili u miru, sve se vraca kako treba da bude. Neka brace turaka ovdje. Bili su i ostace garant opstanka ovog napacenog bosnjackog naroda. Neka brace, neka zavladaju. Uvijek su bili sila i radan narod, jak, izdrzljiv, otporan i ustrajan. Neka nam ovaj put donesu blagostanje, dignu ovaj narod na noge da radi jer smo kako stvari stoje nesposobni sami, tapkamo u mjestu.
esad_plavi wrote:Neka se "braca" drze svoje zemlje, a nek nas puste na miru. Toliko krvi proliveno, da pobjegnemo od "brace" Slavena, da sad hrlimo "braci" Turcima. I nije Islam vreca krompira da ti je neko donese, niti neko ima pravo da ga svojata. A za tebe, zatucani, bilo je Bosnjaka i prije Turaka i nakon Turaka, niti smo nastali s njima, niti smo nestali bez njih, zato nek se mane nas. Austro-Ugarska je za 20 godina izgradila vise nego ta tvoja braca za 500 godina, trolu jedan. Bosna - Bosancimazakonpera wrote:Prilike sve dokazuju. Turska je regionalna ekonomska i vojna sila. Neka brace neka se nasele i neka ulagaju. Bolje nego latini i srbi koji su nas ubijali 1000 godina. Neka brace, donjeli su nam Islam, pod njihovom kapom smo stali na noge i zivili u miru, sve se vraca kako treba da bude. Neka brace turaka ovdje. Bili su i ostace garant opstanka ovog napacenog bosnjackog naroda. Neka brace, neka zavladaju. Uvijek su bili sila i radan narod, jak, izdrzljiv, otporan i ustrajan. Neka nam ovaj put donesu blagostanje, dignu ovaj narod na noge da radi jer smo kako stvari stoje nesposobni sami, tapkamo u mjestu.![]()
![]()
![]()
rasuta_riza wrote:Neka se "braca" drze svoje zemlje, a nek nas puste na miru. Toliko krvi proliveno, da pobjegnemo od "brace" Slavena, da sad hrlimo "braci" Turcima. I nije Islam vreca krompira da ti je neko donese, niti neko ima pravo da ga svojata. A za tebe, **************, bilo je Bosnjaka i prije Turaka i nakon Turaka, niti smo nastali s njima, niti smo nestali bez njih, zato nek se mane nas. Austro-Ugarska je za 20 godina izgradila vise nego ta tvoja braca za 500 godina, t*************n. Bosna - Bosancima![]()
![]()
![]()
Istina je za te nazovi Arape.Mislim da su kuvajcani.Eno ih kod Budnje u hotelima citavo su ljeto bili.Cini mi se da su neki bas bogatuni cim zive haman godinu ipo u hotelu.Kako sam cuo pola su Tarcina uzeli i prave neke vikendice i cak hoce da prave nekakvo naselje 300 miliona vrijednosti..:SDamir_5 wrote:Ne prihvatiti srpsku i hrvatsku hegemoniju, a prihvatiti tursku, cisti autogol!T-Rexx wrote:Da i mi imao za ledjima nekog jakog, da nas opet dusmani ne bi uhvatili na spavanju.
Neko kaze neka se nasaljavaju? Neka se ne naseljavaju, ima ih 75 miliona, pojesti ce nas dok si rekao keks ako ih pustimo da se nasaljavaju kako bi Bakir Bej strpao koji milioncic vise u djep.
Ja sam cuo da sad Arapi iz zaljevskih zemalja, valjda oni bogatiji dolaze ljeto provoditi u Sarajevu, jer im je tamo milijardu stepeni? Je li to istina?
Bosna nikad nije marila za imigrante, zato i jeste najebala u proslosti.
Kad granice u Bosni budu sigurne kao Svicarske, tek tad ce stvar krenuti da fercera.
Sto se mene tice, da tuskim investicijama, ne bilo cijem naseljavanju Bosne, ni Turaka, ni Srba, ni Hrvata, ni Njemaca ni Mongola ni Kineza ni nikoga. Jednom kad dopustis imigraciju, jeban si za sva vremena, tek onda dobijes probleme.
pa to i jeste najveci problem sto oni ne zele uciti bosanski, bas suprotno po njima mi bi trebali turski ucitiSamir_01 wrote:Pa ovo je strasno drugovi i drugarice...kudlak wrote:Dosao je do turskih koledza i turskih naselja il' sta sta vec u Sarajevu(Ilidza i Butmir) I kao da nas ohrabri o nasem opstanku i da dokaze dobre namjere turaka rekao je kako ce uskoro(akobogda inshallah) poceti doseljavanje i ostalih muslimana kod nas!
Muslimani da dolaze u Sarajevo...
Ali ozbiljno, neka nauce bosanski jezik, neka placaju porez... ne vidim nikakav problem.
To je jos jedan razlog vise za Tursku da u buducnosti ako zatreba stane uz Bosnu i Bosnjake.
Samo bi bolje bilo kad bi naseljavali manji entitet. Kad bi mogli nekako da ih preusmjerimo u Srebrenicu, Brcko itd.
Sto bi ovo bilo za ban?OpusDei wrote:Ako ovo nije razlog za ban onda ne znam sta jeVojko.Vrućina wrote:Bit ce ovdje banova.
Iz kurtoazijeVojko.Vrućina wrote:Sto bi ovo bilo za ban?OpusDei wrote:Ako ovo nije razlog za ban onda ne znam sta jeVojko.Vrućina wrote:Bit ce ovdje banova.
Poziv na okupaciju se u drugim zemljama zove izdaja. Jedino je u BiH normalno da zelimo neko drugi da zauzmu kontrolu nad nama. Neki bi Srbe, neki Hrvate a evo neki i Turke.Vojko.Vrućina wrote: Sto bi ovo bilo za ban?
Ne znam za tebe,ali ja se nisam borio za Bosnu da bi joj vladao iko drugi osim njenih građana, državljana BiH, realno protiv Turaka nemam ništa protiv ali da mi vladaju-nikad, niti oni niti ko drugi. Osim toga, ako cemo pravo,niti jedan koji drugi narod kojim su oni vladali nije toliko kostiju položio za Osmansku carevinu od Bošnjaka, počev od zidina Beča do perzijskih nedođija, dobro su oni naplatili svoju vladavinu kada su bili ovdje,.ne dugujemo mi njima ništa,kao nikome uostalom!zakonpera wrote:Prilike sve dokazuju. Turska je regionalna ekonomska i vojna sila. Neka brace neka se nasele i neka ulagaju. Bolje nego latini i srbi koji su nas ubijali 1000 godina. Neka brace, donjeli su nam Islam, pod njihovom kapom smo stali na noge i zivili u miru, sve se vraca kako treba da bude. Neka brace turaka ovdje. Bili su i ostace garant opstanka ovog napacenog bosnjackog naroda. Neka brace, neka zavladaju. Uvijek su bili sila i radan narod, jak, izdrzljiv, otporan i ustrajan. Neka nam ovaj put donesu blagostanje, dignu ovaj narod na noge da radi jer smo kako stvari stoje nesposobni sami, tapkamo u mjestu.esad_plavi wrote:Uskoro, uskoro, pogledaj koliko su dosad investirali u Srbijuzakonpera wrote:Neka brace Turaka.. uskoro pocinju i da investiraju a krece lagano val naseljavanja. Bolje oni nego Srbi i ustaske grupacije koji su nas ubijali. Neka opet vladaju ako treba ali ovaj put neka nam preslikaju svoj ekonomski, vojni, obrazovni sistem trenutno.![]()
OpusDei wrote:Poziv na okupaciju se u drugim zemljama zove izdaja. Jedino je u BiH normalno da zelimo neko drugi da zauzmu kontrolu nad nama. Neki bi Srbe, neki Hrvate a evo neki i Turke.Vojko.Vrućina wrote: Sto bi ovo bilo za ban?
Upravo je ovo razlog zasto BiH nece nikada biti normalna drzava. Jebali vam Turci majku.