Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
O'zone wrote:Gdje ima uzeti bateriju za ovaj Syma s107?
svugdje, ako te ne ufate
Ozbiljnost kolega, ozbiljnost
Fakati me interesuje gdje ima uzeti. Klinjo mi probi mozak hoće da "leta" ali se baterija napuhala i ispustila dušu. Kontam možda u Electronic centru ili RS elektronik?
Kupi ako nađeš Syma X5C-1, ja ga imam nekih dva mjeseca i vrhunski dron za početnike kako za unutrašnju a posebno za vanjsku upotrebu. Ima na sebi i kameru, onako solidna za te pare, možeš je aktivirati putem daljinskog. Ovo sve ostalo je bezze, igračke za djecu.
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Kupi ako nađeš Syma X5C-1, ja ga imam nekih dva mjeseca i vrhunski dron za početnike kako za unutrašnju a posebno za vanjsku upotrebu. Ima na sebi i kameru, onako solidna za te pare, možeš je aktivirati putem daljinskog. Ovo sve ostalo je bezze, igračke za djecu.
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Kupi ako nađeš Syma X5C-1, ja ga imam nekih dva mjeseca i vrhunski dron za početnike kako za unutrašnju a posebno za vanjsku upotrebu. Ima na sebi i kameru, onako solidna za te pare, možeš je aktivirati putem daljinskog. Ovo sve ostalo je bezze, igračke za djecu.
Evo mog leta prije dva mejseca na Igmanu.
Gdje si uzeo ?
Jel ima u Sarajevu uzeti ovo ?
Provjeri na PIK-u, mislim da ima par ljudi što prodaju.