Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
tendzera

#26 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila

Post by tendzera »

Najgori su oni koji s tobom piju,a sutradan kace statuse tipa:
Ja klanjam pet dnevnih namaza. :x
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#27 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila

Post by Matijevic_Vlado »

Kvacilo gospodine :D ! jel se meni samo cini ili se mnogi prepoznase :D ?
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#28 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila

tendzera wrote:Najgori su oni koji s tobom piju,a sutradan kace statuse tipa:
Ja klanjam pet dnevnih namaza. :x
il jos gori, Bogara ( ono sto se kaze :D ) ko veliki,ma nema mu kraja,a na fb ima mali milion slika Ponoson sto je musliman i tako te gluposti
covjekizsjene

#29 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila

Post by covjekizsjene »

Kvačilo wrote:Evo na primjer ima nekih stvari koji će me odbit od neke osobe pa taman da je najljepša na svijetu. Tako mi se nerijetko desi da upoznam curu u gradu pa se povežemo se na facebooku al kad ugledam kako uređuje svoju stranicu dođe mi da povratim. Na primjer:

- Žene koje stalno stavljaju neke citate i mudre riječi. To obično znači da su one karakterno upravo suprotne od poruke tih citata. Na primjer: "Možes samo da me gledaš kako letim visoko ali ne mozes da me stavis u kavez" je upravo ona koja zeli biti stavljena u kavez ili npr. " Bas me briga sta ti mislis o meni ja o tebi ni ne razmisljam" je zapravo ona sa najmanje samopouzdanja kojoj je itekako stalo sta misle o njoj.

- Cure koje postavljaju religijske simbole. To je dokaz da ni same ne vjeruju u to sto stavljaju.

- Cure koje se istovremeno furaju na neku duhovnost, moral ili spontanost a imaju 12 000 slika uslikanih vlastitom rukom. Ja se pitam da li je spontano napravila 15 fotografija pa onda izabrala onu najbolju da postavi na profil?

- Ona koja koristi photo shop. suvisan komentar.

- One koje se trude da ostave utisak na profilu kao da su cool pa su izlistale sve knjige i grupe koje slusaju a za koje one misle da su cool.

- Ove su mi najjadnije: putovale su negdje tipa pariz ili new york pa su na pozadinu postavile sliku iz amerike ili ispod ajfelovog tornja. ok ako putujes u burundi gdje niko nije bio pa to stavis na facebook svaka ti cast, ali ako odes u majami ili pariz i to stavis na profil. koliko jadna moras biti? mislis da ti se neko divi?

- One koje svakodnevno poostavljaju status o tome gdje su ili sta rade. sta mislis da si toliko vazna, da treba svima da objelodanis sta radis? od ovakvih mi se povraca.

Eto to mi zasad pada na pemet... Ovakve da su miss svijeta poslije ovakvog ponašanja ne mogu ni da ih pogledam. Što je opet dokaz da mi muškarci nismo tako površni i da itekako gledamo na karakter.
Cim te nerWira zato sto je bio u Parizu komplexas si 100%. Sad svoje frustracije pokusavas da podijelis sa nama i da ih zajedno izgrdimo.
Last edited by covjekizsjene on 03/02/2013 22:07, edited 1 time in total.
iz dna duše

#30 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila

Post by iz dna duše »

Matijevic_Vlado wrote:Kvacilo gospodine :D ! jel se meni samo cini ili se mnogi prepoznase :D ?
Ja bih samo voljela odgovor, šta zaboga treba postavljati na zid, po mišljenju kvačila....i što ga to toliko nervira, rješenje jednostavno: ukine profil i sve to ne mora više gledati... :D
WildRedRose

#31 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila

Post by WildRedRose »

zao mi sto odmah nisam vidjela da je Kvacilo postavio temu, pa da ne otvaram..
žuta lala

#32 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila

Post by žuta lala »

WildRedRose wrote:zao mi sto odmah nisam vidjela da je Kvacilo postavio temu, pa da ne otvaram..
Hahahahahaha, de nemoj tako! :D :lol:
johnny_blazze

#33 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila

Post by johnny_blazze »

stavi svoju sliku i neki citat koji nema veze sa slikom, kraljice fb :D
P308

#34 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila

Post by P308 »

Ok, sve ovo osim ovog da su ljudi jadni jer stavljaju slike iz Pariza...Pa sta, neka stavljaju!
sickle_and_hammer

#35 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila

Post by sickle_and_hammer »

WildRedRose wrote:zao mi sto odmah nisam vidjela da je Kvacilo postavio temu, pa da ne otvaram..

al' eto, morala si nesto napisat!
:D
covjekizsjene

#36 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila

Post by covjekizsjene »

Kvacilo evo ti jedna od mene iz Pariza
Image
Matijevic_Vlado

#37 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila

covjekizsjene wrote:Kvacilo evo ti jedna od mene iz Pariza
Image
Hamo jesil to ti?? poznadoh te po tim bagavim prstima :D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#38 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila

Post by Velkoski »

varta zastava fuj
WildRedRose

#39 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila

Post by WildRedRose »

leet wrote:varta zastava fuj
:thumbup: :D
johnny_blazze wrote:stavi svoju sliku i neki citat koji nema veze sa slikom, kraljice fb :D
are you talking to me ?? :roll: :mrgreen:
sickle_and_hammer wrote:

al' eto, morala si nesto napisat!
:D
a i ti vala isto tako 8-)
covjekizsjene

#40 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila

Post by covjekizsjene »

Matijevic_Vlado wrote:
covjekizsjene wrote:Kvacilo evo ti jedna od mene iz Pariza
Image
Hamo jesil to ti?? poznadoh te po tim bagavim prstima :D
Jebo te Hamo. :mrgreen: Radis li jos na bazenima ? :-D
Matijevic_Vlado

#41 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila

kojim bazenima, dje se pliva il dje se pije :D ? uglavnom dobio sam otkaz i na jednim i na drugim
kockica_kockica

#42 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila

Post by kockica_kockica »

Kvačilo wrote:Evo na primjer ima nekih stvari koji će me odbit od neke osobe pa taman da je najljepša na svijetu. Tako mi se nerijetko desi da upoznam curu u gradu pa se povežemo se na facebooku al kad ugledam kako uređuje svoju stranicu dođe mi da povratim. Na primjer:

- Žene koje stalno stavljaju neke citate i mudre riječi. To obično znači da su one karakterno upravo suprotne od poruke tih citata. Na primjer: "Možes samo da me gledaš kako letim visoko ali ne mozes da me stavis u kavez" je upravo ona koja zeli biti stavljena u kavez ili npr. " Bas me briga sta ti mislis o meni ja o tebi ni ne razmisljam" je zapravo ona sa najmanje samopouzdanja kojoj je itekako stalo sta misle o njoj.

- Cure koje postavljaju religijske simbole. To je dokaz da ni same ne vjeruju u to sto stavljaju.

- Cure koje se istovremeno furaju na neku duhovnost, moral ili spontanost a imaju 12 000 slika uslikanih vlastitom rukom. Ja se pitam da li je spontano napravila 15 fotografija pa onda izabrala onu najbolju da postavi na profil?

- Ona koja koristi photo shop. suvisan komentar.

- One koje se trude da ostave utisak na profilu kao da su cool pa su izlistale sve knjige i grupe koje slusaju a za koje one misle da su cool.

- Ove su mi najjadnije: putovale su negdje tipa pariz ili new york pa su na pozadinu postavile sliku iz amerike ili ispod ajfelovog tornja. ok ako putujes u burundi gdje niko nije bio pa to stavis na facebook svaka ti cast, ali ako odes u majami ili pariz i to stavis na profil. koliko jadna moras biti? mislis da ti se neko divi?

- One koje svakodnevno poostavljaju status o tome gdje su ili sta rade. sta mislis da si toliko vazna, da treba svima da objelodanis sta radis? od ovakvih mi se povraca.

Eto to mi zasad pada na pemet... Ovakve da su miss svijeta poslije ovakvog ponašanja ne mogu ni da ih pogledam. Što je opet dokaz da mi muškarci nismo tako površni i da itekako gledamo na karakter.
Ti neciji karakter gledas kroz facebook :lol:

Mislim da si ti jedan vrlo nervozan i ters muskarac koji nije dugo :dance: pa te puca u glavu pravo... Nadji barem neku iz sazaljenja i olaksaj se ili barem sjedni na desnu ruku dok ne utrne poslije ce ti biti kao tudja :mrgreen:

Facebook profil nije mjerilo kakva je osoba... Previse se bakces sa tim... Kad neko stavi citat ne mora znaciti da se osjeca tako, mozda mu se samo to svidja, kad postavi pjesmu to nije zato sto je nekome upucena vec jednostavno u tom trenutku ta pjesma pase, kad postavi slike sa putovanja vjerojatno je razlog tome da bi prijatelji koje ne vidja ili su daleko vidjeli gdje je bio/la a ne da se hvali... itd itd...
Po meni samo tinejdzeri i djeca imaju potrebu da nekome nesto dokazuju preko facebooka... Odrasla osoba sa 30+ godina to nebi trebala raditi, jer smatram da takve osobe imaju vec izgradjenu osobnost.

I na kraju ne dozviljavaj facebook tako tragicno i ozbiljno.. jer on nije namijenjen za to vjeruj mi...
ExNihilo

#43 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila

Post by ExNihilo »

@kockica_kockica

Ne zna se čiji je gori post - tvoj ili ovog kvačila (photo shop :lol: ) :D
tf2_spy

#44 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila

Post by tf2_spy »

Ellinor wrote:@kockica_kockica

:lol: :thumbup:
kockica_kockica

#45 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila

Post by kockica_kockica »

Oprsoti sta sam to ja rekla pogresno???? :-)
p206

#46 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila

Post by p206 »

ma papci i ja kažem...

Image
ExNihilo

#47 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila

Post by ExNihilo »

kockica_kockica wrote:

Šta nisi, nešto mi se ne da citirati rečenicu po rečenicu, osim ako insistiraš :D

Uglavnom, previše banaliziraš i naivno predstavljaš psihologiju iza socijalne mreže kakva je facebook. Postoji razlog zašto osoba ne zapiše sebi u tekicu citat, koji joj se sviđa, već ga metne pred par stotina ljudi. Postoji razlog zašto osoba ima potrebu da, sa tim istim auditorijem, podijeli kako je položila ispit, zaposlila se, kupila auto i sl. Ne, taj razlog nije da "vide prijatelji koji su daleko" :lol:

I još jedna stvar - godine nemaju veze sa zrelošću ili "gradnjom ličnosti".

Slažem se s tobom - facebook nije mjerlo kakva je osoba, ali jeste mjerilo kakva osoba želi da bude u očima drugih.
tf2_spy

#48 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila

Post by tf2_spy »

kockica_kockica wrote:

nije meni postavljeno pitanje, ali tvoja prva rečenica "Ti neciji karakter gledas kroz facebook" je više nego pogrešno.
ne bilo ti mrsko, proguglaj malo o tome, pa slobodno podijeli to što nađeš ovdje. vjerovala ili ne, fb vrijedi toliko koliko vrijedi upravo zbog toga što oglašivačima daje uvid u karakter, ponašanje, interese, potrebe svojih korisnika, a ne zato što je tebe spojio s jaranicom iz osnovne škole.
ExNihilo

#49 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila

Post by ExNihilo »

p206 wrote:ma papci i ja kažem...

Image

:lol: :thumbup: 8-)
Joker88

#50 Re: Kako vam se neko prestao sviđati zbog facebook profila

Post by Joker88 »

cyprus wrote:
Kvačilo wrote:- Ove su mi najjadnije: putovale su negdje tipa pariz ili new york pa su na pozadinu postavile sliku iz amerike ili ispod ajfelovog tornja. ok ako putujes u burundi gdje niko nije bio pa to stavis na facebook svaka ti cast, ali ako odes u majami ili pariz i to stavis na profil. koliko jadna moras biti? mislis da ti se neko divi?
Haj sve ostalo kontam, al u čemu je ovdje problem? :-D
Ja ne vidim problem u ovome, cak kad pogledam neke slike zelim posjetiti neki grad.
Ali, bezveze mi je kad neko ode negdje vani i stavlja slike na fb prije nego dodje u BiH preko mobitela.
Post Reply