u BiH vecina zena se toliko napucava svakodnevno da ujutru kad krenem na posao razmisljam gdje li one odlaze.......toliko sminke ne viĐŽam vani na zenama i mnogo je umjerenije..........i oblacenje je prica za sebe ovdje ne znas je li krenula na pijanku ili na posao.....sljasti, jeftino, kratko i providno......vani nije bitno jesi li spario strample sa cipelama a ovdje hahahha tasna i marama, cipele i jakna i tako u nedogled, gluho bilo obuci nesto s kockama uz nesto na prugeOp3r4t0r wrote:pometi-sa wrote:ne znam stvarno sta reci osim da to sto si napisala nema veze s vezom..hahah..pa sta drugo obuci u vozu kad krenes na posao nego nesto lagano i diskretno..neko vec rece,problem nasi zena je taj sto misle da je KIC in.svaka iole normalna zena ce na posao obuci ono u cemu je komotna i osijeca se ugodno..to sto je neko manje a neko vise nasminkan nedaje nikome za pravo da sudi o tome kakva je ona zena ili muskarac..higijena je druga stvar jer je neko spomenu smrad..a to da zene u evropi smrde(one koje rade)to je laz,to mozes ocekivati samo od pena i alkoholicara tj.alkoholicarki..ruksak nose zato sto je to prakticno za njih a ne zato sto je to modni detalj..a to sto ti mislis da je tvoj cjeli svijet kad se nasminkas i pocesljas to je tvoj problem..nikada ljude nemoj da gledas i sudis po izgledu..sjedi i popricaj malo s tom zenom smijem ruku dati da je procitala vise knjiga od tebe i da je obrazovanija od tebe.Ko to smat wrote:Ljudi moji ja kad ujutru krenem na poso idem vozom pa se nagledam svega i svacega i sta mi upadne u oci to je takozvana Evropska zena.One tako izgledaju koda ih je centrifuga izbacila,nepocesljanje,neuredne,obucene koda ce na utakmicu,ne nasminkane,i onda kad tu dotade kilazu i jos ruksak na ledjima ja se sav sjebem da izvinete,i zato kazem DA NEMA LJEPSE ZENE OD NASE BOSANKE.NEDAJ TE SE I DRZITE DO SEBE JER NISTE SVJESNE KOLKO STE LIJEPE.![]()
![]()
tacno je da vani vise guraju sport sto ovdje nema jer je jedini sport ispijanje kafe
sad ospite ali ja ostajem pri tome da su vani zene umjerene dok je vecina u BiH izgubila kompas