ja mislim da se tebi malo prispavaloKvačilo wrote:da. steta je zaista za mene sto joj ga jos nisam turio, ali mene zanima kako se ona zadovoljava? da li ima nekog drugog ljubavnika?
ja mislim da je mene uzela u obzir ali sumnja da nisam dovoljno diskretan. ali to uopste nije trebala biti tema, ovaj forum je izgleda vise za zajebanciju nego za ozbiljne analize.
U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškarca?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
xmaya
#26 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
- insomnia78
#27 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Ma ne brini sutra ce to doci na svoje posto nam analiticari rade prvu, ovo sad samo zajebanti po kazni u trecojKvačilo wrote:da. steta je zaista za mene sto joj ga jos nisam turio, ali mene zanima kako se ona zadovoljava? da li ima nekog drugog ljubavnika?
ja mislim da je mene uzela u obzir ali sumnja da nisam dovoljno diskretan. ali to uopste nije trebala biti tema, ovaj forum je izgleda vise za zajebanciju nego za ozbiljne analize.
s' moje sokocalo
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#29 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
PROKLETA BILAAAAAAAAA
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#30 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
ŠTA UČINI OD MENEEEEEEEEE
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- insomnia78
#32 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar

s' moje sokocalo
- Hepek_X
#33 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Tako izvisiš kad ne znaš da izabereš djevojku.
-
crnoplavo
#34 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
insomnia78 wrote:Ma ne brini sutra ce to doci na svoje posto nam analiticari rade prvu, ovo sad samo zajebanti po kazni u trecojKvačilo wrote:da. steta je zaista za mene sto joj ga jos nisam turio, ali mene zanima kako se ona zadovoljava? da li ima nekog drugog ljubavnika?
s' moje sokocalo
- ho oponopono
#35 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
...eh i novac ima falusnu funkciju pobogu , te je simbol kite odveć...vole uživanje zato ga toliko i vole...hvala nebesima što nismo svi isti! 
- Zovem se Zelena
#36 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Sve je to insekt
kako jednom reče jedna vrla mlada dama!
Dakle, instinkt. Isto kao sa muškarcima... Kažu da širi bokovi muškarcu šalju signal da će žena roditi zdravo i jako potomstvo! Tako i sa ženama, bogat=sposoban da zaradi i isto to potomstvo održi visoko na ljestvici preživljavanja!
Očuvanje genetskog materijala i loze (ne, ne looooze)
je čudna stvar.
Dakle, instinkt. Isto kao sa muškarcima... Kažu da širi bokovi muškarcu šalju signal da će žena roditi zdravo i jako potomstvo! Tako i sa ženama, bogat=sposoban da zaradi i isto to potomstvo održi visoko na ljestvici preživljavanja!
Očuvanje genetskog materijala i loze (ne, ne looooze)
- kockica_kockica
#37 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Samo da kazem da nisu sve zene sponzoruse...
Ali isto tako ne zivi se od ljubavi... Ja ne znam zasto ali je sad trend da zene rade a muzevi sjede po kucama i cuvaju djecu.. To je po meni malo nakaradno, ali ako on nema priliku da se zaposli fine, ali ako i ne trazi onda mi je to extra nakaradno...
Ali isto tako ne zivi se od ljubavi... Ja ne znam zasto ali je sad trend da zene rade a muzevi sjede po kucama i cuvaju djecu.. To je po meni malo nakaradno, ali ako on nema priliku da se zaposli fine, ali ako i ne trazi onda mi je to extra nakaradno...
- MedenoSrce
#38 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Hajde samo da mi neko objasni sta neko ima od toga kakvo mu momak/djevojka auto vozi
i da li ima love?
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#39 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Treba nam ovdje jedna od onih sto se za vrijeme SFF-a shetkaju kraj Opere i pozorista polug...hocu reci "napucane", a nos u nebesima dok im momci za stolovima dobacuju kako gore a one se kiselo osmjehuju dok cekaju nekog da naidje sa autom koje gori i onda pocinje zabava.
Pa da nam one objasne u cemu je fazon sa materijalnim statusom muskaraca.
Pa da nam one objasne u cemu je fazon sa materijalnim statusom muskaraca.
- ho oponopono
#40 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
MedenoSrce wrote:Hajde samo da mi neko objasni sta neko ima od toga kakvo mu momak/djevojka auto vozii da li ima love?
...da je nahrani, napoji, šarmira poklonom i zguzi(da prostiš) u tom istom autu pobogu!
- p206
#41 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Jes, ali ako mu je stari na nekoj bitnoj poziciji "normalno"je da će sina ubaciti na neko dobro plaćeno radno mjesto.Raspored wrote:Postoji bitna razlika između muškarca koji je novac i moć stekao sam i onoga kojem je to dao tatica. Muškarac koji sam stekne novac i moć je snažan, pametan i moćan alfa mužijak sa više nego adekvatnom "opremom" i za kojim svaka pametna žena vlaži gaćice tako da nemoj sve bogate stavljati u isti koš druže
Ili ako mu je stari kriminalac, sin će od tih para otvoriti kafić ili neki drugi legalan posao i eto ga uspješan mladi dečko.
Oba su vrlo poželjna kod žena, nek mi ne daju lagati... a njihova zasluga za to je mala.
- SultanSuljke
#42 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
ho oponopono wrote:MedenoSrce wrote:Hajde samo da mi neko objasni sta neko ima od toga kakvo mu momak/djevojka auto vozii da li ima love?
...da je nahrani, napoji, šarmira poklonom i zguzi(da prostiš) u tom istom autu pobogu!
- harell
#43 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Da upratim i ovu temu od druga kvacila 
- MedenoSrce
#44 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
ho oponopono wrote:MedenoSrce wrote:Hajde samo da mi neko objasni sta neko ima od toga kakvo mu momak/djevojka auto vozii da li ima love?
da je nahrani, napoji i kupi poklon vise zavisi od toga koliko je pazljiv, odgojen, koliko mu je stalo nego od toga kakvo auto vozi.
- honky tonk
#45 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
leet wrote:CRNA ŽENO
leet wrote:PROKLETA BILAAAAAAAAA
leet wrote:ŠTA UČINI OD MENEEEEEEEEE
- shady
#46 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
To je jednostavno, u biti kao muskarac trebas da biras da li ces imati lovu i curu ili ces biti kokuz i na panjMedenoSrce wrote:Hajde samo da mi neko objasni sta neko ima od toga kakvo mu momak/djevojka auto vozii da li ima love?
-
iamia
#47 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
kockica_kockica wrote:Samo da kazem da nisu sve zene sponzoruse...
jos kad ti misevi , ovaj "muzevi" prodaju foru zeni kako su oni samo za njenu ravnopravnost.
a ovamo je iskoristavaju na sve moguce nacine./
te zena radi prekovremene sate na poslu,, te cisti kucu, ves i kuha poslije posla.
emancipacija..
- žuta lala
#48 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
Nije više samo fazon sa ženama, već i sa muškarcima. Da znaš koliko samo muških sponzora ima u ovoj državi... iznenadio bi se. 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#49 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
A sto si ti uzeo podjebavati muskarce s teme na temuiamia wrote: jos kad ti misevi , ovaj "muzevi" prodaju foru zeni kako su oni samo za njenu ravnopravnost.
a ovamo je iskoristavaju na sve moguce nacine./
te zena radi prekovremene sate na poslu,, te cisti kucu, ves i kuha poslije posla.
emancipacija..
I btw ova tema nema veze sa onom gore tako da, molim te...
-
iamia
#50 Re: U čemu je fazon sa ženama i materijalnim statusom muškar
pa tema je 'sponzoruse'...
ali ima i 'sponzora'..
sorry,, za off topic.. necu vise.
ali ima i 'sponzora'..
sorry,, za off topic.. necu vise.