Ista sam ovakva ali razlika je u tome sto bez ovog mozemo zivjeti (i zivimo) a bez hrane i ne bas.melrose wrote:Sto te to cudi...pa ja 'ne znam' sve vezano za tehniku. Jednostavno me ne zanima i bjezim od takvih zadataka. Kao sto neko uziva da cacka po tehnickim novotarijama, ja ne znam ni kako se zovu...znam da ima neki iPod, iPad, a razlika mi je misterija, ali zapravo ni ne zelim da mi neko objasni (ili ne daj Boze procitam sama), ne zelim da znam ni kako rade, do sada funkcioniram uspjesno sa starinskim mobitelom i to je to
Svako od nas ce u jednom momentu doci u situaciju kada ce morat znat nesto skuhat.
Bilo da je to studentski zivot, bilo da je udaja, il pak smrt supruge, ili bolest supruge (nek bude gripa) (a djeca gladna).
Nece uvijek tu bit roditelji, od dostave se zivjet ne moze, od pastete isto tako...
Idem sad daleko od teme ali eto.
Kuhanje moze nekom bit pain in the ass al se ovako neke osnovne stvari trebaju znat.
Ne kazem da se pod tim podrazumjeva pita, bamija, torte itd ali krompir, piletina, tjestenina s nekim obicnim sosom, da.
Sto se tice krompira...i koliko mu treba...ne znam, ne umijem davat recepte, sva se smotam jer skoro sve kuham odokativno, i pobogu probam da vidim dokle je peceno i koliko jos treba. A tek da nekom objasnjavam kolika velicina krompira...ne mogu.