jesi probao preminger 0,33 staklenka ?fakat wrote:Nisam probao crno ali jesam tuzlansko obicno i bilo je grozno. Sarajevska piva su mi vec bolja. Niksicko odlicno. Ozujsko lose, Pan lose. O ukusima nije raspravljati. Slazem se da nakon 4-5 pive svaka naredna je ista, he he.avenija wrote:Popio sam tri milijarde litara piva, ali goreg od tuzlanskog obicnog nisam popio. Ovo crno sam jednom probao ali posto sam ga pio jer je svih ostalih nestalo ne sjecam se ni okusa ni mirisa ni kvalitete. Da mi je neko dao kerozin popio bih..
tuzlansko crno- uzas
- avenija
#26 Re: tuzlansko crno- uzas
- fakat
#27 Re: tuzlansko crno- uzas
Nisam, volio bih.avenija wrote:jesi probao preminger 0,33 staklenka ?fakat wrote:Nisam probao crno ali jesam tuzlansko obicno i bilo je grozno. Sarajevska piva su mi vec bolja. Niksicko odlicno. Ozujsko lose, Pan lose. O ukusima nije raspravljati. Slazem se da nakon 4-5 pive svaka naredna je ista, he he.avenija wrote:Popio sam tri milijarde litara piva, ali goreg od tuzlanskog obicnog nisam popio. Ovo crno sam jednom probao ali posto sam ga pio jer je svih ostalih nestalo ne sjecam se ni okusa ni mirisa ni kvalitete. Da mi je neko dao kerozin popio bih..
-
realna do boli
#28 Re: tuzlansko crno- uzas
Jedini alkohol koji volim popiti je pivo. Jedino pivo koje volim je crno..ako nema, nema..moze i drugo
Kada sam otkrila ovo crno tuzlansko, ono mi je postalo mjerilo za druga slicna, meni prija. Uz tuzlansko, crno, moze i crni Tomislav, mada 7,5 zna biti nezgodno.
Zadnje kupljeno za degustaciju..Black Wych..nije cemu.
Kada sam otkrila ovo crno tuzlansko, ono mi je postalo mjerilo za druga slicna, meni prija. Uz tuzlansko, crno, moze i crni Tomislav, mada 7,5 zna biti nezgodno.
Zadnje kupljeno za degustaciju..Black Wych..nije cemu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#29 Re: tuzlansko crno- uzas
Tomislav kad je vrućina ne ide nikako. Isuši i ono malo tečnosti iz čovjeka
Nije to džabe zimsko pivo.
Nije to džabe zimsko pivo.
-
realna do boli
#30 Re: tuzlansko crno- uzas
Nije mi palo na pamet tako dijeliti piva. Kada razmislim, u pravu si..ima ih koja su vise obojena voda, za ljeto, tek da se kaze, daaj pivu.
- JThomas
#31 Re: tuzlansko crno- uzas
ma svaki alkohol isušuje. ne može nijedna piva osvježiti ni hidrirati, nego se to čovjeku čini na prvu ako je hladna. zna se što se pije... 
-
julisiz es grant
#32 Re: tuzlansko crno- uzas
Ali ono "Yu pivo" što ga "izdaje" Yu-rock caffe sa Ilidže a proizvodi pivara Semizburg iz Semizovca
...ozbiljno. Vidim u njihovom lokalu pravo popularno. Ja kući otvorio jedno...okus kore zagorjelog hljeba
Pljuno sam ga iz usta i trehnuo sadržaj flaše u sudoperu..gutljaj progutati nisam mogo.
Pljuno sam ga iz usta i trehnuo sadržaj flaše u sudoperu..gutljaj progutati nisam mogo.
-
Al-Batros
#33 Re: tuzlansko crno- uzas
Nekad valja, nekad ne valja, zavisi kakva tura naleti. Zadnji put kad sam pio preminger imao je okus željeza, tačnije hrđe, mislio sam da je čep malo korodiorao pa da je piva povukla taj okus ali čep je bio uredu.avenija wrote:jesi probao preminger 0,33 staklenka ?fakat wrote:Nisam probao crno ali jesam tuzlansko obicno i bilo je grozno. Sarajevska piva su mi vec bolja. Niksicko odlicno. Ozujsko lose, Pan lose. O ukusima nije raspravljati. Slazem se da nakon 4-5 pive svaka naredna je ista, he he.avenija wrote:Popio sam tri milijarde litara piva, ali goreg od tuzlanskog obicnog nisam popio. Ovo crno sam jednom probao ali posto sam ga pio jer je svih ostalih nestalo ne sjecam se ni okusa ni mirisa ni kvalitete. Da mi je neko dao kerozin popio bih..
- studiorum_tuzlaensis
#34 Re: tuzlansko crno- uzas
tzv. tuzlanski plisno
Samo sam jednom probao također.
Žuja mi nekako najviše odgovara, a volim i specifični okus Tuborga. Sarajevsko ima nešto, ali klasično teško pivo, uostalom kao i karlovačko, Jelen i ostala lager piva.
Samo sam jednom probao također.
Žuja mi nekako najviše odgovara, a volim i specifični okus Tuborga. Sarajevsko ima nešto, ali klasično teško pivo, uostalom kao i karlovačko, Jelen i ostala lager piva.
-
sumirprimus
#35 Re: tuzlansko crno- uzas
zuja najgora od sve djece, odma iza premingera 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#36 Re: tuzlansko crno- uzas
Žuja, Karlovačko.....nema pive koja se više reklamira, a da je gora.sumirprimus wrote:zuja najgora od sve djece, odma iza premingera
-
sumirprimus
#37 Re: tuzlansko crno- uzas
vecina tih piva prodje transport,malo uzegne u skladistu,pa je onda nako taze nagnes iz limenke il one bambuce 2litarske granate
jedino tocena tu i tamo.
najbolja je piva ,svjeza piva.
jedino tocena tu i tamo.
najbolja je piva ,svjeza piva.