Toplo/hladno

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

sorted

#26 Re: Toplo/hladno

Post by sorted »

kkić wrote:Pozdrav svima.
Ovako, u vezi sam sa dečkom 9 mjeseci, lijepo mi je, sve to stoji ali jednostavno neke stvari me ponekad muče. Naime, pored njega se osjećam lijepo, lijepo provodimo vrijeme zajedno, pričamo o svemu (o seksu ne moram ni pričati, odlično :-D ), ali jednostavno ponekad se zatvori u sebe, mrzovoljan je i potpuna suprotnost od onoga kakav uistinu jeste. Čak je i meni rekao jednom da ponekad ima osjećaj da je "neko drugi u njemu" :shock: :?
I to se pretežno dešava kada mi dođe a prethodno je bio sa drugovima. Možda je bitno da spomenem, dan prije nove godine, znači, sve smo isplanirali, zajedno sami slavimo, ali taj dan prije bio je jako mrzovoljan i u jednom momentu mi je rekao da neće nigdje da slavi, da će ostati kući. To veče mi je bio mnogo čudan. Dok, već sutradan došao je, slavili smo, sve oke. Da li su ga možda drugovi iznervirali, rekli mu nešto?
Što se tiče emocija, jako ih teško ispoljava, rijetke su situacije, ali kada ih ispoljava ostavi me bez teksta, stvarno :razz: :) . Ali, Bože moj, možda je jednostavno takav. Moja mišljenje.
Jer, on meni i ne govori baš sve stvari, osjećam to i kada je takav, i ja ga pitam zašto, uvijek je odgovor: "Ma ništa, sve je normala."
Kakav pristup bi trebala imati prema momku koji je toliko ponosan jer u konsultiranju sa našim zajedničkim prijateljem rekao mi je da je vjerovatno to taj muški ponos. Da li mogu nešto učiniti da taj ponos malo popusti? :roll:
Vari buxne s drugovima, pa poslije s tobom stonira, a katkad se istripuje i na podvojenost kad je high.
Ako mu kazes da smanji granje, ostavice te.
sha_ba

#27 Re: Toplo/hladno

Post by sha_ba »

jos kad bi na nas to sve lijepo preveo bilo bi extra :D
stachu

#28 Re: Toplo/hladno

Post by stachu »

Sta naprica legendo?
kkić

#29 Re: Toplo/hladno

Post by kkić »

Saian wrote:
kkić wrote: Čak je i meni rekao jednom da ponekad ima osjećaj da je "neko drugi u njemu" :shock: :?
I to se pretežno dešava kada mi dođe a prethodno je bio sa drugovima.
ja nemam neki savjet, al me ovo nasmijalo, halali :D
Kad shvatim u drugom kontekstu, i mene je :lol:
Last edited by kkić on 17/01/2013 00:56, edited 1 time in total.
kkić

#30 Re: Toplo/hladno

Post by kkić »

Slo Burner wrote:Mozda je jednostavno Željo izgubio taj dan :D
Vjeruješ, i to se dešavalo :-D
green man

#31 Re: Toplo/hladno

Post by green man »

Da nisi "poznata" među rajom po nekoj prethodnoj vezi, avanturama i sl. pa ga drugovi šopaju raznim lovačkim pričama? Stvarno znam par situacija gdje je raja loše djelovala u tim poljima. Možda mu se zato sroza libido ili ti ga ego?
Ili je jednostavno takav... treće nema :D
kkić

#32 Re: Toplo/hladno

Post by kkić »

sorted wrote:
kkić wrote:Pozdrav svima.
Ovako, u vezi sam sa dečkom 9 mjeseci, lijepo mi je, sve to stoji ali jednostavno neke stvari me ponekad muče. Naime, pored njega se osjećam lijepo, lijepo provodimo vrijeme zajedno, pričamo o svemu (o seksu ne moram ni pričati, odlično :-D ), ali jednostavno ponekad se zatvori u sebe, mrzovoljan je i potpuna suprotnost od onoga kakav uistinu jeste. Čak je i meni rekao jednom da ponekad ima osjećaj da je "neko drugi u njemu" :shock: :?
I to se pretežno dešava kada mi dođe a prethodno je bio sa drugovima. Možda je bitno da spomenem, dan prije nove godine, znači, sve smo isplanirali, zajedno sami slavimo, ali taj dan prije bio je jako mrzovoljan i u jednom momentu mi je rekao da neće nigdje da slavi, da će ostati kući. To veče mi je bio mnogo čudan. Dok, već sutradan došao je, slavili smo, sve oke. Da li su ga možda drugovi iznervirali, rekli mu nešto?
Što se tiče emocija, jako ih teško ispoljava, rijetke su situacije, ali kada ih ispoljava ostavi me bez teksta, stvarno :razz: :) . Ali, Bože moj, možda je jednostavno takav. Moja mišljenje.
Jer, on meni i ne govori baš sve stvari, osjećam to i kada je takav, i ja ga pitam zašto, uvijek je odgovor: "Ma ništa, sve je normala."
Kakav pristup bi trebala imati prema momku koji je toliko ponosan jer u konsultiranju sa našim zajedničkim prijateljem rekao mi je da je vjerovatno to taj muški ponos. Da li mogu nešto učiniti da taj ponos malo popusti? :roll:
Vari buxne s drugovima, pa poslije s tobom stonira, a katkad se istripuje i na podvojenost kad je high.
Ma ne bi ja da smanjuje :-D Keep calm and just roll on, pa ima li šta bolje :-D :-)
kkić

#33 Re: Toplo/hladno

Post by kkić »

green man wrote:Da nisi "poznata" među rajom po nekoj prethodnoj vezi, avanturama i sl. pa ga drugovi šopaju raznim lovačkim pričama? Stvarno znam par situacija gdje je raja loše djelovala u tim poljima. Možda mu se zato sroza libido ili ti ga ego?
Ili je jednostavno takav... treće nema :D
Njegovi drugovi me ne poznaju od ranije tako da... jednostavno je takav izgleda i moram se već jednom naviknuti na to :)
Not My Idea

#34 Re: Toplo/hladno

Post by Not My Idea »

sorted wrote:
stachu wrote:Sta naprica legendo?
Uglavnom-Reci drogi ne. :lol:
green man

#35 Re: Toplo/hladno

Post by green man »

Not My Idea wrote:
sorted wrote:
Koliko volim kad neko skonta sleng :D :thumbup:
Not My Idea

#36 Re: Toplo/hladno

Post by Not My Idea »

green man wrote:
Not My Idea wrote:
sorted wrote:
Volis ti jos nesto. :D
green man

#37 Re: Toplo/hladno

Post by green man »

Not My Idea wrote:
sorted wrote:
Volis ti jos nesto. :D
Šta me odalo? :lol:
Not My Idea

#38 Re: Toplo/hladno

Post by Not My Idea »

dzi, aj dont nou, let mi tink abaut it :| :D
green man

#39 Re: Toplo/hladno

Post by green man »

What about you? :P
Not My Idea

#40 Re: Toplo/hladno

Post by Not My Idea »

Ne zachatavaj. :mrgreen:
Aquatic B

#41 Re: Toplo/hladno

Post by Aquatic B »

Šta je u horoskopu!? :D
Aleluja

#42 Re: Toplo/hladno

Post by Aleluja »

Izgleda da lik ima bipolarni poremećaj, ma ništ sitnica! :mrgreen:
karanana

#43 Re: Toplo/hladno

Post by karanana »

a jesi ti treba sa slike na avataru?
pale me zene u uniformama. pretresi me.
MedenoSrce

#44 Re: Toplo/hladno

Post by MedenoSrce »

Saian wrote:
kkić wrote: Čak je i meni rekao jednom da ponekad ima osjećaj da je "neko drugi u njemu" :shock: :?
I to se pretežno dešava kada mi dođe a prethodno je bio sa drugovima.
ja nemam neki savjet, al me ovo nasmijalo, halali :D
Sad kad spomenu i mene je :skoljka:
kkić

#45 Re: Toplo/hladno

Post by kkić »

Aquatic B wrote:Šta je u horoskopu!? :D
Djevica :)
kkić

#46 Re: Toplo/hladno

Post by kkić »

karanana wrote:a jesi ti treba sa slike na avataru?
pale me zene u uniformama. pretresi me.
Nisam treba sa slike ali sam djevojka u uniformi :-D
ptičica

#47 Re: Toplo/hladno

Post by ptičica »

kkić wrote:
Aquatic B wrote:Šta je u horoskopu!? :D
Djevica :)
Procitaj horoskop djevice muskarca, pa ce ti biti malo jasniji.
Koliko vidim ima sve karaketristike :mrgreen:
labudan

#48 Re: Toplo/hladno

Post by labudan »

Mlada, kod hodze nek mu zapisu ti njega odvedi :)
Johnny_x

#49 Re: Toplo/hladno

Post by Johnny_x »

Odgovor je veoma jasan, zajebe ga jedan par na kladionici. Za novu godinu kao što reče je bio pravo mrzovoljan htio je vjerovatno da te iznenadi sa nekim poklonom, a nije uspio jer je ga je neko u 93 oborio. Nemoj da se brineš to je sasvim normalni proces nakon što te jedan par obori.
Ako ti on govori da se ne kladi, laže te jer zna da ako prizna da češ mu ti postavit mnogo pitanja, kako se to igra, šta ovo znači, a to bi mu bilo veoma teško objasnit, isto kad bi ti njemu pokušala objasnit razliku između maskara.
Last edited by Johnny_x on 17/01/2013 18:24, edited 1 time in total.
stachu

#50 Re: Toplo/hladno

Post by stachu »

Johnny_x wrote:Odgovor je veoma jasan, zajebe ga jedan par na kladionici. Za novu godinu kao što reče je bio pravo mrzovoljan htio je vjerovatno da te iznenadi sa nekim poklonom, a nije uspio jer je ga je neku u 93 oborio. Nemoj da se brineš to je sasvim normalni proces nakon što te jedan par obori.
Ako ti on govori da se ne kladi, laže te jer zna da ako prizna da češ mu ti postavit mnogo pitanja, kako se to igra, šta ovo znači, a to bi mu bilo veoma teško objasnit, isto kad bi ti njemu pokušala objasnit razliku između maskara.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply