...Banksy wrote:
Čović odbio MZ, slijedi zaoštravanje, blokade i patnja do 2014. ...
Miniran spomenik AR BiH u Mostaru!
- Banksy
#26 Re: Miniran spomenik AR BiH u Mostaru!
-
rajvosa1
#27 Re: Miniran spomenik AR BiH u Mostaru!
VjecitiStudent wrote:Narod se previše opustio, počeo da razmišlja malo o siromaštvu, korupciji, ... a to nikako nije dobro.Black swan wrote:ili da SDA spriječi rekonstukciju vlade
Kako kost u vidu treceg kanala nije bila dovoljna, trebalo je ubaciti malo dodatnog goriva.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#28 Re: Miniran spomenik AR BiH u Mostaru!
Odavno nije bilo vijesti iz Mostara....
- Banksy
#29 Re: Miniran spomenik AR BiH u Mostaru!
Stari dobri Aljo ...Corto Maltese wrote:A do tada se držati stare narodne, pardon, Alijine: "To je sigurno uradio neki njihov zločinac. A ako nije, onda je to uradila neka naša budala!"dječak sa šibicama wrote:Sacekati policiju da uradi svoj posao, da ne bude ugriza za jezik, kao sa onom dzamijom kod Capljine
-
Risto Kuglarić
#30 Re: Miniran spomenik AR BiH u Mostaru!
Jah. Sreća pa je do sad bilo tupo, prohodno i rahatluk.Banksy wrote:...Banksy wrote:
Čović odbio MZ, slijedi zaoštravanje, blokade i patnja do 2014. ...
-
zlajapravaraja
#31 Re: Miniran spomenik AR BiH u Mostaru!
Onaj treci uvijek zavadja ovo drugo dvoje.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#32 Re: Miniran spomenik AR BiH u Mostaru!
I naravno sada se vracamo na ono da su hrvati ugrozeni i da hoce svoja prava...
Pa kako je ovako ovaj narod glup....
Pa kako je ovako ovaj narod glup....
- Pismonosa
#33 Re: Miniran spomenik AR BiH u Mostaru!
Napravit će se spomenik ponovo, barem kamena nam u Hercegovini ne fali. A ono što je ljudima u srcu ne možete uništiti.

- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#34 Re: Miniran spomenik AR BiH u Mostaru!
Pise dnevno.hr kako je ovo bosnjacka zavjera, bas kao i prica kako su hrvati srusili Stari most
- Banksy
#35 Re: Miniran spomenik AR BiH u Mostaru!
Ko god da je uradio, zaoštravanje i napetost u ovom momentu jako, jako ovo odgovara svima.Slo Burner wrote:Pise dnevno.hr kako je ovo bosnjacka zavjera, bas kao i prica kako su hrvati srusili Stari most
Last edited by Banksy on 14/01/2013 10:06, edited 1 time in total.
- mO k3
#36 Re: Miniran spomenik AR BiH u Mostaru!
Prije nego sto szavljamo krivicu jedni na druge ,trebalo bi policija da odradi svoj posao ...
- Banksy
#37 Re: Miniran spomenik AR BiH u Mostaru!
To.VjecitiStudent wrote: Narod se previše opustio, počeo da razmišlja malo o siromaštvu, korupciji, ... a to nikako nije dobro.
Kako kost u vidu treceg kanala nije bila dovoljna, trebalo je ubaciti malo dodatnog goriva.
- heckler
#38 Re: Miniran spomenik AR BiH u Mostaru!
Ah da samo sam to cekaoSlo Burner wrote:Pise dnevno.hr kako je ovo bosnjacka zavjera, bas kao i prica kako su hrvati srusili Stari most
-
BASS
#39 Re: Miniran spomenik AR BiH u Mostaru!
Nije mi jasno.
Mostarci zasto to radite, pa vi ste svi Bosanci & Hercegovci.
morao sam
morao sam
-
mekaba
#40 Re: Miniran spomenik AR BiH u Mostaru!
Navalite mostarci i mostarci iz dijaspore u Mepas i kupujte masovno i masivno. Oni Vas vole i karaju ko bekane.
-
nikimostar
#41 Re: Miniran spomenik AR BiH u Mostaru!
U Mostaru nista novo 
-
breuer
#42 Re: Miniran spomenik AR BiH u Mostaru!
pa šuti, s tim da su svi u 19. vijeku bili BošnjaciBASS wrote:Nije mi jasno.
morao sam
Za održanje jedinstvene BiH, jedne jedine nam domovine
- Pismonosa
#43 Re: Miniran spomenik AR BiH u Mostaru!
Zadnji put je to doziranje "malo dodatnog goriva" za posljedicu imalo strašno unutrašnje sagorijevanje u vidu Dretelja, Heliodroma, srušenog mosta i td. Neko superzapaljivo gorivo. Ne želim reći ništa drugo nego da treba biti na oprezu. I jedna mrtva glava je previše. I slažem se da treba spuštati tenzije, naravnoBanksy wrote:To.VjecitiStudent wrote: Narod se previše opustio, počeo da razmišlja malo o siromaštvu, korupciji, ... a to nikako nije dobro.
-
nikimostar
#44 Re: Miniran spomenik AR BiH u Mostaru!
mekaba wrote:Navalite mostarci i mostarci iz dijaspore u Mepas i kupujte masovno i masivno. Oni Vas vole i karaju ko bekane.
Kakve ovo veze ima,znas li ti koliko raje iz istocnog mostara radi u mepasu
-
poostar
#45 Re: Miniran spomenik AR BiH u Mostaru!
Prvo zastava pa sad ovo, mora da je nekakva malverzacija u toku
-
ero:pero
#46 Re: Miniran spomenik AR BiH u Mostaru!
Black swan wrote:ko pada na ove finte treba doživotno da živi onako kako sad živi
x.
sto reci, nove kosti za iste kerove..
-
BASS
#47 Re: Miniran spomenik AR BiH u Mostaru!
Taman nova vlast pocela da se brine o socijalnim pitanjima kad ono opet neki spinuju bombama.
jbg. morao sam i ovo
jbg. morao sam i ovo
- Bosanski_hibrid
#48 Re: Miniran spomenik AR BiH u Mostaru!
Mi smo sebi srušili Stari most da bi optužili Hrvate, mi smo granatirali Markale da bi optužili Srbe, mi smo minirali Alijin mezar da bi optužili opet anam njih, mi smo dopustili genocid u Srebrenici da bi optužili Srbe, mi smo omogućili likvidaciju Hakije Turajlića da bi optužili Srbe i Unprofor, mi smo sebe zatvorili u koncentracione logore da bi optužili nedužne komšije, mi smo sebi sistematski silovali desetine hiljada žena da bi optužili nedužne Srbe, mi smo spalili svoje žive ljude u Ahmićima da bi optužili nedužne Hrvate.... Evo naizad, mi smo srušili spomenik ABiH da bi optužili Čovićeve separatiste.
Hebote patak koji smo mi mazohisti!
-
poostar
#49 Re: Miniran spomenik AR BiH u Mostaru!
a ko to tvrdi alije ti ?Bosanski_hibrid wrote:Mi smo sebi srušili Stari most da bi optužili Hrvate, mi smo granatirali Markale da bi optužili Srbe, mi smo minirali Alijin mezar da bi optužili opet anam njih, mi smo dopustili genocid u Srebrenici da bi optužili Srbe, mi smo omogućili likvidaciju Hakije Turajlića da bi optužili Srbe i Unprofor, mi smo sebe zatvorili u koncentracione logore da bi optužili nedužne komšije, mi smo sebi sistematski silovali desetine hiljada žena da bi optužili nedužne Srbe, mi smo spalili svoje žive ljude u Ahmićima da bi optužili nedužne Hrvate.... Evo naizad, mi smo srušili spomenik ABiH da bi optužili Čovićeve separatiste.
- Bosanski_hibrid
#50 Re: Miniran spomenik AR BiH u Mostaru!
Niko, ja sanjaopoostar wrote:a ko to tvrdi alije ti ?Bosanski_hibrid wrote:Mi smo sebi srušili Stari most da bi optužili Hrvate, mi smo granatirali Markale da bi optužili Srbe, mi smo minirali Alijin mezar da bi optužili opet anam njih, mi smo dopustili genocid u Srebrenici da bi optužili Srbe, mi smo omogućili likvidaciju Hakije Turajlića da bi optužili Srbe i Unprofor, mi smo sebe zatvorili u koncentracione logore da bi optužili nedužne komšije, mi smo sebi sistematski silovali desetine hiljada žena da bi optužili nedužne Srbe, mi smo spalili svoje žive ljude u Ahmićima da bi optužili nedužne Hrvate.... Evo naizad, mi smo srušili spomenik ABiH da bi optužili Čovićeve separatiste.