Australian open 2013

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Locked
Leopold_IV

#26 Re: Australian open 2013

Post by Leopold_IV »

shake69 wrote:kakva stteta za Haasa! Tesko da ce vise vidjeti Aussie sunca!
Podjednako mi je zao njega i Hewita ali ipak je Haas imao mec na reketu...steta.

Jutros se navio sat zbog Rogera i imaolo se sta vidjeti, vidno isprepadani Paire koji je usao u mec s toliko respekta prema Rogeru da i nije moglo drugacije zavrsiti. Nekoliko briljantnih Rogerovih poteza kad je trebalo ali u sustini jako nekvalitetan mec cemu svjedoci i omjer neprisiljenih naspram winnera.
Gleda li iko La Monfa, kakav je mec?
shake69

#27 Re: Australian open 2013

Post by shake69 »

Leopold_IV wrote:
shake69 wrote:kakva stteta za Haasa! Tesko da ce vise vidjeti Aussie sunca!
Podjednako mi je zao njega i Hewita ali ipak je Haas imao mec na reketu...steta.

Jutros se navio sat zbog Rogera i imaolo se sta vidjeti, vidno isprepadani Paire koji je usao u mec s toliko respekta prema Rogeru da i nije moglo drugacije zavrsiti. Nekoliko briljantnih Rogerovih poteza kad je trebalo ali u sustini jako nekvalitetan mec cemu svjedoci i omjer neprisiljenih naspram winnera.
Gleda li iko La Monfa, kakav je mec?
Gledao malo fazu meca kad se Gael mucio, ali je ubrzo mec stavio pod kontrolu i ono Poskakutalo poslao u Ukrajinu! Ima u Francuzu stofa za povratak u Top 10 iako je dug put!
Leopold_IV

#28 Re: Australian open 2013

Post by Leopold_IV »

Ispratio sam Monfa danas na kladionici jer je kako god okrenes kompletniji igrac od Doga.
Vidim po statistici da je jako ubojito servirao.
Mustang1

#29 Re: Australian open 2013

Post by Mustang1 »

Ovaj Janowicz je lud .. Ne gledam stalno njegov mec ali kad god prebacim on se nesto buni oko linija .. Evo sad klanja ispred linije :D
XI JINPING

#30 Re: Australian open 2013

Post by XI JINPING »

Ne mogu da vjerujem sa kakvim se indijancem Janko pati :-)
ultima_palabra

#31 Re: Australian open 2013

Post by ultima_palabra »

Što, Lacko je svojevremeno poslužio krofnu velikom Nadalu :)
XI JINPING

#32 Re: Australian open 2013

Post by XI JINPING »

ultima_palabra wrote:Što, Lacko je svojevremeno poslužio krofnu velikom Nadalu :)
Da ga nisi zamjenio sa Lukašem Rosolom ?
ultima_palabra

#33 Re: Australian open 2013

Post by ultima_palabra »

XI JINPING wrote:
ultima_palabra wrote:Što, Lacko je svojevremeno poslužio krofnu velikom Nadalu :)
Ne... http://www.tenisrezultati.com/atp/mec/r ... doha-2011/
XI JINPING

#34 Re: Australian open 2013

Post by XI JINPING »

ultima_palabra wrote:
XI JINPING wrote:
Ne... http://www.tenisrezultati.com/atp/mec/r ... doha-2011/
Ok,zaboravio sam ;-)
Mustang1

#35 Re: Australian open 2013

Post by Mustang1 »

Ona Stosur nije dobra u glavu .. Onakvu prednost pred svojom publikom na svom terenu prokockati je strasno ..
shake69

#36 Re: Australian open 2013

Post by shake69 »

Bubalo1 wrote:Ona Stosur nije dobra u glavu .. Onakvu prednost pred svojom publikom na svom terenu prokockati je strasno ..
Ali je zato Janko nastavio po starom. Kad je danas vrlo dobri Lacko bio u naletu (povratak od 0:2) u petom setu, stalno ga pritiskao na servisu, uzeo je 'medical time out', istezao se kao ga nesto boli i - poremetio covjeka potpuno. Poslije se Lukas vratio, ali s e potrosio poprilicno u toj borbi sto je sampion u predajama na Tour-u znao iskoristiti. Cime se 'covek' sve sluzi! :shock:
Mustang1

#37 Re: Australian open 2013

Post by Mustang1 »

Ja ustanem i vidim 2:2 cini mi se da je bilo ili nesto tako .. U zadnjem setu .. I uplatim iz principa na Lacka .. Odem umijem se i skontam da nisam trebao to raditi .. Ili ce Janko uzeti ili ce predati .. Poraz ne dolazi u obzir :D
XI JINPING

#38 Re: Australian open 2013

Post by XI JINPING »

Ryan Harrison najveća nada američkog tenisa...
:lol:
KENJAC

#39 Re: Australian open 2013

Post by KENJAC »

shake69 wrote:
Bubalo1 wrote:Ona Stosur nije dobra u glavu .. Onakvu prednost pred svojom publikom na svom terenu prokockati je strasno ..
Ali je zato Janko nastavio po starom. Kad je danas vrlo dobri Lacko bio u naletu (povratak od 0:2) u petom setu, stalno ga pritiskao na servisu, uzeo je 'medical time out', istezao se kao ga nesto boli i - poremetio covjeka potpuno. Poslije se Lukas vratio, ali s e potrosio poprilicno u toj borbi sto je sampion u predajama na Tour-u znao iskoristiti. Cime se 'covek' sve sluzi! :shock:
.... A zaboravio si da kazes da je isti taj Lacko uzeo isti taj "medical time out" kad je isti taj Janko bio u naletu i vodio sa 2:0...
Covjece posveti se gledanju tenisa i uzavanju u istom. Posveti se navijanju ZA nekog a ne navijanju PROTIV nekog.
XI JINPING

#40 Re: Australian open 2013

Post by XI JINPING »

KENJAC wrote:
shake69 wrote:
.... A zaboravio si da kazes da je isti taj Lacko uzeo isti taj "medical time out" kad je isti taj Janko bio u naletu i vodio sa 2:0...
Covjece posveti se gledanju tenisa i uzavanju u istom. Posveti se navijanju ZA nekog a ne navijanju PROTIV nekog.
Bi on da može ali ne može,ima bolove :D
shake69

#41 Re: Australian open 2013

Post by shake69 »

KENJAC wrote:
shake69 wrote:
Gledam tenis jako dugo i uzivam u toj igri, gledaj ti sebe. Da nema tih tvojih koje je Srbija iznjedrila ti niti bi znao za ovaj sport niti be te ovaj forum vidio. Zato, ne KENJAJ!
KENJAC

#42 Re: Australian open 2013

Post by KENJAC »

Vi ste gospodine jedan obicni primitivac. Zbog cega me vrijedjate? A tenis pratim jos od pojave Bobe Zivuinovica i Fahrete Jahic!
ultima_palabra

#43 Re: Australian open 2013

Post by ultima_palabra »

:lol: :run:

Fahreta je razvaljivala u parovima :mrgreen:
KENJAC

#44 Re: Australian open 2013

Post by KENJAC »

Oppps... izvinite! Tek sad kad detaljnije procitah vas odgovor vidim da vam smeta sto su navedeni teniseri iz Srbije! Ko bi reko da Vam to smeta! S obzirom na njihova godista , cisto sumnjam da bi oni trebali biti izvorom vasih frustracija! No tema je tenis te s toga vratimo se istoj!
Mustang1

#45 Re: Australian open 2013

Post by Mustang1 »

Strasno !
XI JINPING

#46 Re: Australian open 2013

Post by XI JINPING »

KENJAC wrote:Oppps... izvinite! Tek sad kad detaljnije procitah vas odgovor vidim da vam smeta sto su navedeni teniseri iz Srbije! Ko bi reko da Vam to smeta! S obzirom na njihova godista , cisto sumnjam da bi oni trebali biti izvorom vasih frustracija! No tema je tenis te s toga vratimo se istoj!
Isfrustrirani,čini ti se
:lol:
Jameka

#47 Re: Australian open 2013

Post by Jameka »

Image
Image

Imal' gdje kakvih informacija o Sereninom zdravlju?
Nasla sam samo “Oh, I'll be out there,” a defiant Williams told reporters. “I mean, unless something fatal happens to me, there's no way I'm not going to be competing.

“I'm alive. My heart's beating. I'll be fine.”

Srce je ok, a kako je noga? :-)
Bubalo1 wrote:A ako igra sutra rano po ovom suncu i ja cu igrati under .. Svaka koja moze ce htjeti da zavrsi sto prije ..
Zato volim Sharu i Seru, nebitno jel' upeklo ili nije, grizu za svaki poen, nema kalkulacija.
Isto i Azra, al' kod nje zna naletit rupa u igri.
Mustang1

#48 Re: Australian open 2013

Post by Mustang1 »

Ispostovase sinoc i Shara i Venus .. Nocas Serena 15 .. Ja sam mislio da ce 12 biti :D Ko je ova Kukuruza ? :D
Jameka

#49 Re: Australian open 2013

Post by Jameka »

Bubalo1 wrote:Ispostovase sinoc i Shara i Venus .. Nocas Serena 15 .. Ja sam mislio da ce 12 biti :D Ko je ova Kukuruza ? :D
Kukuruza :D je prosle godine imala i nekih finih pobjedica protiv zvijezda padalica, Zvoncice, Penete... Al' ne bih sumnjala da ce uzeti jedan ili nijedan gem da je Sere zdrava i prava. Sad me vec prpa, nedovoljno informacija, a banka narasla. :-)

Al' ide Sere, dok srce kuca - nema predaje! :mrgreen:
Mogla bi Azra nalupat Danililidu?
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#50 Re: Australian open 2013

Post by Velkoski »

pazi ovo, jučerašnja analiza :lol:

Tenis AO
Sri,02:15 Goerges J.-Oprandi R. 1 @ 1.45 lutrija bih

Goerges mi je jedna od omiljenih teniserki,iako nekada zna usrati motku,ja se volim kladiti na nju.Ako tenis koji igra nekada i nije lijep oku,ona definitivno jeste.

:mrgreen:
Locked