Teorije zavjera koje su potresale svijet

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

MrBega

#26 Re: Teorije zavjera koje su potresale svijet

Post by MrBega »

superstring teorija, michio kaku, cak i onaj NLdegrayson
MrBega

#27 Re: Teorije zavjera koje su potresale svijet

Post by MrBega »

jahhjer wrote:
MrBega wrote:Nisam neki suporter "teorija zavjere", ali ima jedan problem pola tih teorija je tacnija odAjnstajnove, koju su nadogradili kvantni fizicari, sta sad, ako vjerujete u nauku onda trebate znat da sve sto se moglo ili ce moci da se dogodi , damn, desice se, il se vec desilo, jel iko gggledo matrix, terminatora
Pola tih teorija tacnije od Ajnstajnove? kako sviju ti? Ajstanova se zasniva na preciznim proracunima na cemu se zasnivaju ove? Samo jos cekam da neko Bajramija aka Mladena Marica iz dzepa izvuce pa da za ove poplave okrive HAARP i Amerikance
a ti sad objasni ljudima dje je einstein bio u krivu,
predomislio sam se nemoj, oni koji znaju znaju, a sta ces ti
akcid

#28 Re: Teorije zavjera koje su potresale svijet

Post by akcid »

jahhjer wrote:
MrBega wrote:Nisam neki suporter "teorija zavjere", ali ima jedan problem pola tih teorija je tacnija odAjnstajnove, koju su nadogradili kvantni fizicari, sta sad, ako vjerujete u nauku onda trebate znat da sve sto se moglo ili ce moci da se dogodi , damn, desice se, il se vec desilo, jel iko gggledo matrix, terminatora
Pola tih teorija tacnije od Ajnstajnove? kako sviju ti? Ajstanova se zasniva na preciznim proracunima na cemu se zasnivaju ove? Samo jos cekam da neko Bajramija aka Mladena Marica iz dzepa izvuce pa da za ove poplave okrive HAARP i Amerikance

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: - http://www.ibar.ba/program-haarp-uzrocn ... fotovideo/
jahhjer

#29 Re: Teorije zavjera koje su potresale svijet

Post by jahhjer »

MrBega wrote:
jahhjer wrote:
a ti sad objasni ljudima dje je einstein bio u krivu,
predomislio sam se nemoj, oni koji znaju znaju, a sta ces ti
Ma ti sebe ne razumijes a kamo li da te ja razumijem...

Jes kriv je HAARP, kisa pada 3 dana, nikad vidjeno, a nismo krivi mi sto nista ne radimo da sprijecimo poplave i sto smo upropastili zemlju svojom nemarnoscu, daj se jebi i ti
Post Reply