Iznenadjenje za one koje volimo

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Romanticar

#26 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by Romanticar »

Zovem se Zelena wrote:
Romanticar wrote:Romanticniji sam ja nego sto nekoliko vas koji pokusavate biti smijesni mislilo. Stavljajte vi kolu kome hocete.
Sto se tice djevojke poznajem je, nego sam samo pitao ako ima neko mozda ideju, pa sto ne poslusati neciji savjet ako je neko usrecio svoju djevojku.

A moje prvobitno pitanje je bilo ako znate gdje se nalaze stvari koje sam naveo i koliko kostaju? Ali nista od forumasa izgleda. A vi sto se pravite da ste smijesni, niste vjeruj.

Napravit cu ja temu za takve, pa tamo komentarisite, a ako nema ovdje sta konstruktivno da kazete, vozdrica ;)
Ako me ne bude mrzilo, odem do Škafe ovih dana pa ti ja provjerim imaju li te svijeće. A kako ti to planiraš izvesti, ako već dolaziš njoj? Kod nje u stanu ili?

Meni ova opcija sa večericom zvuči fino, još zamoliš konobare da joj donesu torticu ili neki kolačić uz svijeće naravno :-D a ti pjevaj sretan rođendan ti :mrgreen:

Radio sam vec za devet mjeseci veze to :D vecera, konobar, i ona bombonjera roza sa srcima i u sredini umjesto cokolade bila svijeca :D a haj Bgti, ako vidis za te svijece javi mi :D ma na otvorenom bi ja to, masu toga bi mi trebalo :D a ako ne bude balona u obliku srca, koristit cu onda obicne :D ali bice nesto sa svijecama ili balonima :D plus grafit :D

Ma mene samo zanimaju cijene i gdje to sve mogu nabaviti :) ako ko ima jos kakav savjet, bujrum :D i hvala druze :D
Btw, neka romanticna mjesta za veceru, takodjer dobrodosla :) onako da nema puno raje i to :)
Romanticar

#27 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by Romanticar »

Not My Idea wrote:Koliko vam je godina?

Plishane stvari (mede il pape), svijece i baloni su okej do nekih dvadeset godina.
Ako imate vise, uzmi joj nesto sto ce joj koristit. Il ako ne mozes skontat sta bi to moglo bit, izvedi je na veceru i kupi neki srebrni privjesak il ruze. To ti 60/70 maraka moze pokrit.

I kolu.

Ja 24, njoj sad 19 aBd :)
Ruzu joj dam uvijek, i ovaj cu put :D buket je isto isao nedavno :D tako da :D probao sam vec sve te varijante, prsten ima, narukvicu ima :D nausnice ne nosi xD :D

Ah dosta cura sad zeli te papuce neke coolerske tako da kazem :D sta cu , moje je da potrazim, da se potrudim :) uglavnom zelim da joj to bude najbolji dan, poseban :) hvala jos jednom :)
dale cooper

#28 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by dale cooper »

Lijepo je vidjeti da se neko zaista iz ljubavi i iskreno trudi da uljepša svojoj curi njen poseban dan. :)
azurna_obala

#29 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by azurna_obala »

Kako je lijepo pročitati da ima i ovakvih, koji se potrude, iako momak nema para na bacanje. Nadam se da će i ona znati cijeniti tvoj trud.
Što se poklona tiče, kupi joj neku knjigu, napiši joj posvetu, kupi koju ružu, ma i jedna je dosta. Zaista nije toliko ni važno šta ćeš joj dati, bitno je da je to od srca sa puno ljubavi.

Te papuče koje tražiš, nisam sigurna gdje bi mogaO potražiti. Možda u Merkatoru na Socijalnom ili negdje u BBI.
Kupi joj džemper, neka je na tebe podsjeća, a zima je svakako. U Tera Novoj ima kakvih hoćeš, 19.90 KM.

Šta god skontaš, sretno.
Romanticar

#30 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by Romanticar »

azurna_obala wrote:Kako je lijepo pročitati da ima i ovakvih, koji se potrude, iako momak nema para na bacanje. Nadam se da će i ona znati cijeniti tvoj trud.
Što se poklona tiče, kupi joj neku knjigu, napiši joj posvetu, kupi koju ružu, ma i jedna je dosta. Zaista nije toliko ni važno šta ćeš joj dati, bitno je da je to od srca sa puno ljubavi.

Te papuče koje tražiš, nisam sigurna gdje bi mogaO potražiti. Možda u Merkatoru na Socijalnom ili negdje u BBI.
Kupi joj džemper, neka je na tebe podsjeća, a zima je svakako. U Tera Novoj ima kakvih hoćeš, 19.90 KM.

Šta god skontaš, sretno.
Hvala ti puno :) a vjerovatno cu vidjeti za taj dzemper ili neku jaknu :D hvala ti obalo :D
Ma ima ona punu svesku pjesama, posvecenih njoj :) ali eto, uvijek hocu da pokusam nesto novo da smislim :D
Hvala jos jednom :)
azurna_obala

#31 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by azurna_obala »

Romanticar wrote:
Hvala ti puno :) a vjerovatno cu vidjeti za taj dzemper ili neku jaknu :D hvala ti obalo :D
Ma ima ona punu svesku pjesama, posvecenih njoj :) ali eto, uvijek hocu da pokusam nesto novo da smislim :D
Hvala jos jednom :)
nema na čemu :D
ptičica

#32 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by ptičica »

Romanticar wrote:

Plishane stvari (mede il pape), svijece i baloni su okej do nekih dvadeset godina.
Ako imate vise, uzmi joj nesto sto ce joj koristit. Il ako ne mozes skontat sta bi to moglo bit, izvedi je na veceru i kupi neki srebrni privjesak il ruze. To ti 60/70 maraka moze pokrit.

I kolu.

Ruzu joj dam uvijek, i ovaj cu put :D buket je isto isao nedavno :D tako da :D probao sam vec sve te varijante, prsten ima, narukvicu ima :D nausnice ne nosi xD :D

Ah dosta cura sad zeli te papuce neke coolerske tako da kazem :D sta cu , moje je da potrazim, da se potrudim :) uglavnom zelim da joj to bude najbolji dan, poseban :) hvala jos jednom :)
Romanaticar, rijetkost je danas cuti da se neko tako trudi :thumbup:

A te papuce sam nedavno vidjela u Konzumu u BBI ( bile su mozda 2-3 vrste) ne znam da li ih jos ima.
Ma ja ba

#33 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by Ma ja ba »

Bas mi je zao sto sam se zezala na pocetku oko one kole, pod uticajem danasnje teme.
Vidim da se radi o iskrenom postu i finom momku. Zelim vam puno srece. :-D
mosquito

#34 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by mosquito »

Romanticar wrote: Hocu da joj to bude najsretniji dan u zivotu, nesto posebno, hocu da napravim nesto posebno. A i napravit cu aBd.
Ne trudi se, nece to potrajati jos koji mjesec :twisted: :run:
insomnia78

#35 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by insomnia78 »

mosquito wrote:
Romanticar wrote: Hocu da joj to bude najsretniji dan u zivotu, nesto posebno, hocu da napravim nesto posebno. A i napravit cu aBd.
Ne trudi se, nece to potrajati jos koji mjesec :twisted: :run:
Ja to sad posO napisati
Puno si se zad'o, dojadices joj.
Onda ces ovdje otvarati temu rekla mi da je gusim, da joj treba vremena.
Treba mlada, niste u istom gradu, jos ti prefin (cuj za devet mjeseci veze pravio iznenadjenje) a i nisi s kesom nesto...
Volio bi da nisam u pravu al upravo na taj scenario mirise

s' moje sokocalo
Perdita_Durango

#36 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by Perdita_Durango »

Fin i romantican poklon jest korzet u kompletu sa gacicama i svim tim stvarcicama, ima predivna radnja na Seranu :)
GriFoN

#37 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by GriFoN »

Romanticar wrote:
Ironman1921 wrote:Drug,nemoj se nervirat,njima je ovo sve zahebancija,nema razloga nerve trgati.Evo ja cu ti rec.Nista od toga nije tesko naci,posebno tebi,jer ja ne zivim u SA,ja zivim u jednoj zabiti gdje nema ni postene banke ni benzinske postaje.Jedva koji kafic i trgovina na svakih 5 km u "centru" grada.Stoga,ako oces nakit,imas na Bascarsiji u onim sporednim ulicama,vrlo dobrog i po razumnoj cijeni.Po cijelom gradu su smjestene normalne cvijecarne,gdje mozes naci svijece i bukete i sta vec hoces.Butika na pretek imas,mozes i nekakav fin komad odjece da joj kupis.Ako neznas kuhat,ima i zato lijeka,mozes ili u restorancic negdje van grada,ima jedan fin iza hotela Saraj,gdje se doslovno vidi cijeli grad na dlanu i nije skupo,jedino ako te vrijeme posluzi.Mozes cak kupiti i kakav sesir,kakav sal ili rukavice,nista specijalno,ali neka cura uziva u trenutku.Ne treba ti za sve to ni puno love.Ako si spreman izvdvojiti jedno 50-100-200 KM da se cura osjeca sretno,to je nista.Jedna fina vecerica u nekom romanticnom restoranu van grada ili u okolici,gdje nema tutanja i velike guzve,mali pokloncic,nista posebno i ti si dobio.Cura ce te smatrati za pravoga dzenlmena,jos se malo sa njom ponasaj ko sa kap vode na dlanu.I to je to.Neznam sta vise rec,od toga vise ne moras ici,to je normalno i sasvim prihvatljivo,i sa tim nikada ne bi pogrijesio.POzz.
hvala ti puno ironman :) nisam ni ja iz Sarajeva. Tu mi djevojka studira, tako da, cu doci i obiljeziti taj dan sa njom. Nista od nakita, parfema i toga ne znam, to sam vec sve prevazisao. Hocu da joj to bude najsretniji dan u zivotu, nesto posebno, hocu da napravim nesto posebno. A i napravit cu aBd. Nesto veliko, lijepo, ne skupo ali napravljeno sa puno srca. Vidjet cu za te romanticne vecere takodjer :) Kontao ja da narucim onu ella tortu, ali brate mala torta 55KM :D jedva nekako kraj, s krajem sastavljam doma, ali opet cu se potruditi da sto vise novaca skupim, dodjem i budem sa svojom djevojkom koja mi je bijeg od svaog problema i ono malo mira sto imam :)
Hvala ti jos jednom sto se trudis da mi pomognes :)
http://www.recepti.covermagazin.com/?p=6973

On-topic: svaka čast, sretno :thumbup:
Last edited by GriFoN on 06/01/2013 15:40, edited 1 time in total.
Romanticar

#38 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by Romanticar »

Hvala svima na podrsci.
A druze, djevojka je vrijedna paznje, vrijedna je svakog iznenadjenja...u zadnje vrijeme nismo bili u mogucnosti sad da se nesto pretjerano i vidimo i da joj nesto priredim..tako da za rodjendan bas hocu :D

Jos da pitam vas neke romanticare :D gdje bi je mogao izvesti na neku veceru da nije znaci previse raje, da nije bas zagusljivo i to..znaci neko romanticno, mirno mjesto u gradu :D ne okolo Sarajeva :D
I da su cijene koliko toliko pristupacne :)

Hvala jos jednom svima na podrsci i bilo kakvoj vrsti pomoci :)
Romanticar

#39 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by Romanticar »

Zatajila tema :(
charrrmed

#40 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by charrrmed »

.
honky tonk

#41 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by honky tonk »

GriFoN wrote:Nisi napisao "hehe" u naslovu.

:lol: :lol: :thumbup:
eluna

#42 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by eluna »

TurioSamGa wrote:I ovaj izgleda navalio da ga polomi. :lol:
oplakah :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hajde - on je barem siguran da djevojku vodi na večeru :D
eluna

#43 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by eluna »

Romanticar wrote:

I kolu.

tih je papuča bilo u mercatoru pred novu godinu - svrnem sutra pa javnem ......... ako baš zatreba, pošaljem i poštom - i to o svom trošku .......... kao nagradu za trud :-D
eluna

#44 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by eluna »

Romanticar wrote:Hvala svima na podrsci.
A druze, djevojka je vrijedna paznje, vrijedna je svakog iznenadjenja...u zadnje vrijeme nismo bili u mogucnosti sad da se nesto pretjerano i vidimo i da joj nesto priredim..tako da za rodjendan bas hocu :D

Jos da pitam vas neke romanticare :D gdje bi je mogao izvesti na neku veceru da nije znaci previse raje, da nije bas zagusljivo i to..znaci neko romanticno, mirno mjesto u gradu :D ne okolo Sarajeva :D
I da su cijene koliko toliko pristupacne :)

Hvala jos jednom svima na podrsci i bilo kakvoj vrsti pomoci :)
preporučujem restoram Velika bašta na Malti :-D
Partizzanka

#45 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by Partizzanka »

sto se tice restorana meni je praaavo fin, miran, pristojan, (ne znam tacno cijene sorry) u centru sarajeva i ima dobru hranu i vina
slick - to ti je u blizini vjecne vatre

sto se tice svijeca ... mozes uvijek kupiti uvijek obicne svijece mozda su jos i bolje da ne pretjerujes :)
ako vec nadjes balone u obliku srca onda nemoj sad i svijece u obliku srca :)

a poklon - mi ti zene uvijek volimo nesto sitno ali da nas pogodi

i vala svaka ti cast!
Romanticar

#46 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by Romanticar »

eluna i partizanka, puno hvala na pomoci :)
Eluna jesi vidjela za te papuce :D

A sto se tice balona, vidi, to ce biti nesto veliko, dakle napravit cu nesto kao ukrasiti jedan most u Sarajevu :D sto je vec jednom jedna sarajka po imenu erna cini mi se uradila :D Samo sto ovaj put to momak radi :D
Ja sam do sada ( sad nije da se hvalim) ali napravio dosta toga od nekih sitnih stvari, ili jednostavno stvari u prirodi. Tako da volim praviti nesto romanticno, spontano ili ne znam od bilo cega da obradujem tu svoju djevojku koja to itekako zasluzuje.
Kad su u pitanju svijece, to sam kontao za navecer :D samo ne znam hoce li me uopste vrijeme posluziti. Onda gdje da je popnem da ona to vidi, dakle i to sam kontao na otvorenom i da ih ima puno da napisem volim te ili nesto drugo napravim. U svakom slucaju eto tako.

Slavimo godinu i pol veze, te njen rodjendan pa da mi je nekako to da uklopim.
Imam ja i nekih dosta stvari u glavi koje nisamo ovdje rekao ali eto, oko ovoga sto bih volio cuti i druga misljena sam pitao neke romanticne duse kao myself :D

Tako da pomoc jos uvijek oko mjesta za neku finu, mirnu romanticnu veceru stoji :)
Te za papuce svakako :D i te balone u obliku srca :D

Vi sa komentarima i ovaj kreno da ga polomi nemate sta traziti na temi doista ali eto ako mislite da ste smijesni niste.

Hvala! :)
Partizzanka

#47 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by Partizzanka »

slick ti recimo ima nesto kao galeriju i ako idete nekim radnim danom i ako nema guyve sigurno bi mogao malo porazgovarati sa osobljem pa da recimo malo nesto urede za vas dvoje ... tipa te tvoje svijeće da postave po stolovima (gore su koliko znam samo 3 stola)

a to gdje da je odvedes da gleda odozgo to srce i volim te i tako to ... to moras naci neku zgradu pa pitaj u zgradi da te neko pusti daodete na krov jel

izvini ali meni ti je to mooozda malo isfuran fazon a?

znas sta bi bilo slatko sta bi meni bilo slatko

recimo da nadjes balone i na njima (obicni baloni) ispises nesto tipa volim te ... ili nabrojis neke dane ili mjesece i sta ja znam
i da ih pokacis po banderama ili gdje već kuda vi budete hodali da ona to onako nehotice vidi dok vi setate :)
eluna

#48 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by eluna »

na socijalnom nema, ali tokom dana dobiješ info ima li ih ijedan mercator u sarajevu.

ne znam gdje živiš, ali ako imaš mercator negdje u blizini, traži broj na informacijama i pitaj :)

zovu ih ČUPAVE pape :wink:
Romanticar

#49 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by Romanticar »

Hvala eluna i partizanka :D
A nema ti ovdje mercatora gdje ja zivim xD :D hvala ti sto se trudis Bgm da pomognes :D

Ma joj to za svijece usput pitam, nije isfuran fazon jer su moje ideje fkt dobre i drugacije od drugih.
Samo ne znam ni hocu li financijski stici jos njih da pokrijem, jos skupljam novac :D

Za balone nije lose :) hvala mnogo jos jednom
eluna

#50 Re: Iznenadjenje za one koje volimo

Post by eluna »

romantičar - imaš 2 pp a ne javljaš mi se
Post Reply