znam ja to sve, i jasno mi je miljenici Conteovi, al sta cesh..samoyu wrote:agbonlahor@ ma Peluso ce biti otkupljen 100% isto kao sto je i Padoin otkupljen jer to su Conteovi miljenici iz Atalante
Sto se tice ovih ostali Doria dolazi na ljeto Astori nece sigurno a i prosjecan je igrac sto se tice Bochetija za njega Rubin trazi preko 10 miliona bice tesko ga dovesti ali odlican igrac
a ovo ostalo, doria nezz kakav je al kazu da ima potencijala, nezz sta ce nam imamo mladog marrone-a tu al haj nije skup, ja sam negdje procito astori i raja nianggolan oko 15 mil skupa (kao da su ponudili)... a boccheti, Rubin trazi de chellea i 5 mil sto mislim da je to dobar deal.. s tim da boccheti dodje na kraju sezone...
iskreno kad sam vidio koji su slobodni igraci sad na ljeto, ja bi wallcota i ljorentea rado vidio.. mada kazu da je wallcot se dog sa arsenalom, al to je "otocki medij" napisao, a ljorente svaki dan je cjena 3-4 mil, sutra 7, pa opet 3,5.. daj odlucite se dajte nam 1nog napadaca...
i da oce sutnut Matrija (arsenal milan i dinamo kyev ga traze), benthnera to prije da vrate, i iaquanta da oce otic ima previsoku platu da ne igra ni u rezervama