WAP konacno proradio
Moderator: Benq
- Qler
e ovo je vec uvreda
pa valjda znas da se o okusima ne raspravlja!
sta ti znas sta se kome svidja?!
ha jel' tako?
Meni je naprimjer ovo pravo lijep mobitel, dok mi se npr. ne svidja citava ova serija siemensovih mobitela! Ali ih opet raja kupuje! I sta ja sad trebam svima palamuditi kako nemaju ukusa?
:D:D:D:D
NOKIA RULEZ
pa valjda znas da se o okusima ne raspravlja!
sta ti znas sta se kome svidja?!
ha jel' tako?
Meni je naprimjer ovo pravo lijep mobitel, dok mi se npr. ne svidja citava ova serija siemensovih mobitela! Ali ih opet raja kupuje! I sta ja sad trebam svima palamuditi kako nemaju ukusa?
NOKIA RULEZ
-
BigusDickus
Nemoj tako Qleru...moj je bas lipi... siemens... 
(u stvrarnosti je ljepsi nego na ovoj slici...
)

(u stvrarnosti je ljepsi nego na ovoj slici...

- Pooll
Jednostavno... Ali nema fajde da ti objasnjavam jer mi je ovo ferceralo danas pola sata... Ja u mjesto za PASS i USER ne moram upisati nista.. znaci ostavim prazno i napravim profil... medjutim veceras se ne mogu nikako prikacitiw!t@ wrote:daj detaljno opisi kako si nastimao taj wap i inace gprs, jer imamo iste mobitele sa drugim oznakama jedina razlika je snimanje video clipova???Pooll wrote:Meni na Sie St 60 radiiiiiii
st 55=st 60
-
w!t@
UPRAVO TAKO LJUDI MOJI, KUPIO SAM DANAS SAMSUNG X-450 I NASTIMAO TAKO I EVO GA RADI KO HITNA, AKO BOG DA SAMO DA SE NE UREKNE...FaceOff wrote:Doslo je do greske wap nije pustio telecom nego je raja skontala free ip adresu tj. wap gateway tako da nebi doslo do zabune ali ipak radi stim da na tom gateway-u ima ogranicenje za download pa evo novih konfiguracija:
IP: 195.39.204.57
Username: wap@wapmob
Password: enter
Ovdje nema ogranicenja za download!!!
uzeto s BIHNET foruma
-
mehopuzic
radi hvala brateQler wrote:i moj buraz ima 7250 i to mu se pojavljivalo, probaj ukucati google.com!
nemam pojma, al njemu nije htio otvoriti onu nokia stranicu, ali npr. google otvara! sve je podeseno kao sto je gore momak objasni, ono sa sifrom i user name!