Šta sam ja sad kriv?veze s vezom wrote:doNno thatKemal Malovčić wrote: Chirilica se uplela.![]()
Uglavnom...idi s curom da ti ne pametujem..eto zato
Prijatelji ili djevojka stalni problem!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Kemal Malovčić
#26 Re: Prijatelji ili djevojka stalni problem!
-
LoveHurts
#27 Re: Prijatelji ili djevojka stalni problem!
pa jebo te, kakva su to slavlja, derneci bez zena?
cuj musko drustvo slavi novu godinu...ako su oni zagorili nemoj i ti.
cuj musko drustvo slavi novu godinu...ako su oni zagorili nemoj i ti.
- Kemal Malovčić
#28 Re: Prijatelji ili djevojka stalni problem!
Rekoh, šta je sad.veze s vezom wrote:Ma nisam tebi ono rekla vec postavljacu temeKemal Malovčić wrote: Šta sam ja sad kriv?...
A i ja da preporučim nešto postavljaču teme: ne idi ni sa njima ni sa njom, već se sam zatvori u vikendicu, gore negdje, bez vatrometa i interneta, i sa sobom fino ponesi Mein Kampf, 20 grama brzine, 10 litara vinjaka i 10 kila zeljanice stare nekoliko sedmica. Vidjećeš uživancije. Kad se vratiš među svijet (ako se vratiš), bićeš novi čovjek, slobodan da donosiš samostalno odluke!
-
mehoxy
#29 Re: Prijatelji ili djevojka stalni problem!
Ja bih izabrao drustvo.Zene dodju i odu ali pravi prijatelji uvijek ostaju uz tebe
- Kemal Malovčić
#30 Re: Prijatelji ili djevojka stalni problem!
Stid ga cure.veze s vezom wrote:al' i dalje ne kontam sto ne slavite skupa
- fatamorgana
#31 Re: Prijatelji ili djevojka stalni problem!
Zipa samo da ti ne postanu ono PRAVI, ma PRAVImehoxy wrote:Ja bih izabrao drustvo.Zene dodju i odu ali pravi prijatelji uvijek ostaju uz tebe
- Kemal Malovčić
#32 Re: Prijatelji ili djevojka stalni problem!
http://www.youtube.com/watch?v=_ZR4dMGfPsgveze s vezom wrote:il' jarana ...da ne kazem prijateljaKemal Malovčić wrote:Stid ga cure.veze s vezom wrote:al' i dalje ne kontam sto ne slavite skupa
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#33 Re: Prijatelji ili djevojka stalni problem!
Naravno da ce razumjeti, nikada do sada nisu ni pravili problem.veze s vezom wrote:Tako ce pravi prijatelji razumijeti ako momak zeli da bude s djevojkommehoxy wrote:Ja bih izabrao drustvo.Zene dodju i odu ali pravi prijatelji uvijek ostaju uz tebe
Drustvo nam je u 4 grada (nas petnestak, po trojica studij, dvojica rade, a onaj jedan nedefinisanveze s vezom wrote:al' i dalje ne kontam sto ne slavite skupa
Eh sada, kao sto sam vec rekao, praznici su nam najbolja mogucnost da se svi skupimo na jednom mjestu i onda dodju problemi kao sada gdje se djevojka/e bune sto necemo provesti i tu noc/dan s njima.
Malo je ovo sve tesko objasniti, morao bih jos neke stvari reci pa da shvatite taj odnos i drustvo, no meni je najveci problem djevojka koja kaze da meni nije stalo do nje jer ne zelim slaviti novu godinu s njom.
Malo su mi ovu komentari da budem iskren cudni. Vecini je prvi izbor djevojka pa onda jarani, barem po savjetima upucenim meni. Da li ste vi vise promjenili veza ili prijateljstava !?
-
mehoxy
#34 Re: Prijatelji ili djevojka stalni problem!
Vecini je samo jedna stvar na umu,i vlastitu mater bi prodali samo da je dobiju.I hope you're smarter than thatun1ted wrote:Naravno da ce razumjeti, nikada do sada nisu ni pravili problem.veze s vezom wrote:Tako ce pravi prijatelji razumijeti ako momak zeli da bude s djevojkommehoxy wrote:Ja bih izabrao drustvo.Zene dodju i odu ali pravi prijatelji uvijek ostaju uz tebe
Drustvo nam je u 4 grada (nas petnestak, po trojica studij, dvojica rade, a onaj jedan nedefinisanveze s vezom wrote:al' i dalje ne kontam sto ne slavite skupa), djevojke isto tako, te je jako tesko ostvarljivo da se sve skupi na istom mjestu.
Eh sada, kao sto sam vec rekao, praznici su nam najbolja mogucnost da se svi skupimo na jednom mjestu i onda dodju problemi kao sada gdje se djevojka/e bune sto necemo provesti i tu noc/dan s njima.
Malo je ovo sve tesko objasniti, morao bih jos neke stvari reci pa da shvatite taj odnos i drustvo, no meni je najveci problem djevojka koja kaze da meni nije stalo do nje jer ne zelim slaviti novu godinu s njom.
Malo su mi ovu komentari da budem iskren cudni. Vecini je prvi izbor djevojka pa onda jarani, barem po savjetima upucenim meni. Da li ste vi vise promjenili veza ili prijateljstava !?
- Zatamnjena stakla
#35 Re: Prijatelji ili djevojka stalni problem!
Ma pravi prijatelj će uvijek ostat. Ne moraš se s njim ni viđati svaki dan.
Joj ne kontam te, imaš tu neku fazu. K'o da si u depru pao života mi
Joj ne kontam te, imaš tu neku fazu. K'o da si u depru pao života mi
-
LoveHurts
#36 Re: Prijatelji ili djevojka stalni problem!
Pa bas zato sto se rijetko vidite, ono drustvo na okupu...Bezveze je da dodjes bez djevojke.
Ko' zna kad ce ti zena opet vidjeti raju
Ko' zna kad ce ti zena opet vidjeti raju
-
mehoxy
#37 Re: Prijatelji ili djevojka stalni problem!
whateverveze s vezom wrote:e ja ti komentaramehoxy wrote: Vecini je samo jedna stvar na umu,i vlastitu mater bi prodali samo da je dobiju.I hope you're smarter than that...Boze sacuvaj
![]()
Kemo ipak si ti mudriji ...pomozi mu
- fatamorgana
#38 Re: Prijatelji ili djevojka stalni problem!
Moke, izbavitelju, prosvijetli nas,"veze s vezom"
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#39 Re: Prijatelji ili djevojka stalni problem!
Jao slike, ista reakcija kada sam joj rekao da cu s drustvom ove godine 
-
cannibal88
#40 Re: Prijatelji ili djevojka stalni problem!
Ako ti je veza sa djevojkom ozbiljna ( tj.slijedi brak, nije bitno kada! ) onda trebas slaviti sa djevojkom! Medjutim ako je djevojka samo jos jedna u nizu ( od danas do sutra ) onda slavi sa prijateljima! Uvijek sa drustvom mozes dogovoriti neki vikend da se vidite i ispricate ako se odlucis za djevojku... Sretno!
- Kemal Malovčić
#41 Re: Prijatelji ili djevojka stalni problem!
I'm afraid I'm not wise enough.veze s vezom wrote:e ja ti komentaramehoxy wrote: Vecini je samo jedna stvar na umu,i vlastitu mater bi prodali samo da je dobiju.I hope you're smarter than that...Boze sacuvaj
![]()
- mayab
-
lajk
#43 Re: Prijatelji ili djevojka stalni problem!
Ako je duza veza ne vidim situaciju da ne slavis s njom ? Stani zar ti nije veci dozivlja poljubit se s njom u 00:00,nego se kucnot pivom sa jaranima
...ako je manje od pola godine i ne znaci ti toliko slavi s njima al po meni nije fer
ne razumijem uopste tu dilemu
- dusa_raskopuša
#44 Re: Prijatelji ili djevojka stalni problem!
Ama, ama. Pusti ti djevojku, ba. Idi s jaranima. S njom si stalno, sto bi mor'o bit' i tu noc.
K'o da je ta noc sad nesto aman zaman. Ako te voli, ono bas voli, shvatice. Uostalom, treba da postoji neko razumijevanje. Ona sad popusti, ti nekad na necemu drugom i tako uzajamno. Ako ne popusta za Novu, onda zamisli kako bi tek bilo za nesto vaznije.
Tebi je ta noc sa jaranima bitna, kol'ko vidim, i sto se ne bi ona 'zrtvovala', pa tamaM kad bi je morala prespavati kuci. Bas je bezveze. 
Last edited by dusa_raskopuša on 23/12/2012 13:22, edited 1 time in total.
- fantom slobode
#45 Re: Prijatelji ili djevojka stalni problem!
Nego ti lijepo proslavi sa rajom, ako ti je sudjena slavices sa njom, ima vremena. A ako nije, sto uberhaupt da slavis sa istom. Jedna se otegla, druga se protegla. Mozes eventualno, negdje u sitne sate, da nastavis slavlje sa njom, mozda je to najbolje rjesenje, nisi propustio nista.un1ted wrote:Jao slike, ista reakcija kada sam joj rekao da cu s drustvom ove godine
-
tagomago
#46 Re: Prijatelji ili djevojka stalni problem!
počni hidžretsku da slaviš, pa za jednu novu godinu s jaranima, drugu s djevojkom, roš hašanu čuvaj u džepu ako bi imao nekad i jaranice, da to uklopiš kako je red i kako valja
- un1ted
#47 Re: Prijatelji ili djevojka stalni problem!
Ovo je ta sustina, sto ja osjetim da nema tog nekog razumjevanja. Mogu i ja uciniti ustupak, ucinim ga, pa bi volio da i ona napravi, ali vidim da bi je tako samo povredio (opaska @veze s vezom da bi dragom glavu otkinuladusa_raskopuša wrote:Ama, ama. Pusti ti djevojku, ba. Idi s jaranima. S njom si stalno, sto bi mor'o bit' i tu noc.K'o da je ta noc sad nesto aman zaman. Ako te voli, ono bas voli, shvatice. Uostalom, treba da postoji neko razumijevanje. Ona sad popusti, ti nekad na necemu drugom i tako uzajamno. Ako ne popusta za Novu, onda zamisli kako bi tek bilo za nesto vaznije. :D Tebi je ta noc sa jaranima bitna, kol'ko vidim, i sto se ne bi ona 'zrtvovala', pa tamaM kad bi je morala prespavati kuci. Bas je bezveze.
Hajde, mozda se i ona javi na temu, mada kako vidim slabo zalazi na L&S
-
djevojka26
#48 Re: Prijatelji ili djevojka stalni problem!
Idi s djevojkom, nemoj uopste da se dvoumis, pusti ti raja, raja ko raja... a kad raja pocne ulaziti u veze, vidjet ces kako se drustvo osipa. Posebno u tim opcijama kad su praznici, ne trebas se dvoumiti, moze se s rajom naredne veceri isto tako lijepo provesti.
A ako je raja prava nece ti zamjeriti, mozda ce te malo zezati, a to se podrazumjeva bio ti s njima ili ne. A ako se vec raja ljuti, e onda i nije prava raja. Svaka djevojka bi voljela provesti neki praznik sa svojim momkom, bili u drustvu ili sami.
Eto toliko
A ako je raja prava nece ti zamjeriti, mozda ce te malo zezati, a to se podrazumjeva bio ti s njima ili ne. A ako se vec raja ljuti, e onda i nije prava raja. Svaka djevojka bi voljela provesti neki praznik sa svojim momkom, bili u drustvu ili sami.
Eto toliko
Last edited by djevojka26 on 25/12/2012 15:25, edited 1 time in total.
- Aleluja
#49 Re: Prijatelji ili djevojka stalni problem!
...ti nađi si djevu kojoj frendovi nisu problem pobogu, već poželjni a i frendove kojima je tvoja djeva normala ! 

- dust in the wind
#50 Re: Prijatelji ili djevojka stalni problem!
nemoj ni slaviti novu godinu... heh. to ti je najpametnije rjesenje. eto.takvih i gorih dilema, trilema sam ja vazda imala i vazda bi sve bilo naopako. ove godine nemam dilemu, a opet ce biti naopako...i nadam se da cu nekad doc pameti i odluciti ne slaviti praznike.... lakse bih disala npr.