Nikakve, isto kao ni Bakir sa patriotizmom.Man of steel wrote:A kakve veze rat ima sa ovom pričom?zateznistub wrote:Man of steel wrote:Bakir Izetbegović je dio patriotskog kolektiva koji se za razliku od onih koji ga pljuju i prozivaju bori za našu zemlju.
Ne nasjedajte na jeftinu propagandu i laži koje dolaze iz kuhinje onih koji nas trenutno prodaju u bescjenje.![]()
Ja sam onda rat proveo negdje drugdje.
Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?
- zateznistub
#26 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?
-
Kolt12
#27 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?
Srbi popis 1991 godine, 31% BiH populacijeMan of steel wrote:
Ako neko zna šta je kompromis i razumije stanje i način da se stvari u ovoj državi pokrenu naprijed, to je stranka SDA.
Srbi Dayton 1995 godine, 49% BiH teritorije
Sulejman Tihic Aprilski paket
Sulejman Tihic Prud
Sulejman Tihic, nakon lokalnih izbora 2012, Laktasi
Ne, SDA ne zna sta je kompromis, Alija Izetbegovic to nije znao, Sulejman Tihic to ne zna, Bakir Izetbegovic to ne zna. Oni konstantno pristaju u ime Bosnjake na duple standarde koji su na stetu Bosnjaka kojima ih izlazu Srbi i Hrvati. Svaki put kad oni sklope neki njihov "kompromis" i kad vidim kako su prodali taj put Bosnjake, osjecam se kao gradjanin drugog reda, a to nisam i necu biti. Vrijeme je da se SDA cisti, od glave i to ne samo zbog Bosnjaka, nego i zbog SDA.
Jedan je otisao, a vrijeme je da i drugi i treci idu. Basta.
Last edited by Kolt12 on 11/12/2012 14:17, edited 1 time in total.
- Paranoid
#28 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?
Bakir Izetbegović je:Man of steel wrote:
A ti bi bio zadovoljniji da je Bakir primio nekoliko gelera pa bi ga danas više volio?
Manite se te šuplje priče.
- bez autoriteta (dozvoli da ga novinarka DJ rastavi na dijelove)
- bez mnimuma znanja iz oblasti društvenih nauka,
- bez snage, volje i snalažljivosti,
- bez shvatanja naroda koji ga bira...
a bira ga jer je sa:
- akcentom i govorom svog oca,
- likom koji sve više podsjeća na oca....
...a narod (većina) još uvijek voli njegovog oca...
Ovo nije "šuplja" nego realnost...
- zateznistub
#29 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?
Paranoid wrote:Bakir Izetbegović je:Man of steel wrote:
A ti bi bio zadovoljniji da je Bakir primio nekoliko gelera pa bi ga danas više volio?
a bira ga jer je sa:
- Better Man
#30 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?
Čovjek koji je jedan od najodgovornijih za sav kriminal i pljačku koju je vršila SDA, kako u ratu, tako i u miru i čovjek koji je mozak svih političkih ubistava u BiH od Ugljena, pa da ne nabrajam dalje!FOČANSKI PROPISI wrote:Jedni kažu krio se od granata u sef narodne banke,drugi pokrao Fahru na izborima,treći vele preuzima SDA...
Ko je ustvari Bakir Izetbegović ?
- FOČANSKI PROPISI
#31 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?
Ne zna ti on uopšte rukovati oružjem.Better Man wrote:Čovjek koji je jedan od najodgovornijih za sav kriminal i pljačku koju je vršila SDA, kako u ratu, tako i u miru i čovjek koji je mozak svih političkih ubistava u BiH od Ugljena, pa da ne nabrajam dalje!FOČANSKI PROPISI wrote:Jedni kažu krio se od granata u sef narodne banke,drugi pokrao Fahru na izborima,treći vele preuzima SDA...
Ko je ustvari Bakir Izetbegović ?
- Gradski
#32 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?
On je mogao sa Amirom zukićem u civilnoj zaštiti izdavati lopate radnicima da kopaju rovove, ali nije ni to nego se krio u krilu oca u Predsedništvu.
- T-Rexx
#33 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?
U svakom slucaju, prije bi popio kahvu sa njima nego sa bilo kojim drugim vladajucim politicarem.
Bakir je ucinio odlicnu stvar kada je sprijecio da gradjani koji su van BiH ostanu bez drzavaljstva nase zemlje!
Salje umirujuce poruke, ne prica gluposti, i trudi se da donese strane investicije za nova radna mjesta.
Slazem se da mu treba malo vise politickog dara, ali..., imamo mi dovoljno onih sa politickim darom i vidimo kako to koriste. Zlaja i Mile su politicki podmazani, pa eto sta nam rade.
Bakir je ucinio odlicnu stvar kada je sprijecio da gradjani koji su van BiH ostanu bez drzavaljstva nase zemlje!
Salje umirujuce poruke, ne prica gluposti, i trudi se da donese strane investicije za nova radna mjesta.
Slazem se da mu treba malo vise politickog dara, ali..., imamo mi dovoljno onih sa politickim darom i vidimo kako to koriste. Zlaja i Mile su politicki podmazani, pa eto sta nam rade.
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#34 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?
Neka se prvo razjasni uloga Ševa tokom rata, pa da glasam za njega kao najbolju opciju.
Dobri mu oni jaranovi jarani, crnci i da, ĐE SU PARE moje, mojih 2000DEM koje mi je poslao sultan od Bruneja?
Nakon rata!
Dobri mu oni jaranovi jarani, crnci i da, ĐE SU PARE moje, mojih 2000DEM koje mi je poslao sultan od Bruneja?
Nakon rata!
- XXS
#35 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?
Bakir je buducnost, a buducnost nam je crna.Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?
- zateznistub
#36 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?
Mislis li pri tome na Al Shidi grupu?T-Rexx wrote:U svakom slucaju, prije bi popio kahvu sa njima nego sa bilo kojim drugim vladajucim politicarem.
- prorok
#37 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?
agent_zero wrote:Crna prošlost, crna sadašnjost, crna budućnost.
Sve tri poveznice imaju veze s bakirom i SDA.
Kratko i jasno.
- limeni
#38 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?
zivio zlatko lagumdzija i njegov propali sdpprorok wrote:agent_zero wrote:Crna prošlost, crna sadašnjost, crna budućnost.
Sve tri poveznice imaju veze s bakirom i SDA.![]()
Kratko i jasno.
-
Propast i katastrofa
#39 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?
Man of steel wrote:Bakir Izetbegović je dio patriotskog kolektiva koji se za razliku od onih koji ga pljuju i prozivaju bori za našu zemlju.
Ne nasjedajte na jeftinu propagandu i laži koje dolaze iz kuhinje onih koji nas trenutno prodaju u bescjenje.
-
Propast i katastrofa
#40 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?
Mozda je fudbal, podsjeca me na stativu.muzicar_iz_parka wrote:U mladim danima je igrao kosarku (tako je barem rekao u jednom intervju), moze zajedno sa Milom osnovati ekipu i on je takodje veliki kosarkas.
-
Propast i katastrofa
#41 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?
Buraz u Erdogana?%tacno* wrote:Baketa za predsjednika.
-
Propast i katastrofa
#42 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?
Nemoj tako, a uspjesi poslije rata?Gradski wrote:On je mogao sa Amirom zukićem u civilnoj zaštiti izdavati lopate radnicima da kopaju rovove, ali nije ni to nego se krio u krilu oca u Predsedništvu.
Joj sto volim kad se pokrene tema o nekom liku ovog tipa, a onda navale simpatizeri u talasima...
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#43 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?
Haman mora da je Erdogan išao redovno kod Halide na pitu u Stambolu pa se stvorila ta porodična, bratska hatmosferaPropast i katastrofa wrote:Buraz u Erdogana?%tacno* wrote:Baketa za predsjednika.
-
Propast i katastrofa
#44 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?
Meni jos nije odgovorio . ja pitam on nistaPipiDugaDevetka wrote:Neka se prvo razjasni uloga Ševa tokom rata, pa da glasam za njega kao najbolju opciju.
Nakon rata!
- prorok
#45 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?
Ma samo neka ispare ovi razbojnici i vandali iz SDA.limeni wrote:zivio zlatko lagumdzija i njegov propali sdpprorok wrote:agent_zero wrote:Crna prošlost, crna sadašnjost, crna budućnost.
Sve tri poveznice imaju veze s bakirom i SDA.![]()
Kratko i jasno.
Neka nas vodi šejtan Zlatko, kad bi se barem ugledao na šejtana sa drugog kontinenta
http://en.wikipedia.org/wiki/United_States
- FOČANSKI PROPISI
#46 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?
Last edited by FOČANSKI PROPISI on 11/12/2012 20:09, edited 1 time in total.
- FOČANSKI PROPISI
#47 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?
Kad si spomenuo rahmetli Halidu u Instambulu da ti kažem , otac i sin su krišom dolazili, njoj se nisu ni javljali. (onomad u ratu)JoseMujica wrote:Haman mora da je Erdogan išao redovno kod Halide na pitu u Stambolu pa se stvorila ta porodična, bratska hatmosferaPropast i katastrofa wrote:Buraz u Erdogana?%tacno* wrote:Baketa za predsjednika.
Ova ineormacija se može provjeriti kod načelnika u nas.
- Man of steel
#48 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?
A da malčice ne banalizuješ i pojednostavljuješ neke stvari?Kolt12 wrote:Srbi popis 1991 godine, 31% BiH populacijeMan of steel wrote:
Ako neko zna šta je kompromis i razumije stanje i način da se stvari u ovoj državi pokrenu naprijed, to je stranka SDA.
Srbi Dayton 1995 godine, 49% BiH teritorije
Sulejman Tihic Aprilski paket
Sulejman Tihic Prud
Sulejman Tihic, nakon lokalnih izbora 2012, Laktasi
Ne, SDA ne zna sta je kompromis, Alija Izetbegovic to nije znao, Sulejman Tihic to ne zna, Bakir Izetbegovic to ne zna. Oni konstantno pristaju u ime Bosnjake na duple standarde koji su na stetu Bosnjaka kojima ih izlazu Srbi i Hrvati. Svaki put kad oni sklope neki njihov "kompromis" i kad vidim kako su prodali taj put Bosnjake, osjecam se kao gradjanin drugog reda, a to nisam i necu biti. Vrijeme je da se SDA cisti, od glave i to ne samo zbog Bosnjaka, nego i zbog SDA.
Jedan je otisao, a vrijeme je da i drugi i treci idu. Basta.
O kakvim kompromisima i izdajama na štetu Bošnjaka govoriš pa za njih kriviš dva Izetbegovića i jednog Tihića?
Na šta tačno misliš?
- Man of steel
#49 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?
Slažem se da ovo nije šuplja, ali isto tako mislim da nije ni realnost.Paranoid wrote:Bakir Izetbegović je:Man of steel wrote:
a bira ga jer je sa:
Ovo mi smrdi na glupost.
- Man of steel
#50 Re: Bakir Izetbegović - budućnost ili prošlost?
Zahvaljujući bespućima interneta i anonimnosti koju ti on pruža ti naravno imaš mogućnost da oklevetaš, slažeš i pljuneš koga god poželiš.Better Man wrote: Čovjek koji je jedan od najodgovornijih za sav kriminal i pljačku koju je vršila SDA, kako u ratu, tako i u miru i čovjek koji je mozak svih političkih ubistava u BiH od Ugljena, pa da ne nabrajam dalje!
Ali zamisli da te neko zbog ovih optužbi pozove na krivičnu odgovornost?
Kakve dokaze bi ti sudu donio da potvrdiš ove svoje optužbe a da se ne radi o člancima iz Avaza i snimcima sa Federalne?