ĆAMIL (FERID) DURAKOVIĆ U SIZUACIJI "IZDAJE"

Skijaš

#26 Re: ĆAMIL (FERID) DURAKOVIĆ U SIZUACIJI "IZDAJE"

Post by Skijaš »

Propast i katastrofa wrote:Ja uvazam svakog, sto se za tebe bas i ne moze reci.
Uvažavanje poricatelja genocida je poput uvažavanja nacista ili rasista.
Propast i katastrofa

#27 Re: ĆAMIL (FERID) DURAKOVIĆ U SIZUACIJI "IZDAJE"

Post by Propast i katastrofa »

Ima li jos koje pitanje. Ali molim ukljucite logicki podmodul.
Propast i katastrofa

#28 Re: ĆAMIL (FERID) DURAKOVIĆ U SIZUACIJI "IZDAJE"

Skijaš wrote:
Propast i katastrofa wrote:Ja uvazam svakog, sto se za tebe bas i ne moze reci.
Uvažavanje poricatelja genocida je poput uvažavanja nacista ili rasista.
Sad bi ti reko nesto, ali ispasce da ne uvazam sagovornika.
umjesto toga pitam te : Ko si ti? :D
Tako isto i Durakovic.....
Opetja033

#29 Re: ĆAMIL (FERID) DURAKOVIĆ U SIZUACIJI "IZDAJE"

Post by Opetja033 »

Docekasmo da se standardni SDP-ovi bojovnici na forumu na nalog svog Velikog Vodje bore za srpsku Srebrenicu, bore za to da nacelnik Srebrenice bude Srbin a ne Bosnjak, bore za to da mi Bosnjaci postujemo podjednako sviju - kako nase ljude u Srebrenici tako i Srbe Srebrenicane koji nijecu genocid. Docekasmo da se SDP-ovi bojovnici okrenu protiv Bosnjaka Srebrenice i otvoreno (pa i upravo ovdje, na ovoj temi) brane cetnicko smece koje nijece genocid. U pamet Bosnjaci!
Skijaš

#30 Re: ĆAMIL (FERID) DURAKOVIĆ U SIZUACIJI "IZDAJE"

Post by Skijaš »

Propast i katastrofa wrote:
Skijaš wrote: Možeš li molim te odgovoriti na pitanje ?
Isto y kom smislu? U smisli negiranja genocida? Nije U smislu ucesca u vlasti? Da.
Dakle, imaš SNSD koji negira genocid i SDA koja ne negira, no tebi to ne znači ništa ? :-D OK, sad su neki drugi tvoji stavovi dobili kontekst.
Propast i katastrofa

#31 Re: ĆAMIL (FERID) DURAKOVIĆ U SIZUACIJI "IZDAJE"

Opetja033 wrote:Docekasmo da se standardni SDP-ovi bojovnici na forumu na nalog svog Velikog Vodje bore za srpsku Srebrenicu, bore za to da nacelnik Srebrenice bude Srbin a ne Bosnjak, bore za to da mi Bosnjaci postujemo podjednako sviju - kako nase ljude u Srebrenici tako i Srbe Srebrenicane koji nijecu genocid. Docekasmo da se SDP-ovi bojovnici okrenu protiv Bosnjaka Srebrenice i otvoreno (pa i upravo ovdje, na ovoj temi) brane cetnicko smece koje nijece genocid. U pamet Bosnjaci!
Ne borim se ja jarane, jer ne mogu od vas prvoboraca stici. Ja se zalazem, da i Bosnjak, i Srb budu u vlasti, tj. mogu biti...
A sto ces ti nalijepiti na to trista pridjeva, pa sta cu ja, na tebe ne mogu utjecati, a i nismo svi ovce ako jeste vecina
Last edited by Propast i katastrofa on 09/12/2012 23:41, edited 1 time in total.
Opetja033

#32 Re: ĆAMIL (FERID) DURAKOVIĆ U SIZUACIJI "IZDAJE"

Post by Opetja033 »

Skijaš wrote: OK, sad su neki drugi tvoji stavovi dobili kontekst.
Neka, neka.. Samo neka padaju maske.
palermo

#33 Re: ĆAMIL (FERID) DURAKOVIĆ U SIZUACIJI "IZDAJE"

Post by palermo »

Propast i katastrofa wrote: Sta bi ti sa Srbima u Srebrenici da te pitam? Je li postoji neki plan koji visi na usnama, ali se iz nekog razloga ne govori. Je li osveta prava rijec?

Ja uvazam svakog, sto se za tebe bas i ne moze reci.
Što šta bi ? Ništa, samo bih uspostavio vlast koja ne poriče genocid. Ne, osveta svakako nije prava riječ.
Poštenje, istina, principi,pravda su prave riječi.

Na kojji način uvažavaš onih osam hiljada ubijenih u Srebrenici ?
Skijaš

#34 Re: ĆAMIL (FERID) DURAKOVIĆ U SIZUACIJI "IZDAJE"

Post by Skijaš »

Opetja033 wrote:Docekasmo da se standardni SDP-ovi bojovnici na forumu na nalog svog Velikog Vodje bore za srpsku Srebrenicu, bore za to da nacelnik Srebrenice bude Srbin a ne Bosnjak, bore za to da mi Bosnjaci postujemo podjednako sviju - kako nase ljude u Srebrenici tako i Srbe Srebrenicane koji nijecu genocid. Docekasmo da se SDP-ovi bojovnici okrenu protiv Bosnjaka Srebrenice i otvoreno (pa i upravo ovdje, na ovoj temi) brane cetnicko smece koje nijece genocid. U pamet Bosnjaci!
Ne borim se ja jarane, jer ne mogu od vas prvoboraca stici. Ja se zalazem, da i Bosnjak, i Srb budu u vlasti, tj. mogu biti...
Pa etnička pripadnost i ne igra ulogu nego negiranje genocida.
Propast i katastrofa

#35 Re: ĆAMIL (FERID) DURAKOVIĆ U SIZUACIJI "IZDAJE"

palermo wrote:
Propast i katastrofa wrote: Sta bi ti sa Srbima u Srebrenici da te pitam? Je li postoji neki plan koji visi na usnama, ali se iz nekog razloga ne govori. Je li osveta prava rijec?

Ja uvazam svakog, sto se za tebe bas i ne moze reci.
Što šta bi ? Ništa, samo bih uspostavio vlast koja ne poriče genocid. Ne, osveta svakako nije prava riječ.
Poštenje, istina, principi,pravda su prave riječi.

Na kojji način uvažavaš onih osam hiljada ubijenih u Srebrenici ?
Pa gdje su ti svi ti principi ako sim smislio da samo Bosnjaci mogu u vlast. Sta je s tobom?
miki.ba

#36 Re: ĆAMIL (FERID) DURAKOVIĆ U SIZUACIJI "IZDAJE"

Post by miki.ba »

Skijaš wrote:
Nije Duraković rekao da ne želi sarađivati s nekim, nego da opštinsku većinu ne može predvoditi blok koji negira genocid. A upravo na tom insistiraju Lagumdžija i Radončić. Zašto ? Čemu taj bezobrazluk i guranje prsta u oko ? Sigurno nije iz dosade i samo zato da se napakosti Tihiću, zbog ovog se na izborima nestaje s političke scene i Lagumdžija i Radončić ne bi ovo uradili da misle kako će do tih izbora uopšte doći. Dodikove pripreme za secesiju su očigledno pri kraju.
Možeš li bar obrazložiti ovu recenicu kad je toliko ponavljas.
Propast i katastrofa

#37 Re: ĆAMIL (FERID) DURAKOVIĆ U SIZUACIJI "IZDAJE"

Skijaš wrote:
Skijaš wrote: Možeš li molim te odgovoriti na pitanje ?
Isto y kom smislu? U smisli negiranja genocida? Nije U smislu ucesca u vlasti? Da.
Dakle, imaš SNSD koji negira genocid i SDA koja ne negira, no tebi to ne znači ništa ? :-D OK, sad su neki drugi tvoji stavovi dobili kontekst.
Sam si postavio tezu i sam izveo zakljucak. Dobar ovaj forum
palermo

#38 Re: ĆAMIL (FERID) DURAKOVIĆ U SIZUACIJI "IZDAJE"

Post by palermo »

Pa gdje su ti svi ti principi ako sim smislio da samo Bosnjaci mogu u vlast. Sta je s tobom?
To hoćeš da kažeš da samo Bošnjaci misle da se u Srebrenici desio genocid ? Je li to tvoja poenta ?
Propast i katastrofa

#39 Re: ĆAMIL (FERID) DURAKOVIĆ U SIZUACIJI "IZDAJE"

miki.ba wrote:
Skijaš wrote:Dodikove pripreme za secesiju su očigledno pri kraju.
Hajde bolan, odvaljuje po obicaju
cindrlimindrli

#40 Re: ĆAMIL (FERID) DURAKOVIĆ U SIZUACIJI "IZDAJE"

Post by cindrlimindrli »

Propast i katastrofa wrote:Pa gdje su ti svi ti principi ako sim smislio da samo Bosnjaci mogu u vlast. Sta je s tobom?
Ova tvoja prica je klasicno supljiranje u stilu pravi se blesav do ne iznemoglosti. Nigdje ljudi ne pominju
Bosnjake i Srbe vec stranke koji negiraju genocid i one koje to otvoreno rade. Dakle, kratko i jasno, da li
podrzavas da na vlast u Srebrenici dodje covjek koji negira genocid?
Opetja033

#41 Re: ĆAMIL (FERID) DURAKOVIĆ U SIZUACIJI "IZDAJE"

Post by Opetja033 »

palermo wrote:
To hoćeš da kažeš da samo Bošnjaci misle da se u Srebrenici desio genocid ? Je li to tvoja poenta ?
Ostao mu je jos samo jedan korak, bas kao Lagumdziji i Radoncicu: da otvoreno zanijecu genocid u Srebrenici. To je iduce. Sa nestrpljenjem ocekujem da li ce doci do tog koraka.
Propast i katastrofa

#42 Re: ĆAMIL (FERID) DURAKOVIĆ U SIZUACIJI "IZDAJE"

palermo wrote:
Hajde nastavi sam sa sobom s dodatkom stavljanja rijeci u usta, bas je zabavno.
Zapamti jedno, ne mozes ni ti ni ovaj Durakovic nekog usutkati. To sto imate taj osjecaj da mozete... :D
Propast i katastrofa

#43 Re: ĆAMIL (FERID) DURAKOVIĆ U SIZUACIJI "IZDAJE"

cindrlimindrli wrote:
Propast i katastrofa wrote:Pa gdje su ti svi ti principi ako sim smislio da samo Bosnjaci mogu u vlast. Sta je s tobom?
Ova tvoja prica je klasicno supljiranje u stilu pravi se blesav do ne iznemoglosti. Nigdje ljudi ne pominju
Bosnjake i Srbe vec stranke koji negiraju genocid i one koje to otvoreno rade. Dakle, kratko i jasno, da li
Nemoj zahabavat?
Ja ti kazem da vam je princip o negiranju genocida i veza s ulaskom u vlast glup i tacka. Ne mozes tako tupim principom ici glavom kroza zid
Propast i katastrofa

#44 Re: ĆAMIL (FERID) DURAKOVIĆ U SIZUACIJI "IZDAJE"

Opetja033 wrote: Ostao mu je jos samo jedan korak, bas kao Lagumdziji i Radoncicu: da otvoreno zanijecu genocid u Srebrenici. To je iduce. Sa nestrpljenjem ocekujem da li ce doci do tog koraka.
To sto cekas nastavi da cekas
cindrlimindrli

#45 Re: ĆAMIL (FERID) DURAKOVIĆ U SIZUACIJI "IZDAJE"

Post by cindrlimindrli »

Propast i katastrofa wrote:Nemoj zahabavat?
Ja ti kazem da vam je princip o negiranju genocida i veza s ulaskom u vlast glup i tacka. Ne mozes tako tupim principom ici glavom kroza zid
Da probam jos jednom,
cindrlimindrli wrote:Dakle, kratko i jasno, da li
Da/Ne?
Opetja033

#46 Re: ĆAMIL (FERID) DURAKOVIĆ U SIZUACIJI "IZDAJE"

Post by Opetja033 »

Propast i katastrofa wrote:Zapamti jedno, ne mozes ni ti ni ovaj Durakovic nekog usutkati...
Tu itekako grijesis. Vas niko ne zeli usutkati. Nama ide u korist svaki put kada izdajnicki SDP, njegov vodja, njegove fanaticne pristalice otvore usta. Samo nastavite pricati. A ja cu gledati svaki put da podvucem u komentaru da se radi o osobi koja je simpatizer/clan SDP-a. Molim te nastavi...
palermo

#47 Re: ĆAMIL (FERID) DURAKOVIĆ U SIZUACIJI "IZDAJE"

Post by palermo »

Propast i katastrofa wrote: Hajde nastavi sam sa sobom s dodatkom stavljanja rijeci u usta, bas je zabavno.
Zapamti jedno, ne mozes ni ti ni ovaj Durakovic nekog usutkati. To sto imate taj osjecaj da mozete... :D
Ne odgoovori ti meni na pitanje ?

Skijaš

#48 Re: ĆAMIL (FERID) DURAKOVIĆ U SIZUACIJI "IZDAJE"

Post by Skijaš »

miki.ba wrote:
Skijaš wrote:
Nije Duraković rekao da ne želi sarađivati s nekim, nego da opštinsku većinu ne može predvoditi blok koji negira genocid. A upravo na tom insistiraju Lagumdžija i Radončić. Zašto ? Čemu taj bezobrazluk i guranje prsta u oko ? Sigurno nije iz dosade i samo zato da se napakosti Tihiću, zbog ovog se na izborima nestaje s političke scene i Lagumdžija i Radončić ne bi ovo uradili da misle kako će do tih izbora uopšte doći. Dodikove pripreme za secesiju su očigledno pri kraju.
Srebrenica je zadnja brana secesiji. Velikosrbi su preko Lagumdžije i Radončića ovladali ministarstvima odbrane i bezbjednosti, te im je sada potrebna vlast u Srebrenici koja bi asistirala u secesiji i one povratnike koji se budu protivili predstavila kao radikale i nacionaliste. Malkić i Meholjić u ulozi mini-abdića.
Propast i katastrofa

#49 Re: ĆAMIL (FERID) DURAKOVIĆ U SIZUACIJI "IZDAJE"

cindrlimindrli wrote:se ne Dakle, kratko i jasno, da li
Da/Ne?[/quote]
Halo ba, sta ja imam da podrzavam ko ce u vlast, ne podrzavam ni jednog. Podrzavam da su princip "negatori genocida ne mogu u vlast" i "Durakovic ili XY se ne zlasu" , da su glupi principi. A ako bas hoces, mozes to tumaciti i kako zelis da tumacis i kako si ovdje naveo, jer ionako to radite.
Skijaš

#50 Re: ĆAMIL (FERID) DURAKOVIĆ U SIZUACIJI "IZDAJE"

Post by Skijaš »

cindrlimindrli wrote:
Odgovorio je, njemu je to svejedno.
Locked