therrarrius wrote:agnostic_front wrote:U BiH niko ne pravi koncerte zato što smo mi ne volimo komercijalu. Mi smo istinski ljubitelji muzike i treba da budemo ponosni na to. MRTVI UNDERGROUND! Ništa komercijala!

Ma ja ba ''andrgraund'' majka, aca i dzej, jebo mejnstrim. Ponosan zam na drzavu, u PM koliko sam ponosan.
Od svih turbo pjevaca ti spominjes ta dva normalnija... sad eto niko nije bio mlad, isao u srednju i pravio derneke svake sedmice... mi smo cugali k'o vel'ki

normalno uz narodnjake, nije me stid to reci... i u to vrijeme sam slusao i underground rap za koji vecina nije cula, domaci i strani, house, techno (malo manje) rock itd... ali necu cugati uz tu muziku

sad odjednom svi nazor gospoda, derneci se prave uz Mozarta, Beethovena... kad cuju "Za Elizu" rezu vene... po fb svi odjednom fanovi Paca, do jucer nisu culi za njega...
sad je drugo vrijeme, vise ne pijem tako da nemam ni potrebu slusati tu muziku, a cak i kad sam je slusao znalo se sta valja, a sta je smece... ovo cinge cange nisam podnosio ni kad sam bio "unisten"

ali i medju narodnjacima ima pjesama koje mi ne bi bio problem ni sad poslusati, s vremena na vrijeme...
papak je papak, nije bitno kakvu muziku slusa...
isto tako su mi Rihhana, Gaga, Britney i ove nove generacije pop "zvijezda" isti racku k'o i Seke, Stoje itd. samo sto pjevaju na engleskom jeziku... kao i ovi americki repercici koji se ne razlikuju od Dr. Zoa, Elitnog Odreda itd... da ne spominjem ovo smece Gangam stajl, nista gore nisam cuo jos od onog Mosa Mosa... bole usi od tog, a vidim svi se osjecaju nekako kul dok "plesu" uz to...