Abdurahman Malkic - Izdajica ili Vizionar

alijagoro

#26 Re: Abdurahman Malkic - Izdajica ili Vizionar

Post by alijagoro »

emigrazione wrote:Malkic je lik koji treba, iskljucivo, da interesuje srebrenicane pa tek onda ostale. Medjutim, s obzirom da mnoge vogoscanske srebrenicane zaboli neka stvar i za Srebrenicom, a kamoli za Malkicem ne znam zasto bi se dizala frtutma oko ovakvih pol. igrica koje su danas u BIH sasvim normalne. Veljaca tema je sasvim ok, medjutim srebrenicanima je malkic pred nosom pa neka vide s njim, ja da sam iz Srebrenice znao bih sta bi uradio
Sto ti kao Sarajlija ne uradis nesto sa Lagumdzijom i ostalim sarajevskim politicarima,koji nisu nista bolji od ovog Malkica :roll: .
FOČANSKI PROPISI

#27 Re: Abdurahman Malkic - Izdajica ili Vizionar

Post by FOČANSKI PROPISI »

alijagoro wrote:
emigrazione wrote:Malkic je lik koji treba, iskljucivo, da interesuje srebrenicane pa tek onda ostale. Medjutim, s obzirom da mnoge vogoscanske srebrenicane zaboli neka stvar i za Srebrenicom, a kamoli za Malkicem ne znam zasto bi se dizala frtutma oko ovakvih pol. igrica koje su danas u BIH sasvim normalne. Veljaca tema je sasvim ok, medjutim srebrenicanima je malkic pred nosom pa neka vide s njim, ja da sam iz Srebrenice znao bih sta bi uradio
Sto ti kao Sarajlija ne uradis nesto sa Lagumdzijom i ostalim sarajevskim politicarima,koji nisu nista bolji od ovog Malkica :roll: .
Lagumdžija je zvorničanin,a ne sarajlija.
alijagoro

#28 Re: Abdurahman Malkic - Izdajica ili Vizionar

Post by alijagoro »

Nisam mislio gdje je rodzen,vec da se smatra sarajevskim politicarem,pa nek mu emigrazione objasni par stvari.
Dionysios

#29 Re: Abdurahman Malkic - Izdajica ili Vizionar

Post by Dionysios »

Ima li gdje snimak dnevnika sa FACE tv-a?
emigrazione

#30 Re: Abdurahman Malkic - Izdajica ili Vizionar

Post by emigrazione »

Evo sad cu, samo pivu da popijem;-)
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#31 Re: Abdurahman Malkic - Izdajica ili Vizionar

Post by PipiDugaDevetka »

Last edited by PipiDugaDevetka on 08/12/2012 07:35, edited 2 times in total.
luckylaka

#32 Re: Abdurahman Malkic - Izdajica ili Vizionar

Post by luckylaka »

Dionysios wrote:Ima li gdje snimak dnevnika sa FACE tv-a?
Bolje da ne gledas jer obojica su u pet deka s tim sto se Malkic cijeli vrijeme nesto ceri ,,ko pizda na nove gace,,ko da je na drogama,ali ni Camil nije daleko doguro.Uglavnom prica se svodi kako ce sutra sva jalija na neku svadbu i tamo ce se dogovarati :-) jedino nece valjda biti fahro keljmendi jer on valjda do sada nikada nije ni bio u Srebrenica.na kraju suplja prica od obojice
theTruePath

#33 Re: Abdurahman Malkic - Izdajica ili Vizionar

Post by theTruePath »

sta je konkretno fuj na slikama?
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#34 Re: Abdurahman Malkic - Izdajica ili Vizionar

PipiDugaDevetka

#35 Re: Abdurahman Malkic - Izdajica ili Vizionar

theTruePath wrote:

sta je konkretno fuj na slikama?
Image

Crvene trešnje su FUJ!
Propast i katastrofa

#36 Re: Abdurahman Malkic - Izdajica ili Vizionar

Post by Propast i katastrofa »

jel to stavljas privatne slike s facebooka?? :run:
PipiDugaDevetka

#37 Re: Abdurahman Malkic - Izdajica ili Vizionar

Propast i katastrofa wrote:
jel to stavljas privatne slike s facebooka?? :run:
Nisu više privatne slike, čim su na FB dostupne i skidljive.
cyprus

#38 Re: Abdurahman Malkic - Izdajica ili Vizionar

Post by cyprus »

Svako na koga se poviče 'izdaja' ili 'izdajnik' nekako mi postane draži... Izdajnici su jedina šansa Balkana...
Propast i katastrofa

#39 Re: Abdurahman Malkic - Izdajica ili Vizionar

Post by Propast i katastrofa »

cyprus wrote:Svako na koga se poviče 'izdaja' ili 'izdajnik' nekako mi postane draži... Izdajnici su jedina šansa Balkana...
To ti je glavno kod ovih glasnih brbljivaca, uvijek isto :skoljka:
FOČANSKI PROPISI

#40 Re: Abdurahman Malkic - Izdajica ili Vizionar

cyprus wrote:Svako na koga se poviče 'izdaja' ili 'izdajnik' nekako mi postane draži... Izdajnici su jedina šansa Balkana...
:thumbup:
Ovakav način opstanaka na vlasti je svojstven SDA.
Čim ih glasači raskrinkaju oni pribjegavaju oprobanim metodama :
Izdaja,vitalni interes,Srbi ovo,Hrvati ono...
Skijaš

#41 Re: Abdurahman Malkic - Izdajica ili Vizionar

Post by Skijaš »

Nevjerovatno glupa teza. Ovdje se radi o sukobu ideja i nije isto kada se recimo Nataša Kandić protivi velikosrpstvu i kada Fikret Abdić radi u korist tog velikosrpstva. Kakve dodirne tačke imaju Kandićka i Abdić ? Nikakve. Šta recimo Emil Vlajki i Željko Komšić imaju zajedničko i oko čega se njih dvojica mogu složiti ? Ti si kolega ili za opciju suživota bez etničke podjele teritorije, ili nisi. I to je ono što te čini čovjekom ili smećem, a ne to koliko kojeg naroda podržava tvoju ideju.
Skijaš

#42 Re: Abdurahman Malkic - Izdajica ili Vizionar

Post by Skijaš »

FOČANSKI PROPISI wrote:
Nema ovo veze sa SDA, izbaci SDA iz kalkulacije i zadrži se na argumentima.
FOČANSKI PROPISI

#43 Re: Abdurahman Malkic - Izdajica ili Vizionar

Skijaš wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:
Od njih sam najviše puta čuo riječ "Izdaja".
Najveći argument je taj što poslije svake optužbe okupe stado oko sebe.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#44 Re: Abdurahman Malkic - Izdajica ili Vizionar

Post by JoseMujica »

Malkić je u svemu pijun koji je naplatio to što je ostao živ i sad igra za one koji nude više. Šta je preživio licemjerno mu je išta zamjeriti.

Ja ga nemam za šta kriviti jer je samo kroz lično iskustvo shvatio realitet bh. politike, a to je da su sve "patriotske" priče gola qurčina i da je jedino što je relevantno: 1. ostani živ 2. mazni što više.

Kada kritikujete bilo koga od ovih eksponenata, samo gledajte za koji klub igraju, trenutno. Prema dresu koji nose navijači se lako odrede dal je igrač izdajnik ili bog koji hoda zemljom i ta se etiketiranja mijenjaju svakodnevno.

Ja bih lično volio da su sve Pederalne ocije stale iza Inicijative i Durakovića i da će do 2014 svi stati iza inicijative...dal je to realno :? Poznajući poganćerstvo i političku nepismenost sarajevske političke scene mislim da nije. Šta je posljedica toga? To da će nas sve drug Mića nastaviti guziti kako mu se ćefne. Ko je kriv za to? Drug Mića sigurno nije jer on samo koristi pruženu mogućnost.
Last edited by JoseMujica on 08/12/2012 11:10, edited 1 time in total.
FOČANSKI PROPISI

#45 Re: Abdurahman Malkic - Izdajica ili Vizionar

Kad SDA pravi koaliciju sa SDS-om onda je to u intersu Bosne i Bošnjaka,kad SDP pravi isto, onda je to izdaja Bosne i Bošnjaka.
Dokle?
Skijaš

#46 Re: Abdurahman Malkic - Izdajica ili Vizionar

Post by Skijaš »

FOČANSKI PROPISI wrote:
Skijaš wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote: :thumbup:
Od njih sam najviše puta čuo riječ "Izdaja".
Najveći argument je taj što poslije svake optužbe okupe stado oko sebe.
Nemoj biti toliko ograničen mržnjom prema SDA pa da odbijaš sve što dođe iz SDA, jer te tad kroz život ne vodi neki moralni kompas nego poput Damira Hadžića, animozitet prema Tihiću. Nemoj da oni upravljaju tvojim životom. Znači ostavi po strani ono što SDA sada misli o Lagumdžijinoj ili Radončićevoj politici, šta ti misliš o tom ? Je li dobro da pored postojeće većine odbornika u opštinskom vijeću, a zbog bolesnika pout Malkića i Meholjića veći dio vlasti ipak preuzima opcija koja negira genocid ?
FOČANSKI PROPISI

#47 Re: Abdurahman Malkic - Izdajica ili Vizionar

Skijaš wrote:
Nemoj biti toliko ograničen mržnjom prema SDA pa da odbijaš sve što dođe iz SDA, jer te tad kroz život ne vodi neki moralni kompas nego poput Damira Hadžića, animozitet prema Tihiću. Nemoj da oni upravljaju tvojim životom. Znači ostavi po strani ono što SDA sada misli o Lagumdžijinoj ili Radončićevoj politici, šta ti misliš o tom ? Je li dobro da pored postojeće većine odbornika u opštinskom vijeću, a zbog bolesnika pout Malkića i Meholjića veći dio vlasti ipak preuzima opcija koja negira genocid ?
Za Srebrenicu je najbitnije da se ljudi vrate i tamo normalno žive.Koja će većina to omogućiti najmanje je bitno.
Dosadašnja sa SDA na čelu je više novca pokrala i plasirala u i oko Sarajeva,nego u cijelu Istočnu Bosnu.
Sa SDA smo propatili dvadeset i dvije godine. Dajte da neko drugi pokaže šta zna ,pa onda sudite.
Hodidid

#48 Re: Abdurahman Malkic - Izdajica ili Vizionar

Post by Hodidid »

JoseMujica wrote:Malkić je u svemu pijun koji je naplatio to što je ostao živ i sad igra za one koji nude više. Šta je preživio licemjerno mu je išta zamjeriti.

Ja ga nemam za šta kriviti jer je samo kroz lično iskustvo shvatio realitet bh. politike, a to je da su sve "patriotske" priče gola qurčina i da je jedino što je relevantno: 1. ostani živ 2. mazni što više.

Kada kritikujete bilo koga od ovih eksponenata, samo gledajte za koji klub igraju, trenutno. Prema dresu koji nose navijači se lako odrede dal je igrač izdajnik ili bog koji hoda zemljom i ta se etiketiranja mijenjaju svakodnevno.

Ja bih lično volio da su sve Pederalne ocije stale iza Inicijative i Durakovića i da će do 2014 svi stati iza inicijative...dal je to realno :? Poznajući poganćerstvo i političku nepismenost sarajevske političke scene mislim da nije. Šta je posljedica toga? To da će nas sve drug Mića nastaviti guziti kako mu se ćefne. Ko je kriv za to? Drug Mića sigurno nije jer on samo koristi pruženu mogućnost.
+1 :thumbup:
Skijaš

#49 Re: Abdurahman Malkic - Izdajica ili Vizionar

Post by Skijaš »

FOČANSKI PROPISI wrote:
Skijaš wrote:
Za Srebrenicu je najbitnije da se ljudi vrate i tamo normalno žive.Koja će većina to omogućiti najmanje je bitno.
Dakle, pošto nisi zadovoljan sa SDA, hajde neka probaju četnici koji negiraju da je genocida uopšte bilo ?
FOČANSKI PROPISI

#50 Re: Abdurahman Malkic - Izdajica ili Vizionar

Skijaš wrote:
FOČANSKI PROPISI wrote:
Skijaš wrote:
Dakle, pošto nisi zadovoljan sa SDA, hajde neka probaju četnici koji negiraju da je genocida uopšte bilo ?
Izvini,ali za mene Lagumdžija i Radončić nisu četnici.(možda za tebe i SDA)
Post Reply