Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
... po redosljedu nekih slikica koje smo mi banjalucani postali na drugom mjestu. Recimo planina oko Sarajeva. Dobro to i jeste bio cilj. Da, inace slike Avaza u izgradnji poticu i copyright su sa ovih stranica vjerovatno od Sarajlija.
Lloyd wrote:... po redosljedu nekih slikica koje smo mi banjalucani postali na drugom mjestu. Recimo planina oko Sarajeva. Dobro to i jeste bio cilj. Da, inace slike Avaza u izgradnji poticu i copyright su sa ovih stranica vjerovatno od Sarajlija.
O cemu ti prdis, matere ti? Ako si nas´o gdje koju slikicu onda je i postiraj ovdje, nemoj pametovat´.
P.S. ona jedna zgrada gore se vjerujem moze naci samo na HD-u nekog arhitekte ili? (ne oni planovi bivse zgrade Avaza, nego ona poslije sa bibijevima ispred)
Saian wrote:
P.S. ona jedna zgrada gore se vjerujem moze naci samo na HD-u nekog arhitekte ili? (ne oni planovi bivse zgrade Avaza, nego ona poslije sa bibijevima ispred)
Mislis na ovu zgradu !? Ne znam ni ja, tamo gdje sam je pronasao stoji samo da se radi o stambenom objektu i da je u toku izgradnja.