jel vas startovala osoba istog spola ikada
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
_MaYa_
ej komi, ma znas sta nije da sam ja uzivala u tih pet minuta....
nmeni je bilo odvratno i sramotno i voljela bi da sam nestala ali problem je bio u tome
sto sam bila s jos dvije cure tu, i te dvije cure su isto dozivjele to od nje, i kada je ona mene hvatala one su se samo nasmijale,
aliiii kao ono ne budi seljanka uzivaj...ne znam razumijes li to...
kao daj jebote pa to je samo hvatacina...
i onda sam ja tu kao bila cool ali bog zna da sam jedva cukala da prestane..hehe
a inace te ostale cure, ne samo da se diraju, cvec se zvalje medjusobno i ljube se po sisama...al na malo jacim drogama tj na nekim tabletama s alkosom promijesanim ili na ljepilu..........majke mi al to je gadno u picku materinu
kako muskarac moze da bude gadan tako i zena isto
nmeni je bilo odvratno i sramotno i voljela bi da sam nestala ali problem je bio u tome
sto sam bila s jos dvije cure tu, i te dvije cure su isto dozivjele to od nje, i kada je ona mene hvatala one su se samo nasmijale,
aliiii kao ono ne budi seljanka uzivaj...ne znam razumijes li to...
kao daj jebote pa to je samo hvatacina...
i onda sam ja tu kao bila cool ali bog zna da sam jedva cukala da prestane..hehe
a inace te ostale cure, ne samo da se diraju, cvec se zvalje medjusobno i ljube se po sisama...al na malo jacim drogama tj na nekim tabletama s alkosom promijesanim ili na ljepilu..........majke mi al to je gadno u picku materinu
kako muskarac moze da bude gadan tako i zena isto
-
hey
joj mayo tita ti, ti pricas kako ti je sve gadno bilo a 10 min sedis i cekas sta ce dalje uraditi...svasta vala...nikako te ne kontam
cuj sramota te bilo ako je ne pustis da te pipa i pdes ona te nece pozdraviti sutra
meni se jednom desilo da pricam sa curom i skontam ne gleda ona mene, nesto normalno, i pozdrav
ma ne zelim je ni sresti a ne pozdraviti
cuj sramota te bilo ako je ne pustis da te pipa i pdes ona te nece pozdraviti sutra
meni se jednom desilo da pricam sa curom i skontam ne gleda ona mene, nesto normalno, i pozdrav
-
_MaYa_
a sta ces, postoje ljudi koji cijene ljude zbog njihovih vrlina, a mane pokusavaju zanemariti...
ta cura je moja prijateljica, i kada je vidim sad, pozdravimo se i kontam ok, jebiga ona se nadrogirala i to je puklo i naravno da joj necu zamjeriti...
ali da sam se ja tako odvalila i skocila na nekog, bilo bi mi ruzno da taj neko nije svatio to ko zafrkanciju, vec kao "problem" ona se napalila ja nisam...i samim tim sto joj nisam uzvratila dodir, dala sam joj do znanja da to ne zelim...
a da je bila imalo manje na drogama, shvatila bi da sam tu s momkom i nije ok da me fasta, mada se on poslije smijao ko stoka kad sam mu to ispricala jer
sta ja znam, da je to bilo s muskarcem, reko bi mi sigurno nesto kao "joooj i ti si drolja, das svakom da te dira" mada ne dam svakom, ...
ali takvi ste ti vi muskarci, ono nikad pretvorite u uvijek samo radi ljubomore, ali kao zena je ok, nije ljubomoran na zene
da rezimiram...prijateljica se nadrogirala, a ja sam bila susetljiva i nisam htjela da napravim to njeno stanje losim ili ono,
ne bi ona to nikad napravila pod normalnim okolnostima
svakome se desavaju stvari i zato smo prijatelji da budemo susretljivi i normalni, a ne samo da jedni druge odjebavamo zbog nekiih sitnica...
prijatelj se napio i reko mi "popusi mi kurac" to mi je ista stvar kao i ovo, sutra se izvinio i jebiga oprastam, ali ona se nije izvinila jer ili nije znala ili joj je bilo neugopdno...
ta cura je moja prijateljica, i kada je vidim sad, pozdravimo se i kontam ok, jebiga ona se nadrogirala i to je puklo i naravno da joj necu zamjeriti...
ali da sam se ja tako odvalila i skocila na nekog, bilo bi mi ruzno da taj neko nije svatio to ko zafrkanciju, vec kao "problem" ona se napalila ja nisam...i samim tim sto joj nisam uzvratila dodir, dala sam joj do znanja da to ne zelim...
a da je bila imalo manje na drogama, shvatila bi da sam tu s momkom i nije ok da me fasta, mada se on poslije smijao ko stoka kad sam mu to ispricala jer
ali takvi ste ti vi muskarci, ono nikad pretvorite u uvijek samo radi ljubomore, ali kao zena je ok, nije ljubomoran na zene
da rezimiram...prijateljica se nadrogirala, a ja sam bila susetljiva i nisam htjela da napravim to njeno stanje losim ili ono,
prijatelj se napio i reko mi "popusi mi kurac" to mi je ista stvar kao i ovo, sutra se izvinio i jebiga oprastam, ali ona se nije izvinila jer ili nije znala ili joj je bilo neugopdno...
-
_MaYa_
jel tako uradis i s mukarcem koji ti se ne svidja a gleda te ? ono odjebes ga za citav zivot a mozda bi ti bo nAJBOLJji prijatelj....hey wrote:joj mayo tita ti, ti pricas kako ti je sve gadno bilo a 10 min sedis i cekas sta ce dalje uraditi...svasta vala...nikako te ne kontam
cuj sramota te bilo ako je ne pustis da te pipa i pdes ona te nece pozdraviti sutra![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa zato je ova bosna usrana niko ni sa kim ne govori, jer jebiga postoje ljudi kao sto si ti, zatucani neupuceni....
naravno da ako bi me muskarac htio poljubiti, da bi mu rekla sigurno si me pogresno skontao i nasmijala se i otisla i uvijek bi ga pozdravila...
-
hey
heb ga sta ces ima nas zatucanih......al ja bih ipak radije tako nego da prihvatam sve sto mi se servira_MaYa_ wrote:jel tako uradis i s mukarcem koji ti se ne svidja a gleda te ? ono odjebes ga za citav zivot a mozda bi ti bo nAJBOLJji prijatelj....hey wrote:joj mayo tita ti, ti pricas kako ti je sve gadno bilo a 10 min sedis i cekas sta ce dalje uraditi...svasta vala...nikako te ne kontam
cuj sramota te bilo ako je ne pustis da te pipa i pdes ona te nece pozdraviti sutra![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa zato je ova bosna usrana niko ni sa kim ne govori, jer jebiga postoje ljudi kao sto si ti, zatucani neupuceni....
naravno da ako bi me muskarac htio poljubiti, da bi mu rekla sigurno si me pogresno skontao i nasmijala se i otisla i uvijek bi ga pozdravila...to je ok...
glede prijatelja, ja sa njom jesam bila prijatelj pa je znala moje stavove i uprkos tome pokusala....e pa nece moci ove noci a niti jedne druge
a glede muskaraca, uvek sam ovorena da kazem sta zelim, pa i ako bi me muvao a ne zelim biti u toj vrsti odnosa sa njim rekla bih mu to, ako prihvati eto starta za pocetak prijateljstva,a ako ne...put putujemo....
ne mozes za sve sto vidis reci: to je dobro, jer postoji
i pazi sta gledas i slusas, prvi put se zgrozis a vec drugi i sve ostale ti ostaje normalnije.....tako ne napreduje svet
-
_MaYa_
pa znas sta ako i postane normalnije, to je priroda znaci mozda bi ja trebala biti lesba?
ma samo se salim...
gledaj, svako ima svoje principe i nacela, ja sam prilicno fleksibilna osoba, mnogi me znog toga cijene, a mnogi i ne smatraju previse normalnom(vecina). I sta ja sad tu mogu?
Raditi nesto sto drustvo nalaze da se radi, a biti sjebana ili obratno raditi ono sto ja mislim da je ispravno i zivjeli!
Ma ne znam, svako treba da radi ono sto misli da je ispravno, nasi preci smatrali su sex negativnim? helloo, mozda i mi gomilu stvari lose procjenjujemo a tek ce nasa djeca to shvatati
gledaj, svako ima svoje principe i nacela, ja sam prilicno fleksibilna osoba, mnogi me znog toga cijene, a mnogi i ne smatraju previse normalnom(vecina). I sta ja sad tu mogu?
Raditi nesto sto drustvo nalaze da se radi, a biti sjebana ili obratno raditi ono sto ja mislim da je ispravno i zivjeli!
Ma ne znam, svako treba da radi ono sto misli da je ispravno, nasi preci smatrali su sex negativnim? helloo, mozda i mi gomilu stvari lose procjenjujemo a tek ce nasa djeca to shvatati
-
hananah
U par navrata, cak sam jednom u gay klubu plasala s curom i u neko doba me je pocela ljubiti. Moram priznati da je ljepse i njeznije nego s bilo kojim muskarcem. Ali, ebi ga, treba ima izraslinu na pogresnom mjestu, tako da se sve i zavrsilo sa polusatnim ljubljenjem. Pa sta, jedno iskustvo vise. Da nisam probala ne bih nikad saznala da nisam lezba 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
HM O ocome smo imali malu raspravu za vrijeme grupnjaka u subotuhananah wrote:U par navrata, cak sam jednom u gay klubu plasala s curom i u neko doba me je pocela ljubiti. Moram priznati da je ljepse i njeznije nego s bilo kojim muskarcem. Ali, ebi ga, treba ima izraslinu na pogresnom mjestu, tako da se sve i zavrsilo sa polusatnim ljubljenjem. Pa sta, jedno iskustvo vise. Da nisam probala ne bih nikad saznala da nisam lezba
-
hananah
Znaci komi dosla vam ja na rijec. Lijepo. E pa zato i ne volim takva sastajanja, to je puno tracanja, ogovaranja, nagadjanja, svega necega. I onda razlaz do iduceg puta gdje se svi jedno drugom usrdno smjeskaju a u medjuvremenu formirane grupice ogovaraju jedna drugu. Doduse, nekad se mozda i pojavim na nekom od tih sastanaka. Cisto ono da saznate iz prve ruke o meni
Premda mi je ljepse ovako, plasirati o sebi ono sto zelim da se zna o meni, na nacin na koji zelim. Vec naslucujem ko je bio glavni "izvjestavac"
Blago ti ga meni
nego imas mail pa pitaj sta te interesuje ono cisto da imate materijala za iduci sastanak, odnosno, druzenje na Sarajevski nacin. A evo ti za pocetak jedna korisna informacija. Hana se uglavnom druzi sa strancima, odnosno strankinjama. Mozes tu cak i sta pametno cuti.
Skoro sav moj dodir s nasim ljudima jeste forum.

- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
činjenica je da nemam visoko mišljenje o sebi
niti da me iko može uvrijediti
ali volim slušati ljude i učiti i spoznavati
pa me to vadi iz svih govana (hm dobro ne baš svih)
recimo ja ti mogu otvoreno reći šta smo pričali:
ti imaš odgovor na sve i to iz osobnog iskustva = ne vjeruje ti niko ništa
he he majstor komi has spoken
pa me to vadi iz svih govana (hm dobro ne baš svih)
-
hananah
ma superkomi wrote:činjenica je da nemam visoko mišljenje o sebi
pa me to vadi iz svih govana (hm dobro ne baš svih)![]()
- sekiracija
Dapace startovao sam je nju.
Joooj kad bi vam prico koliko sam pirgu izvrno rekli bi laze sekiracija
Joooj kad bi vam prico koliko sam pirgu izvrno rekli bi laze sekiracija
- manijak1
-
Summer
ma da ja vama ovo: Q: what did one lesbian say to the other? - you damn man! Q: what did one lesbian vampire say to the other? - see you next month.
( e tako ti je to majo, muskarci su .... ha ha ha .......a i zene. samo si joj trebala reci: halo, curo draga, ljubav je ljubav, sex je sex, x je x, a ku... je ...ac.)![]()
-
Hera
Nisam se javila na ovaj forum stoljecima. Horns, kuco stara, sta ima ljubavi Herina? Elem, ko vam je ova mala Maya, to neka nova Brineta? Mayo, srce, moram odreagovati na tvoj post o milovanju guze. Ne znam koliko ti je godina, ali apsolutno ti je bezveze da radis ista u zivotu radi drugih ljudi, da bi se eventualno svidjela jednom drugom trecem desetom liku. Jer ce uvijek postojati neko kome se neces svidjeti. Imaj muda da kazes odjebi ljudima kada se nadjes u situaciji u kojoj se prijatno ne osjecas.
I jos jedna stvar. Ne kontam sto se toliko zgrazavas jer je ta riba koja te milkila bila nalozena 'kao muskarac'. Zenska seksulanost je podjednakog intenziteta kao i muska, tuga je sto jos preovladava misljenje da je 'fino' da je sakrivamo.
I jos jedna stvar. Ne kontam sto se toliko zgrazavas jer je ta riba koja te milkila bila nalozena 'kao muskarac'. Zenska seksulanost je podjednakog intenziteta kao i muska, tuga je sto jos preovladava misljenje da je 'fino' da je sakrivamo.