IN MEMORIAM
-
violentjack
Moja sucutLace wrote:31-o godisnja sluzbenica UNDP-a, mojca leban nastradala u direktnom sudaru sa teretnim vozilom, na putu prema zenici...nakon par sati podlegla povredama u bolnici...
upravo sam skontala da se vjerovatno radi o jednoj nasoj forumasici![]()
-
multivitamin
nemam rijeci dovoljno, dva su dana malo....i am gonna miss u....
-
St.Germain
ne mogu da vjerujem
stvarno ne mogu da vjerujem

stvarno ne mogu da vjerujem
-
BECHO
Ne mogu da vjerujem da je to nasa lady!
Poznavao sam je i rado sam citao njezine komentare sa foruma! Suosjecam u ovom momentu sa svim njezinim prijateljima, rodbinom i dragim osobama! Pokoj joj dusi i nek joj je laka zemlja bosanska !

-
margareta
Nisam vjerovala do danas da se stvarno to desilo.
Zaista nisam.
Sinoc kasno sam prvi puta cula o tome ali nisam vjerovala.
Iskreno zalim.
_____________________________________________________________________________________
Najmilijima nastradale iskreno saucesce.
_____________________________________________________________________________________
Pokoj joj dusi.
Zaista nisam.
Sinoc kasno sam prvi puta cula o tome ali nisam vjerovala.
Iskreno zalim.
Najmilijima nastradale iskreno saucesce.
Pokoj joj dusi.
- Fair Life
#40 Re: IN MEMORIAM
Oprosti Edit sto sam uzeo slobodu da tvoj post dopunim fotografijom pokojne Mojce...Edit wrote:"Mnogo hteo, mnogo zapoceo
smrtni cas ga omeo..."Bila je vedra i nasmijana, briljantnog uma i odlicnih zapazanja, postenih nazora, vrijedna, sposobna, svestrana... mnogo je htjela, mogla i znala... zurila da stigne svuda... i u jednom trenutku - sve se zavrsilo...Fair Life wrote:
Mislio sam da slobodan prostor u tvom postu trazi fotografiju...
Kad sam vidio ovo nasmijano lice kojeg vise nema... morao sam...
PS___Ako mislis da nije trebalo samo "migni" i ja cu editovati.
-
Edit
Fair... u prvom trenutku me je pogled na sliku malo presjekao... jako je vjerna...
Pomislila sam - da ti dam taj mig, jer - postavljanjem teme nisam htjela narusiti Mojcino pravo na privatnost. Ona je postovala moju zelju da ostanem anonimna za forum, i smatrala sam da zasluzuje isto to - i nakon smrti... Ipak, tema je posljedica neke moje neracionalne potrebe da se i ovdje, na jednom od brojnih mjesta na netu na kojima je ostavljala svoj pisani trag (bilo da je rijec o diskusijama na forumu ili pak o naucnim radovima) pojavi nesto u znak sjecanja na nju.
Kad bolje razmislim, vidim da je i drugi forumasi poznaju; mislim da se svi njenog pisanja ovdje sjecaju sa postovanjem, i da nema razloga da - makar sada - ne znaju i kako je izgledala.
Slika ipak upotpunjuje IN MEMORIAM. Neka ostane.
Pomislila sam - da ti dam taj mig, jer - postavljanjem teme nisam htjela narusiti Mojcino pravo na privatnost. Ona je postovala moju zelju da ostanem anonimna za forum, i smatrala sam da zasluzuje isto to - i nakon smrti... Ipak, tema je posljedica neke moje neracionalne potrebe da se i ovdje, na jednom od brojnih mjesta na netu na kojima je ostavljala svoj pisani trag (bilo da je rijec o diskusijama na forumu ili pak o naucnim radovima) pojavi nesto u znak sjecanja na nju.
Kad bolje razmislim, vidim da je i drugi forumasi poznaju; mislim da se svi njenog pisanja ovdje sjecaju sa postovanjem, i da nema razloga da - makar sada - ne znaju i kako je izgledala.
Slika ipak upotpunjuje IN MEMORIAM. Neka ostane.