Bio je dobar u Sarajevu,ali je za svaki plus u Sarajevu u inozemstvu dobijao po dva minusa.ledeni_caj wrote:Jel mu to karijera samo ta godina.Arteta wrote:Pogotovo je prosle sezone bio u jakom klubuPapeSusic wrote: Ni Skoro nije imao losu karijeru
Propali BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Arteta
#26 Re: Propali BH reprezentativci i potencijalni reprezentativc
- Baltazar_khan
- n4rod zn4
- al_neri
- fortaleza
#30 Re: Propali BH reprezentativci i potencijalni reprezentativc
Kad se samo sjetim što je se sve pisalo o njemu prije par godina, kao neviđeni talent... Uništile su ga ozljede i lom noge nakon kojeg i prelazi u Hajduk, ispočetka neloš... ali prespor, sporo reagira, vuče se po terenu, ne ulazi u prilike uz svega par bljeskova i to je to. Mislim da ovaj nikad ne bi mogao postati takav igrač kako se o njemu pisalo jer eto "igrao je tada u juniorima jednog Liverpoola", napuhana priča preko medija.PapeSusic wrote:Nikola Saric, rodjen 1991 u Sarajevu odrasto u Danskoj. I on imao zelju da igra za BiH. Sa 18 godina ode u Liverpool medjutim tamo propadne ko kauc i 2011. potpisuje za veliki Hajduk u kojem zabiljezi samo 5 utakmica. Danas igra u drugoj ligi danske.
- originalfajic
#31 Re: Propali BH reprezentativci i potencijalni reprezentativc
Ima onaj moj prezimenjak Fajić. U zemlju propao.
- Arteta
#32 Re: Propali BH reprezentativci i potencijalni reprezentativc
Mislis na Nusmira Fajica?originalfajic wrote:Ima onaj moj prezimenjak Fajić. U zemlju propao.
- originalfajic
#33 Re: Propali BH reprezentativci i potencijalni reprezentativc
Sjećam mu se prezimena, možebit.Arteta wrote:Mislis na Nusmira Fajica?originalfajic wrote:Ima onaj moj prezimenjak Fajić. U zemlju propao.
- BHF_Manijak
#34 Re: Propali BH reprezentativci i potencijalni reprezentativc
I kad vidim i procitam imena na ovoj temi, pa se u isto vrijeme i sjetim naslova o istim, dodje mi da odem do redakcije Sporta i sve ih nogama isutam! Kakve su se samo price o svakom od ovih propaliteta pravile, ko da su novi Ronaldo, Messi, Ronaldo debeli itd...
Evo i dan danas ista stvar, ja zivotom garantujem da ce 80% od ovih novhih "mega talenata" postati ispodprosjecni i prosjecni fudbaleri!
Eto Kucukovica lafo pola njemacke trazilo sad lika na mapi nema, pa onda onaj Avdic, kojeg isto tako na mapi nema u Werderu, a kamo li sad kad bih izvuko od prije 5-10 godina imena i igrace...
Evo i dan danas ista stvar, ja zivotom garantujem da ce 80% od ovih novhih "mega talenata" postati ispodprosjecni i prosjecni fudbaleri!
Eto Kucukovica lafo pola njemacke trazilo sad lika na mapi nema, pa onda onaj Avdic, kojeg isto tako na mapi nema u Werderu, a kamo li sad kad bih izvuko od prije 5-10 godina imena i igrace...
- burek_in_space
#35 Re: Propali BH reprezentativci i potencijalni reprezentativc
Imali smo vec ovakvu temu, mislim da nema potrebe za novom.
Pokretachu savjetujem, ukoliko se ne slazhe sa zakljuchavanjem, da me konsultuje na pp.
Pokretachu savjetujem, ukoliko se ne slazhe sa zakljuchavanjem, da me konsultuje na pp.
- Charuga
- Globalni moderator