gladna sam wrote:leet wrote:Joker88 wrote:
Ako si ozbiljan ucenik izbjegavaj Petu, Cetvrtu i Dobrinjsku..
Zajebaješ se ? Ja garantujem da je dobrinjska kvalitetnija od tih vaših izvikanih "gradskih".
U ove se tri upisujes kad te ne prime u one prve tri + bosnjacka
Zavrsila Trecu
U moj vakat predavala Nazifa engleski strah i trepet, bosanski Munvera i Elbisa, ova prva otisla u penziju, sva sreca za nove generacije, pokojni Bruno geografiju - dobojes keca, cijelo gradivo odgovaras, hemiju bisa i zora, nije se znalo koja je gora
Ekrem Historiju, strahota, Medena vazda spavala, sto neko gore rece i tako
Ne sjecam se kako se zvala profesorica sociologije, vrlo korektna i zafrkana, stara skola

Skoro je bio skandal da profesorica bosasnkog jezika (neka nova) nije znala gdje se nalazi Narodno pozoriste, valjda sad to dovoljno govori na sta se nekad ugledna gimnazija srozala, mos' misliti kave su onda tek ostale
Onda smo ti i ja tu negdje po godinama
I ja sam zavrsila Trecu u ovaj vakat, drago mi je sto mi je Nazifa predavala engleski i nje se sjecam kao jedne od drazih profesora. Cudna i namcor teski, ali bar se znao red i moralo se uciti. Isto vazi za profe sociologije i latinskog, uzmi knjigu, nabubaj i dobro ces proci. Na prvoj godini me potrefila prof. Nidzara, kratko mi je predavala bosanski dok nije otisla u penziju. Izuzetna zena i profesor, kod nje su lektire bile strah i trepet, izvede 4-5 ucenika sa stolicama ispred table, da svako prezentuje svoju tezu, ali nije se smjelo citati nego izlagati.
Medju najmrzim mi je bila Iskra, tacno je imala jedan uski krug ljudi koje je je zestoko gotivila, a ovi ostali kako prodju. Nije se ni najmanje trudila da to sakrije, sto je bilo fuj cak i u to vrijeme