Eto sta rade starim musterijama cista ne profesionalnost.
Kolko sam para ostavio kod mahira mogo sam sebi otvorit piceriju
Al nema veze nikad vise.
Jos bi i povjerovao, da ne znam da gospoda iz Mahirove dostave ni u snu ne zele doci na vrata naruciocabaja wrote:kuca neko...pita mlada "ko je?"...veli " Mahir , raznosač pica"
otvara ona, skida ogrtač i veli "Mahire, raznesi je...."
Ide ko hoce da zaradi, cuj ko idesgunited wrote:i sta je tu cudno? ko to ide 10 km da ti dovuce jednu pizzu?
koji je broj?kojeime wrote:Tako da mozda ima i boljih pizza, ali ja Dinu ne mijenjam dok je ovako kako je sada.
E sta ima seljakljukAltsa wrote:Ja gore pice u zivotu nisam jeo. Jos kad mi istrese kajmak na picu. Ja seljakluka tito dragi
natjer'o si me da naručimVerocious wrote:Mogla bi se u skorije vrijeme jedna Jumbo smazat, na dva puta taman
Verocious wrote:E sta ima seljakljukAltsa wrote:Ja gore pice u zivotu nisam jeo. Jos kad mi istrese kajmak na picu. Ja seljakluka tito dragial zato uzivas u mexicani, havajima i ostalim na koje je tvoje profinjeno nepce naviklo
Da se nisam napuco punjenih paprika i da ne puhcem zbog toga i ja bih vala narucio jednuleet wrote:natjer'o si me da naručimVerocious wrote:Mogla bi se u skorije vrijeme jedna Jumbo smazat, na dva puta taman![]()
da sorryleet wrote:zanera bolan !