Benis novogradnja - Stup

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

maxell_sarajevo

#26 Re: Benis novogradnja - Stup

Post by maxell_sarajevo »

drajos wrote:Evo mene opet s pitanjcem :)

Znate li mozda nesto vise o penny plus novogradnji na Stupu?

Srdacno,

drajos

Zgrada nasred pijace.Mislim da nije bas ugodno da ti ispod prozora prodaju kokoske, lubenice, krompir...
milojicabrzi

#27 Re: Benis novogradnja - Stup

Post by milojicabrzi »

...u proteklim godinama, trazeci stanove, jedno sam se uvjerio. Ne postoji idealna novogradnja niti idealno naselje.
Ili nema parkinga, ili je skola daleko i ostali sadrzaji, ili je los prilaz pa se autom mora obici kilometar da dodjes pred zgradu...ili je zgrada pod sporom izvodjaca pa nije etazirana ili je los raspored prostorija, ili je losa spratnost ili nema sunca i svjetla, ili se puno ceka na prikljucak plina, ili je unutrasnja stolarija losa, ili nema lifta u zgradi, ili je naselje na losem glasu (zbog pijace, kriminala i sl.), ili se ceka tehnicki prijem, pa nema struje par mjeseci, ili nema vode preko noci...

Uglavnom, jos nisam nasao novogradnju ili starogradnju a da joj nesto ne nedostaje :)

Sretno svim kupcima stanova u SA :D :D :D
nek je na dusu

#28 Re: Benis novogradnja - Stup

Post by nek je na dusu »

drajos wrote:Evo mene opet s pitanjcem :)

Znate li mozda nesto vise o penny plus novogradnji na Stupu?

Srdacno,

drajos
Benis je puno bolji izbor !!
le piaf

#29 Re: Benis novogradnja - Stup

Post by le piaf »

Ima li nekih novijih iskustava stanara u Benisu, ili nekih kvalitetnih informacija?
drajos

#30 Re: Benis novogradnja - Stup

Post by drajos »

le piaf wrote:Ima li nekih novijih iskustava stanara u Benisu, ili nekih kvalitetnih informacija?
Imam informaciju iz prve ruke. Bili smo u stanu gdje su ljudi uselili prije 7-8 mjeseci. Nezadovoljni su. Manjak rebara od radijatora, pukotine u zidovima su se vec pojavile i vrata od soba ni jedna ne mogu zatvoriti.
Da napomenem jos, mi smo kupili staru gradnju na Cvili, renoviran stan, malo iz podruma danfa, ali super smo zadovoljni.
Post Reply